Hoe het geheime gouden pictogram van Google Chrome in te schakelen

Je realiseert je dit misschien niet, maar er is eigenlijk nog een ander pictogram verborgen in het uitvoerbare bestand van Google Chrome - en het is een hoogwaardige versie van hetzelfde logo, maar dan goudkleurig. Hier leest u hoe u het kunt gebruiken.

Als je je afvraagt ​​​​hoe we het vloeiende pictogram hebben gekregen dat je hierboven ziet, komt dat omdat de nieuwste versie van het dev-kanaal het pictogram van de oudere stijl heeft veranderd.Het pictogram Verborgen goud inschakelen

Het enige dat u hoeft te doen, is het scherm Eigenschappen van de snelkoppeling openen en naar Pictogram wijzigen gaan.

how-to-google-chrome-and-rsquo;s-secret-gold-icon foto 2

In het dialoogvenster Pictogram wijzigen vindt u een aantal pictogrammen - helaas zijn de andere 3 pictogrammen met een lage resolutie, maar u kunt vanaf hier overschakelen naar de gouden.

how-to-google-chrome-and-rsquo;s-secret-gold-icon foto 3

Het gouden pictogram ziet er best lief uit als je het ook op de taakbalk van Windows 7 vastzet ...

Om de jouwe vast te pinnen, maak je degene die je nu hebt los en verwissel je het pictogram in de snelkoppeling en klik je met de rechtermuisknop en kies je Vastmaken aan taakbalk.

Update: ja, het gouden pictogram is van de Canary-build, maar de meeste mensen realiseren zich niet dat het ook in het uitvoerbare bestand voor de reguliere versie is opgeslagen. Als u alle pictogrammen wilt downloaden, inclusief het blauwe Chromium-pictogram, kunt u dit doen via de volgende link. U moet ze ergens opslaan en handmatig het pictogrampad kiezen in het scherm Pictogram wijzigen.

Download de nieuwe Google Chrome-pictogrammen [deviantart]

Meer verhalen

Fast Society creëert mini en mobiele tijdelijke sociale netwerken

Je bent in de stad of op een congres met een stel vrienden. Hoe houd je tegelijkertijd contact met de hele groep? Fast Society biedt een smartphone-gebaseerde oplossing: een tijdelijk sociaal netwerk voor groepsgesprekken, sms'en en meer.

Desktopplezier: Stargate SG-1-aanpassingsset

Heb je nostalgische gevoelens voor de dagen van het klassieke Stargate SG-1-avontuur? Maak je dan klaar om die DHD in te bellen en toegang te krijgen tot een geheel nieuwe desktop met onze Stargate SG-1 Customization-set.

Verschillende snelheden instellen voor uw trackpad en externe muis

Je laptop heeft een trackpad, je gebruikt een muis om te gamen en je bent het zat om constant handmatig van instellingen te wisselen. Hier leest u hoe u beide apparaten kunt scheiden en hoe u een sneltoets instelt om tussen twee instellingen op één apparaat te schakelen.

Hoe u autocorrectie voor spelling kunt krijgen voor alle toepassingen op uw systeem

Automatische spellingcorrectie kan een erg handige functie zijn, of het nu gaat om lastige woorden (uitgezonden versus uitgezonden), typische typefouten (ontwerp versus ontwerp) of andere veelvoorkomende fouten. Microsoft Word heeft het, maar waarom zou u het niet op uw systeem implementeren met behulp van een gratis, aanpasbare en gebruiksvriendelijke AutoHotkey

Vraag How-To Geek: DSL-ophanging diagnosticeren, media extraheren uit PowerPoint, IE beperken tot een enkele webpagina

Deze week bekijken we vlokkige DSL-verbindingen, het extraheren van media uit PowerPoint-presentaties en hoe we IE kunnen vergrendelen op een enkele website zonder dat extra software of hacking van de netwerkconfiguratie nodig is.

Paginaritssluiting pakt artikelen met meerdere pagina's uit voor weergave van één pagina

Het is vervelend als je een artikel de moeite waard vindt om te lezen, maar het is opgedeeld in kleine segmenten. Sla het klikken op volgende-volgende-volgende over om te lezen; gebruik Page Zipper om artikelen met meerdere pagina's uit te pakken en ze allemaal op één pagina te lezen.

Minty Bug: bouw een FM-bug in een mintcontainer

Elektronicaprojecten die echt potentieel hebben (en pronken met je vrienden) zijn het leukst; vandaag bekijken we een slim FM-bugontwerp verborgen in een mintcontainer.

Download de MakeUseOf eBook-gids voor het hacken van uw pc

Als je geïnteresseerd bent in een gedegen overzicht van best practices en tips voor pc-beveiliging, hebben onze vrienden bij MakeUseOf.com nog een gratis boek uitgebracht in hun computergeoriënteerde eBook-serie.

Verbazingwekkende kleuren uit foto's halen in Photoshop, GIMP en Paint.NET

Kleur in digitale foto's komt niet altijd uit zoals je wilt, of zelfs zoals je het ziet. Gelukkig hebben Photoshop, GIMP en Paint.NET allemaal uitstekende hulpmiddelen voor kleurcorrectie, waarvan u zult merken dat ze uw verschillende kleurproblemen kunnen oplossen.

Herinneringen voor plaknotities toevoegen aan Windows en toepassingen

Sommige applicaties worden geleverd met een massa sneltoetsen; deze kunnen je erg snel maken, maar kunnen moeilijk te onthouden zijn, vooral als je er een paar hebt aangepast. Wat als u uw eigen spiekbriefje zou kunnen hebben dat naast de applicatie zou verschijnen elke keer dat u deze uitvoert? Lees verder om te zien