Hoe u het Windows 8 Explorer-lint in Windows 7 kunt krijgen

how-to-de-windows-8-explorer-lint-in-windows-7 foto 1

Of je houdt van het nieuwe verkennerlint in Windows 8, of je haat het. Voor degenen onder u die het leuk vinden maar nog niet helemaal klaar zijn om het te installeren, hier leest u hoe u er een replica van kunt krijgen in Windows 7.

Opmerking: het programma bevindt zich nog in de alfafase van ontwikkeling en er zijn veel bugs, ga verder op eigen risico.Ga naar Codeplex en download een gratis exemplaar van Better Explorer.

hoe-om-de-windows-8-explorer-lint-in-windows-7 foto 2

De installatie is eenvoudig en vereist is van de volgende, volgende, afwerkingssoort. Better Explorer vervangt de Windows Explorer niet, maar voegt zichzelf toe als een extra programma. Om het gemakkelijker toegankelijk te maken, maakt u de normale Windows-verkenner los van de taakbalk.

how-to-de-windows-8-explorer-lint-in-windows-7 foto 3

Pin nu Better Explorer vast en verplaats het naar waar de oude ontdekkingsreiziger was.

how-to-de-windows-8-explorer-lint-in-windows-7 foto 4

Nu heb je eenvoudig toegang tot Better Explorer.

how-to-de-windows-8-explorer-lint-in-windows-7 foto 5

Meer verhalen

Week in Geek: China vindt drie 'High-Risk'-fouten in Google Chrome

Deze week hebben we geleerd hoe u eenvoudig de gebruikersinterface van Windows 8 kunt inschakelen, God-modus kunt instellen op Windows 8, Taakbeheer kunt aanpassen in Windows 7, Windows 8 kunt verwijderen of verwijderen uit uw dual-boot-installatie, gegevens kunt branden op meerdere dvd's of Cd-schijven, bulk Office Doc-eigenschappen bewerken, een router configureren voor poort

Beste Windows 7 Explorer-tips en -trucs

Windows Verkenner in Windows 7 is aanzienlijk veranderd en verbeterd sinds de dagen van Vista en XP. Dit artikel bevat enkele van de meer nuttige tips en trucs om het meeste uit Explorer te halen.

Desktop Fun: Railway Tracks Wallpaper Collection Series 1

Spoorwegen helpen onze steden en ons overal ter wereld met elkaar te verbinden. Ze hebben ook hun eigen unieke schoonheid wanneer ze worden gevonden tijdens rustige momenten in landelijke gebieden. Volg het pad naar een nieuwe (of favoriete) bestemming op je bureaublad met de eerste in onze serie Spoorwegbehangcollecties.

Timr is een eenvoudige webgebaseerde afteltimer

Als u op zoek bent naar een eenvoudige afteltimer zonder franjes, dan is Timr een webgebaseerde oplossing die net zo gebruiksvriendelijk is als het instellen van een fysieke kookwekker.

Desktopplezier: Legend of Zelda-aanpassingsset

De zoektocht naar de Triforce gaat verder terwijl Link en Zelda vechten tegen Ganondorf en werken om het land van Hyrule te redden van zijn kwaadaardige veroveringsplannen. Nu kun je de magie en het avontuur van Hyrule naar je desktop brengen met onze Legend of Zelda Customization-set.

Hoe u Windows 8 kunt verwijderen of verwijderen uit uw Dual-Boot Setup

Tot nu toe hebben we je laten zien hoe je een klassieke dual-boot voor Windows 8 instelt, en we hebben je zelfs laten zien hoe je dit kunt doen zonder een nieuwe partitie te maken. Als u nog steeds niet bent verkocht op de nieuwe versie van Windows, kunt u deze als volgt volledig verwijderen.

Vraag het aan HTG: Office Doc-eigenschappen in bulk bewerken, poort doorsturen en Android op afstand bedienen

Een keer per week verzamelen we enkele lezersvragen die we hebben beantwoord om met iedereen te delen. Deze week bekijken we hoe u het auteurschap in Microsoft Office-documenten in bulk kunt bewerken, port forwarding op uw router kunt instellen en uw Android-telefoon op afstand kunt bedienen.

Nep PS3 volgt dieven via GPS

Wil je zeker weten dat je iemand betrapt die brutaal genoeg is om je geliefde mediacentrum te plunderen? Voeg dit PS3-trojaanse paard toe aan de mix om je uitrusting te volgen.

f.lux past de helderheid van uw scherm aan voor de tijd van de dag; Ondersteunt nu iOS

Windows/Mac/Linux/iOS: populaire schermdimmende software f.lux is nu beschikbaar voor gejailbreakte iOS-apparaten. Installeer f.lux om te genieten van zacht aangepaste helderheid op basis van het tijdstip van de dag, voor gebruiksvriendelijk computergebruik.

Wat is Arduino? Meer informatie over dit open-source elektronicaplatform

Arduino is een open-source elektronica-prototypingplatform op basis van flexibele, gebruiksvriendelijke hardware en software. Vandaag helpen we u op weg door u enkele van de beschikbare opties te laten zien en hoe gemakkelijk het is om te beginnen.