Alle moderne Windows 8-apps opnieuw installeren op een nieuwe pc

hoe-alle-windows-8-moderne-apps-op-een-nieuwe-pc-herinstalleren foto 1

Laat me het scenario instellen: je hebt net een nieuwe pc met Windows 8 gekregen. Of je hebt je huidige gewist. Of je hebt een andere pc. Of vele, vele andere scenario's vanaf nu, we hebben eindelijk de juiste geactiveerd. Op deze pc wil je in ieder geval snel dezelfde set apps installeren.

U kunt dit alles en meer zonder veel moeite in de Windows 8 Store doen - klik met de rechtermuisknop op de pagina of veeg naar beneden vanaf de bovenkant om het menu te openen, kies Uw apps en filter vervolgens op Apps die niet op deze pc zijn geïnstalleerd , of zelfs apps die op een andere pc zijn geïnstalleerd.hoe-alle-windows-8-moderne-apps-op-een-nieuwe-pc-herinstalleren foto 2

U kunt nu meerdere apps selecteren of de knop Alles selecteren onderaan gebruiken en vervolgens op de knop Installeren klikken.

hoe-alle-windows-8-moderne-apps-op-een-nieuwe-pc-herinstalleren foto 3

Als er nu gewoon meer en betere apps in de Windows 8 Store waren, zou je helemaal klaar zijn.

Meer verhalen

Geek Trivia: de locatie van 's werelds hoogste wat, wordt geheim gehouden?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Omzeil SSH-aanmeldingen door uw sleutel met één opdracht aan een externe server toe te voegen

Als u SSH-sleutels wilt instellen om inloggen zonder wachtwoord toe te staan, kunt u dat doen met een enkele opdracht. Het is vrij eenvoudig.

34 Handige sneltoetsen voor de Windows-opdrachtprompt

Zelfs als u de Windows-opdrachtprompt veel gebruikt, zult u misschien verbaasd zijn over het aantal handige sneltoetsen dat het ondersteunt. Je kunt ze gebruiken om alles te stroomlijnen, van het selecteren en manipuleren van tekst tot het herhalen van opdrachten die je al hebt getypt. En we hebben de volledige lijst voor je.

Wat is er met DCPromo gebeurd in Windows Server 2012?

In eerdere versies van Windows Server zou u, nadat u de GUI had gebruikt om de Active Directory-binaire bestanden aan uw server toe te voegen, DCPromo gebruiken om uw server te promoveren tot een domeincontroller. DCPromo werd echter afgeschaft met de release van Server 2012.

Hoe u uw systeemmeldingen lokaal en op afstand kunt controleren met Growl voor Windows

Het Growl-meldingssysteem is iets dat bekend is bij Mac-gebruikers, maar het is ook beschikbaar voor Windows. Het is een ongelooflijk veelzijdige tool die kan worden gebruikt om systeem- en programmameldingen op verschillende manieren te bewaken, ook op afstand.

Geek Trivia: welke mascotte voor openbare dienstaankondigingen heeft zijn eigen postcode?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Stop met het gebruik van bestandskiezers - Versleep bestanden gewoon om ze te uploaden

Elke keer als ik iemand een bestandskiezer zie gebruiken om een ​​bestand te kiezen om te uploaden, schud ik mijn hoofd. Er is een veel eenvoudigere manier om het te doen - sleep het gewoon naar het uploadformulier. Dit werkt heel goed op bijna alle sociale-mediasites, maar het werkt zelfs op ouderwetse formulieren.

Hoe u app-licenties kunt synchroniseren op Windows 8

Heb je ooit een app in de Store gekocht om Windows je te laten vertellen dat je de app niet hebt gekocht wanneer je op een ander apparaat incheckt?

Week in Geek: Electronic Arts botst op SimCity-lancering, gamers in de war

Onze nieuwste editie van WIG staat vol met nieuwslinks over onderwerpen als nieuwe malware die zich voordoet als een beveiligingswaarschuwing van de Microsoft Digital Crimes Unit, Google leidt gebruikers van Picasa Webalbums om naar Google+ Foto's, Java's nieuwe malwarebescherming wordt ongedaan gemaakt vanwege oude -school aanval, en

Verplaats het Windows 8-startscherm van de ene monitor naar de andere

Als u een computer met meerdere monitoren met Windows 8 hebt, vraagt ​​u zich misschien af ​​waarom het startscherm in vredesnaam slechts één van de monitoren in beslag neemt. We kunnen dat niet uitleggen, maar we kunnen u wel vertellen hoe u het startscherm (of moderne apps) van de ene monitor naar de andere kunt verplaatsen.