IIS installeren op Windows 7 of Vista

Als u een ontwikkelaar bent die ASP.NET gebruikt, is IIS (Internet Information Server) een van de eerste dingen die u op Windows 7 of Vista wilt installeren. Houd er rekening mee dat uw versie van Windows mogelijk niet met IIS wordt geleverd. Ik gebruik Windows 7 Ultimate-editie.

Ga eerst naar Configuratiescherm en klik vervolgens op Programma's. U ziet een link voor Windows-functies in- of uitschakelen

hoe-iis-op-windows-7-of-vista-foto te installeren 1Als u het boomknooppunt Internet Information Services uitvouwt, ziet u dat er veel opties onder zijn. U zult deze opties waarschijnlijk willen verkennen, want zelfs als u op IIS klikt, zijn sommige van de noodzakelijke opties voor het doen van ontwikkeling niet aangevinkt.

hoe-iis-op-windows-7-of-vista-foto te installeren 2

Als je eenmaal door bent gegaan en de gewenste items hebt gecontroleerd en op OK hebt geklikt, zie je dit dialoogvenster een tijdje ....

hoe-iis-op-windows-7-of-vista-foto te installeren 3

Wanneer u nu in uw browser naar localhost navigeert, ziet u de nieuwe standaardpagina ... gelikt!

Meer verhalen

Hoe u Windows de schermbeveiliging onmiddellijk kunt laten starten wanneer deze is vergrendeld

Ben jij een van die mensen die graag de screensaver ziet verschijnen als je opstaat van je computer? Hier is een eenvoudige manier om de screensaver te laten verschijnen zodra u uw pc vergrendelt.

Hoe Secure Boot werkt op Windows 8 en 10, en wat het betekent voor Linux

Moderne pc's worden geleverd met een functie genaamd Secure Boot ingeschakeld. Dit is een platformfunctie in UEFI, die het traditionele pc-BIOS vervangt. Als een pc-fabrikant een Windows 10- of Windows 8-logosticker op zijn pc wil plaatsen, vereist Microsoft dat hij Secure Boot inschakelt en enkele richtlijnen volgt.

Waarom het goed is dat het RAM-geheugen van uw computer vol is

Gebruikt Windows, Linux, Android of een ander besturingssysteem veel RAM? Geen paniek! Moderne besturingssystemen gebruiken RAM als bestandscache om dingen te versnellen. Ervan uitgaande dat uw computer goed presteert, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Android-apps op uw bureaublad uitvoeren op de gemakkelijke manier

Ooit zin gehad om een ​​Android-app op je Windows-computer te draaien? Met BlueStacks kun je eenvoudig apps van je Android-apparaat naar je desktop of laptop krijgen zonder ingewikkelde instellingen of gedoe met de Android SDK.

Mac OS X Lion upgraden of installeren op een Hackintosh met UniBeast

Het is eindelijk zover. De gemakkelijkste en eenvoudigste manier om Mac OS X Lion schoon te installeren op een Hackintosh met behulp van een USB-stick. En er is meer. Blijf lezen!

Beveilig uzelf door tweestapsverificatie te gebruiken op deze 16 webservices

Tweestapsverificatie, ook wel 2-stapsverificatie genoemd, biedt extra beveiliging voor uw online accounts. Zelfs als iemand je wachtwoord ontdekt, hebben ze een speciale eenmalige code nodig om in te loggen nadat je tweefactorauthenticatie voor deze services hebt ingeschakeld.

Waarom Linux niet hoeft te worden gedefragmenteerd

Als je een Linux-gebruiker bent, heb je waarschijnlijk gehoord dat je je Linux-bestandssystemen niet hoeft te defragmenteren. Je zult ook merken dat Linux-distributies niet worden geleverd met hulpprogramma's voor schijfdefragmentatie. Maar waarom is dat?

6 dingen waarvoor u Android niet meer hoeft te rooten

Jarenlang hebben Android-enthousiastelingen hun apparaten geroot om dingen te doen die Android standaard niet toestaat. Google heeft veel functies toegevoegd die ooit root nodig hadden voor Android, waardoor veel van de redenen voor rooten werden geëlimineerd.

Geen kabels meer: ​​hoe draadloos opladen werkt en hoe u het vandaag nog kunt gebruiken

Draadloos opladen is een van de vele nieuwe functies die verschijnen in de nieuwste smartphones, van Google's Nexus 4 en Samsung's Galaxy S4 tot Nokia's Lumia 920. Er zijn zelfs hoesjes die draadloze oplaadmogelijkheden toevoegen aan Apple's iPhone 5.

Waarom het gebruik van een openbaar wifi-netwerk gevaarlijk kan zijn, zelfs bij toegang tot versleutelde websites

Er zijn een paar grote problemen met het gebruik van een openbaar wifi-netwerk. Het open karakter van het netwerk maakt snuffelen mogelijk, het netwerk kan vol gecompromitteerde machines zijn, of - het meest verontrustend - de hotspot zelf kan kwaadaardig zijn.