De lijst met apps opschonen die toegang hebben tot uw accounts

hoe-de-lijst-met-apps-die-toegang-hebben-tot-uw-accounts-opruimen foto 1

Facebook, Twitter, Google, Dropbox en alle andere webservices die er zijn, zijn toegankelijk voor verschillende applicaties en andere services. Hier zijn een aantal links die u kunt gebruiken om snel alles te verwijderen dat toegang heeft.

Uw Google-account

hoe-de-lijst-met-apps-die-toegang-hebben-tot-uw-accounts-opruimen foto 2Misschien wel de belangrijkste van uw accounts is uw Gmail- of Google-account. U kunt de volgende link gebruiken om elke app en service te zien die toegang heeft tot uw account. Eenmaal daar zie je een lijst zoals de afbeelding hierboven, die je snel kunt opruimen als je dat wilt.

https://www.google.com/accounts/IssuedAuthSubTokens

Je Facebook-account

Ga naar deze link om toegang te krijgen tot uw Facebook-instellingenpagina, waar u een lijst ziet met alles dat toegang heeft tot uw account. Klik op de X naast een app of site om deze te verwijderen.

http://www.facebook.com/settings/?tab=applications

Windows Live (Hotmail, Messenger, enz.)

Deze link doet hetzelfde als de rest, alleen voor Windows Live.

https://profile.live.com/Services/?view=manage

Dropbox

Er zijn veel apps die de Dropbox API kunnen gebruiken, en je zou deze lijst moeten opschonen.

https://www.dropbox.com/account#applications

Twitter

Het zal je verbazen hoeveel apps toegang hebben tot je Twitter-account. Tijd om die lijst te snoeien.

http://twitter.com/settings/connections

Yahoo, LinkedIn, Flickr, Instagram, Foursquare en Flickr

Voor de rest kun je naar MyPermissions.org gaan en op het pictogram rechtstreeks vanaf hun pagina klikken om naar de instellingenpagina voor die app te gaan.

Begin met een schoon 2016 (bijgewerkt) met MyPermissions

Meer verhalen

Desktop Fun: Kerst 2012 Wallpaper Collection [Bonuseditie]

Kerstmis komt er binnenkort aan en we hebben precies wat je nodig hebt om je bureaublad net zo mooi en kleurrijk te maken als de feestdagen zelf. Voeg het perfecte vleugje vakantiecharme toe aan uw bureaublad met onze collectie Kerst 2012 Wallpaper.

Hoe een bestand of map scannen met de ingebouwde antivirus van Windows 8

Windows 8 bevat een ingebouwde antivirusoplossing die op de achtergrond draait. Het zal je echter verbazen dat er geen voor de hand liggende manier is om een ​​item on demand te scannen. Hier leest u hoe u de Windows Defender GUI start en een scanoptie toevoegt aan het contextmenu.

Geek Trivia: welk ruimtevaartuig gebruikte als eerste geïntegreerde schakelingen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Maak instelbare scherptedieptefoto's met een DSLR

Als je gefascineerd bent door de Lytro-camera - een camera waarmee je de focus kunt veranderen nadat je de foto hebt gemaakt - biedt deze DSLR-hack een vergelijkbare focusverwerking na de foto zonder het prijskaartje van $ 400.

Wat je zei: hoe je nieuwe boeken vindt

Eerder deze week hebben we je gevraagd om je tips en trucs te delen voor het vinden van nieuwe boeken om van te genieten. Nu zijn we terug met tips variërend van de oude school tot de digitale.

Connectify Dispatch: koppel al uw netwerkverbindingen aan een superpipeline

Connectify Dispatch is een netwerkbeheertool die alle verbindingen om je heen - Ethernet, Wi-Fi-knooppunten en zelfs 3G/4G mobiele verbindingen - neemt en ze combineert in één gigantische datapijplijn.

Vrijdagpret: Stream Master Unlimited

In de game van deze week worden je vaardigheden om puzzels op te lossen getest terwijl je werkt om paden te bouwen tussen alle gekleurde stroomknooppunten op elk raster. Met 300 puzzelrasters en drie moeilijkheidsgraden om je uit te dagen, zul je in staat zijn om alle krachtknooppunten van begin tot eind met succes te verbinden in de

Hoe u de Firefox-fout kunt oplossen, is al actief

Firefox is al actief, maar reageert niet op een fout die Firefox-gebruikers al jaren achtervolgt. U hoeft uw computer niet opnieuw op te starten wanneer u deze fout ziet - u kunt deze meestal oplossen door snel naar Taakbeheer te gaan.

Hoe de Amerikaanse Windows 8 Store vanuit een ander land te gebruiken

Heb je ooit naar een app gezocht om te ontdekken dat deze niet beschikbaar is in jouw land? Gelukkig voor ons is er een oplossing voor de Windows Store.

Wat is schijffragmentatie en moet ik nog steeds defragmenteren?

Hebben moderne computers nog steeds het soort routinematige defragmentatieprocedures nodig waar oudere computers om vroegen? Lees verder om meer te weten te komen over fragmentatie en wat moderne besturingssystemen en bestandssystemen doen om de impact op de prestaties te minimaliseren.