Hoe kan ik oudere versies van Internet Explorer uitvoeren op Windows 8?

hoe-kan-ik-legacy-versies-van-internet-explorer-op-windows-8 uitvoeren foto 1U gebruikt de nieuwste versie van Windows, maar u hebt een oudere versie van Internet Explorer nodig? Lees verder om te zien hoe u een vintage browser kunt omzetten in een modern besturingssysteem.

De vraag- en antwoordsessie van vandaag komt tot ons met dank aan SuperUser - een onderafdeling van Stack Exchange, een community-drive-groep van Q&A-websites.

De vraag

SuperUser-lezer Jsalonen heeft het moeilijk, schrijft hij:Ik doe webontwikkeling op een Windows 8-systeem. Ik gebruik de nieuwste IE, maar ik moet de app ook testen met oudere versies van IE (vooral IE7 en IE8).

Is het mogelijk om deze oudere versies van IE op Windows 8 uit te voeren?

Wat is de beste oplossing voor een legacy-opstelling zoals die van hem?

Het antwoord

Verschillende SuperUser-bijdragers hebben allemaal geweldige ideeën gepitcht om Jsalonen te helpen. HackToHell schrijft:

Je gebruikt hiervoor virtuele machines, dat is de makkelijkste manier. U gebruikt Hyper V en de VHD-afbeeldingen die door microsoft worden geleverd (of gebruikt een tool van derden zoals virtual box).

Stel eerst Hyper V in volgens de instructies die hier door Kronos worden gegeven.

hoe-kan-ik-legacy-versies-van-internet-explorer-op-windows-8 uitvoeren foto 2

U kunt vervolgens de respectieve vhd-afbeeldingen van Microsoft downloaden en een virtuele machine maken voor elke versie van IE.

De videorecorder draaien

Open de Hyper V-manager en maak een nieuwe virtuele machine.

hoe-kan-ik-legacy-versies-van-internet-explorer-op-windows-8 uitvoeren foto 3

Voer de naam, geheugendetails enz. in, maar selecteer vervolgens voor het image van de harde schijf de optie bestaande harde schijf gebruiken.

hoe-kan-ik-legacy-versies-van-internet-explorer-op-windows-8 uitvoeren foto 4

Klik op Voltooien en je hebt je VM met de oudere versies van IE.

HowToGeek heeft een grote tutorial om de individuele VM's hier te laten draaien.

Bijdrager Megaperlz stelt een op zichzelf staande tool voor:

hoe-kan-ik-legacy-versies-van-internet-explorer-op-windows-8 uitvoeren foto 5

Als je een stand-alone testtool nodig hebt, kun je BrowseEmAll proberen. Het draait naast IE 7, 8, 9 en 10.

Voor meer oplossingen, klik hier op de volledige SuperUser-reactiethread. Heb je zelf een truc om te delen? Geluid uit in de reacties hieronder.

Meer verhalen

Wijzigen hoe lang Internet Explorer een lijst bijhoudt van sites die u hebt bezocht

Er is een handige functie in de meeste moderne browsers waarmee u terug kunt gaan en kunt zien welke pagina's u op een bepaalde dag hebt bezocht. Maar wat als u niet wilt dat uw browser uw browsegeschiedenis bijhoudt? Hier leest u hoe u het kunt uitschakelen.

Geek Trivia: Gestandaardiseerde tijdregistratie werd tot stand gebracht door de komst van wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Wat je zei: desktop versus webgebaseerde e-mailclients

We hebben duidelijk een onderwerp aangeboord waar jullie allemaal een uitgesproken mening over hebben met de Ask the Readers-post van deze week; lees verder om te zien hoe uw medelezers hun e-mail beheren aan, uit en op desktops en apparaten.

De wetenschap achter technologische morele paniek

Waarom veroorzaken sommige nieuwe technologieën rimpelingen en reactionaire reacties in de samenleving, terwijl andere bijna volledig onbetwist in ons dagelijks leven sluipen? Het blijkt dat er een nogal specifieke combinatie is van dingen die de nieuwe technologie moet doen om het publiek van streek te maken.

Rasbperry Pi Mod biedt audioboekweergave met één knop

Hoe ontwerp je een audioboekspeler voor een oudere boekenliefhebber die niet wil worstelen met nieuwe technologie? Eenvoudig en met een enkele knop is de interface een geweldige plek om te beginnen.

Vrijdagpret: Hexep

Het spel van deze week begint eenvoudig genoeg, maar zal je probleemoplossend vermogen snel op de proef stellen terwijl je werkt om de hex-ketens met kleur op elk niveau in te vullen. Heb je het geduld en de vaardigheid om te slagen in deze gemene hersenkraker of zul je uiteindelijk schreeuwen van frustratie en nederlaag?

Een aangepaste vernieuwingsafbeelding maken in Windows 8

We hebben u al laten zien hoe u de functies Vernieuwen en Opnieuw instellen in Windows 8 kunt gebruiken, nu zijn we terug om u te laten zien hoe u een aangepaste verversingsafbeelding kunt maken. Dit betekent dat u de volgende keer dat u uw Windows 8-pc vernieuwt, een aangepaste afbeelding kunt gebruiken in plaats van de afbeelding die bij uw pc is geleverd.

Hoe bereken je de processorsnelheid op multi-coreprocessors?

De komst van voordelige multi-coreprocessors van consumentenkwaliteit roept bij veel gebruikers de vraag op: hoe bereken je effectief de werkelijke snelheid van een multi-coresysteem? Is een 4-core 3Ghz-systeem echt 12Ghz? Lees verder terwijl we het onderzoeken.

Afbeelding''>Maak geweldige op kaarten gebaseerde achtergronden voor uw bureaublad met 'Kaart -> Afbeelding'

Ben je het zat om dezelfde oude soorten achtergronden op je bureaublad te gebruiken? Voeg vervolgens iets nieuws en unieks toe aan uw bureaublad met op maat gemaakte kaartachtergronden van 'Kaart -> Afbeelding'.

Geek Trivia: Hoe brengen astronauten hun stem uit vanuit de ruimte?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!