Hoe de karakterpop-ups op het iOS 9-toetsenbord uit te schakelen?

pop-ups-op-het-ios-9-toetsenbord-van-de-tekens-uitschakelen foto 1

Wanneer u op een toets op het iOS-toetsenbord tikt, verschijnt deze zodat u weet op welke toets u drukt. Deze preview is lang een functie geweest waarmee je moest leven, of je het nu leuk vond of niet, maar in iOS 9 kun je het uitschakelen.

Tik om te beginnen op Instellingen op het startscherm.pop-ups-op-het-ios-9-toetsenbord-van-de-tekens-uitschakelen foto 2

Tik op Algemeen op het scherm Instellingen.

pop-ups-op-het-ios-9-toetsenbord-van-de-tekens-uitschakelen foto 3

Tik in het scherm Algemeen op Toetsenbord.

pop-ups-op-het-ios-9-toetsenbord-van-de-tekens-uitschakelen foto 4

Tik in het gedeelte Alle toetsenborden op de schuifknop Tekenvoorbeeld zodat deze wit wordt in plaats van groen.

pop-ups-op-het-ios-9-toetsenbord-van-de-tekens-uitschakelen foto 5

Nu ziet u de pop-ups van tekens niet wanneer u op toetsen op het toetsenbord tikt. De mogelijkheid om de pop-ups van karakters uit te schakelen is ook een beveiligingsverbetering. Als de instelling Karaktervoorbeeld is ingeschakeld, kan iedereen die uw scherm kan zien terwijl u typt, gemakkelijker zien op welke toetsen u tikt. Als u de instelling uitschakelt, worden uw toetsaanslagen beter gemaskeerd.

GERELATEERDE ARTIKELEN pop-ups-op-het-ios-9-toetsenbord-van-de-tekens-uitschakelen foto 6Hoe het oude aanraaktoetsenbord in hoofdletters in iOS 9 opnieuw in te schakelen Hoe de toetsenbordgeluiden op iPhone of iPad uit te schakelen

Er zijn verschillende andere handige instellingen voor het aanpassen van het iOS 9-toetsenbord, waaronder het opnieuw inschakelen van het oude aanraaktoetsenbord in hoofdletters, het uitschakelen van de balk met toetsenbordsuggesties en het uitschakelen van de toetsenbordgeluiden. Je kunt ook de niet zo voor de hand liggende truc leren om caps lock op het iOS 9-toetsenbord te gebruiken.

Meer verhalen

Een aparte gegevenspartitie voor Windows maken

Windows installeert zichzelf normaal gesproken op een enkele partitie op uw harde schijf. U kunt uw harde schijf echter opsplitsen in verschillende partities en uw gegevensbestanden apart van uw systeembestanden opslaan.

Hoe OneDrive te gebruiken als uw standaard opslaglocatie op Windows 8.1

Windows 8.1 integreert OneDrive (voorheen SkyDrive) overal, zelfs op de desktop. Misschien wilt u al uw persoonlijke bestanden opslaan in OneDrive, zodat ze overal toegankelijk zijn, maar Windows slaat niet altijd standaard op in OneDrive.

Vergeet knipperende ROM's: gebruik het Xposed Framework om je Android te tweaken

Veel kleine aanpassingen kunnen normaal gesproken alleen op Android worden uitgevoerd door aangepaste ROM's te laten knipperen. Met het Xposed Framework kunt u uw bestaande systeem wijzigen zonder een nieuw aangepast ROM te installeren. Het enige dat nodig is, is root-toegang.

Problemen met Minecraft LAN-games oplossen

Minecraft is een fantastisch spel om met vrienden op je lokale netwerk te spelen, maar het is niet leuk als je de helft van je tijd moet besteden aan het oplossen van verbindingsproblemen. Laten we eens kijken hoe u problemen met Minecraft LAN-spel kunt identificeren en oplossen.

Geek Trivia: Placebo's werken beter als ze?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe de browsegeschiedenis en cookies van Safari op OS X te wissen

U heeft misschien niets te verbergen als we op internet surfen, maar u wilt misschien toch af en toe uw geschiedenis wissen. Het is vrij eenvoudig in Safari voor OS X en kost slechts een paar klikken.

Hoe de Windows 10 Weather-app te configureren

Hoewel er niet veel revolutionaire verbeteringen zijn geweest aan de Windows Weather-app sinds de vernieuwing ervan in Windows 8, is het nog steeds een populaire manier voor mensen om snel vanaf hun bureaublad in te checken met het weer. Hier leest u hoe u de instellingen van uw app configureert, de lijst met uw favorieten beheert en de

Uw Android Wear-horloge instellen, aanpassen en gebruiken

Android Wear is een vrij nuttige toevoeging aan je arsenaal aan technologie, maar het kan overweldigend zijn om een ​​volledig nieuw apparaat te leren kennen. Hier vindt u alles wat u moet weten over het instellen, aanpassen en gebruiken van uw nieuwe Android Wear-horloge.

Hoe u kunt zien welke toepassingen de batterij van uw Mac leegmaken?

Je Mac houdt de energie-impact van elke actieve applicatie op een paar plaatsen bij. Net als op een iPhone of iPad kun je precies zien welke apps het meeste stroom verbruiken en je gebruik dienovereenkomstig aanpassen, zodat je niet zonder sap komt te zitten.

Waarom heb ik openbare IPv4- en IPv6-adressen toegewezen aan mijn thuisnetwerk?

Hoewel u verwacht dat er een IPv4-adres aan uw locatie wordt toegewezen, zal het u misschien verbazen dat er ook een IPv6-adres aan u is toegewezen. Waarom zouden beide typen tegelijkertijd aan u worden toegewezen? De SuperUser Q&A-post van vandaag heeft het antwoord op de vraag van een nieuwsgierige lezer.