Een onbeheerde installatie van een nieuw forest uitvoeren in Server 2008

Soms heb je geen tijd om voor je monitor te gaan zitten en op de knop Volgende te klikken. Het gebruik van een antwoordbestand om nieuwe installaties uit te voeren, bespaart tijd, en we houden ervan om wat tijd te besparen.

Het antwoordbestand is slechts een eenvoudig tekstbestand, dus u kunt uw eigen antwoordbestand maken of een eerder antwoordbestand bewerken. Als u een nieuwe forest installeert op het server 2008-functionaliteitsniveau, zijn de onderstaande instellingen voor u correct. Als u andere instellingen nodig heeft, moet u enkele van de items wijzigen.

hoe-te-doen-een-onbeheerde-installatie-van-een-nieuw-forest-in-server-2008 foto 1Klik met de rechtermuisknop op de opdrachtprompt en kies de optie Als administrator uitvoeren.

hoe-te-doen-een-onbeheerde-installatie-van-een-nieuw-forest-in-server-2008 foto 2

Dit is de syntaxis die we gebruiken om een ​​Forest-installatie uit te voeren met de instellingen uit ons antwoordbestand. Vergeet niet de juiste locatie en bestandsnaam op te nemen.

hoe-te-doen-een-onbeheerde-installatie-van-een-nieuw-forest-in-server-2008 foto 3

De installatie gaat vrijwel hetzelfde als wanneer u door alle Volgende-knoppen zou klikken, natuurlijk zonder te klikken. Wanneer het klaar is, zal het uw machine opnieuw opstarten zonder waarschuwing, dus zorg ervoor dat u niets anders belangrijks doet.

hoe-te-doen-een-onbeheerde-installatie-van-een-nieuw-forest-in-server-2008 foto 4

Wanneer de server het opnieuw opstarten voltooit, is dit de eerste domeincontroller in het nieuwe forest.

Meer verhalen

Wat is mDNSResponder.exe / Bonjour en hoe kan ik het verwijderen of verwijderen?

U leest dit artikel ongetwijfeld omdat u hebt gemerkt dat het mDNSResponder.exe-proces wordt uitgevoerd in Taakbeheer, u zich niet herinnert dat u het hebt geïnstalleerd en dat het niet wordt weergegeven in Programma's toevoegen/verwijderen in het Configuratiescherm. Dus wat is het en hoe komen we er vanaf?

Snelle aanpassingen aan de gebruikersinterface van Firefox

Bent u op zoek naar een manier om uw herlaad- en stopknoppen te combineren of wilt u misschien de nieuwe tabbladknop op de tabbladbalk wijzigen? Dan wil je misschien eens kijken naar deze twee snelle en gemakkelijke UI-tweaks voor je Firefox-browser.

Week in Geek: de vele links en dergelijke edities

Deze week hebben we wat software weggegeven, een heleboel nieuwe dingen geleerd en zelfs wat Friday Fun gehad. Dus nu is het tijd voor onze wekelijkse afsluiting met veel links en dergelijke om van te genieten.

Directorylijsten afdrukken of exporteren naar MS Word & Excel

Het afdrukken van de inhoud in Windows-mappen kan soms ingewikkeld en verwarrend zijn. Vandaag kijken we naar Directory List & Print, een gratis hulpprogramma waarmee u de klus op een zeer eenvoudige manier kunt volbrengen.

Krijg een zijbalk in Opera-stijl panelen in Firefox

Vind je de Panels Sidebar in Opera leuk en wil je dezelfde functionaliteit ook in Firefox? Dat kan nu met de All-in-One Sidebar-extensie.

Vrijdagpret: Kinetikz

Er is weer een vrijdag aangebroken en het is tijd om je TPS-rapporten neer te leggen en een leuke flashgame op bedrijfstijd te spelen. Vandaag bekijken we Kinetikz, wat leuk, uitdagend en ontspannend tegelijk is.

Een draaitabel maken in Excel 2007

Als u een grote spreadsheet met tonnen gegevens heeft, is het een goed idee om een ​​draaitabel te maken om gegevens eenvoudig en gemakkelijker te analyseren. Vandaag bekijken we hoe u een eenvoudige draaitabel kunt maken om grote hoeveelheden gegevens beter te organiseren om specifieke gebieden te identificeren.

Beperk de toegang tot programma's met AppLocker in Windows 7

Als u een computer deelt en niet wilt dat andere gebruikers toegang krijgen tot bepaalde toepassingen, is er een nieuwe functie in Windows 7 waarmee u ze kunt blokkeren. Vandaag kijken we snel naar het beperken van de programma's die andere gebruikers kunnen openen met AppLocker.

Bewaar een webpagina in PDF-formaat met Web2PDF

Heeft u op een website een leuk artikel gevonden dat u als pdf-bestand wilt of moet opslaan? Zie hoe eenvoudig het is om een ​​webpagina naar PDF-bestanden te converteren met Firefox of uw favoriete browser.

Opdrachten en functies vinden in Office 2007 op de gemakkelijke manier

Als u overstapt naar Office 2003 naar 2007, kan het moeilijk zijn om de juiste opdrachten te vinden voor het maken van uw documenten met behulp van het lint. Zoekopdrachten is een coole invoegtoepassing waarmee u snel opdrachten kunt zoeken en vinden.