Hoe u met Bit Locker versleutelde schijven kunt herstellen als u uw wachtwoord bent vergeten

hoe-te-herstellen-bit-locker-versleutelde-schijven-moet-je-wachtwoord-je-wachtwoord-vergeten foto 1

Als u onze gids voor het versleutelen van uw verwisselbare schijven met Bit Locker hebt gevolgd, zult u zich herinneren dat we onze herstelsleutel in de cloud hebben opgeslagen, wat een nieuwe functie is in Windows 8. Het eerste wat we moeten doen is die sleutel gaan ophalen, wat u kunt doen door naar deze URL te gaan. Op dit punt moet u zich aanmelden bij uw Microsoft-account, hetzelfde waarmee u zich bij Windows 8 hebt aangemeld.

Merk op dat Bit Locker alleen beschikbaar is in de Pro- en Enterprise-versies van Windows 8.hoe-te-herstellen-bit-locker-versleutelde-schijven-moet-u-uw-wachtwoord-vergeten foto 2

Omdat we op zoek zijn naar de sleutel die we hebben gebruikt om een ​​verwisselbare schijf te versleutelen, kunnen we er veel hebben, dus moeten we het apparaat uitbreiden dat we hebben gebruikt om de verwisselbare schijf te versleutelen. Dit doe je door op het pijltje naast de naam van het apparaat te klikken.

hoe-te-herstellen-bit-locker-versleutelde-schijven-moet-je-wachtwoord-vergeten foto 3

Nu we de sleutel hebben die wordt gebruikt om de schijf te coderen, moeten we deze ook daadwerkelijk gebruiken. Om dat te doen, moet u een verhoogde opdrachtprompt openen door op de Windows-toets te drukken om over te schakelen naar het startscherm en vervolgens cmd te typen. Zodra u de opdrachtprompt in de zoekresultaten ziet, klikt u er met de rechtermuisknop op en kiest u ervoor om deze als beheerder uit te voeren.

hoe-te-herstellen-bit-locker-versleutelde-schijven-moet-je-wachtwoord-je-wachtwoord-vergeten foto 4

hoe-te-herstellen-bit-locker-versleutelde-schijven-moet-u-uw-wachtwoord-vergeten foto 5

Typ het volgende:

|__+_|

U moet D: vervangen door de letter van de versleutelde schijf en F: door de letter van een reserveschijf waarnaar u de inhoud van de versleutelde schijf wilt opslaan.Opmerking: de schijf waarnaar u gegevens herstelt, wordt geformatteerd, dus alles op die schijf wordt verwijderd.

|__+_|

Wanneer het decoderingsproces is voltooid, opent u Explorer en gaat u naar het station waarnaar u de gegevens hebt hersteld. Het zou er nu allemaal moeten zijn.

hoe-te-herstellen-bit-locker-versleutelde-schijven-moet-u-uw-wachtwoord-vergeten foto 7

Dat is alles.

Meer verhalen

Stop met het gebruik van bestandskiezers - Versleep bestanden gewoon om ze te uploaden

Elke keer als ik iemand een bestandskiezer zie gebruiken om een ​​bestand te kiezen om te uploaden, schud ik mijn hoofd. Er is een veel eenvoudigere manier om het te doen - sleep het gewoon naar het uploadformulier. Dit werkt heel goed op bijna alle sociale-mediasites, maar het werkt zelfs op ouderwetse formulieren.

Hoe u app-licenties kunt synchroniseren op Windows 8

Heb je ooit een app in de Store gekocht om Windows je te laten vertellen dat je de app niet hebt gekocht wanneer je op een ander apparaat incheckt?

Week in Geek: Electronic Arts botst op SimCity-lancering, gamers in de war

Onze nieuwste editie van WIG staat vol met nieuwslinks over onderwerpen als nieuwe malware die zich voordoet als een beveiligingswaarschuwing van de Microsoft Digital Crimes Unit, Google leidt gebruikers van Picasa Webalbums om naar Google+ Foto's, Java's nieuwe malwarebescherming wordt ongedaan gemaakt vanwege oude -school aanval, en

Verplaats het Windows 8-startscherm van de ene monitor naar de andere

Als u een computer met meerdere monitoren met Windows 8 hebt, vraagt ​​u zich misschien af ​​waarom het startscherm in vredesnaam slechts één van de monitoren in beslag neemt. We kunnen dat niet uitleggen, maar we kunnen u wel vertellen hoe u het startscherm (of moderne apps) van de ene monitor naar de andere kunt verplaatsen.

Hoe u uw USB-drives versleutelt en met een wachtwoord beveiligt zonder extra software

BitLocker is een minder bekende technologie die in Windows is opgenomen en waarmee u zowel de inhoud van uw opslagmedia met een wachtwoord kunt beveiligen als versleutelen.

Desktop Fun: Railway Tracks Wallpaper Collection Series 2

Spoorwegen hebben vele doelen in ons dagelijks leven, zoals het vervoeren van mensen, grondstoffen, afgewerkte producten en meer - en dat alles terwijl onze steden en ons met elkaar verbonden blijven. Reis over deze 'wegen' van staal op je bureaublad met de tweede in onze serie Spoorwegbehangcollecties.

Geek Trivia: Wie was de enige civiele astronaut in het Gemini-ruimteprogramma?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Wijzig snel uw standaardwebbrowser in Windows vanuit het systeemvak

Of u nu een webontwikkelaar bent of gewoon een fervent internetgebruiker, u moet mogelijk meerdere browsers gebruiken. Elke browser heeft handige functies die niet beschikbaar zijn in de andere browsers, dus het kan zijn dat u van browser moet wisselen om van bepaalde functies te profiteren.

Automatiseer uw telefoon of tablet met AutomateIt

Er zijn veel tools die kunnen worden gebruikt om verschillende taken op uw computer te automatiseren, en we hebben bekeken hoe Wappwolf en IFTTT kunnen helpen om uw online leven te automatiseren. AutomateIt brengt vrijwel hetzelfde idee naar Android, waardoor het mogelijk is om je telefoon of tablet op verschillende manieren te automatiseren

Geek School: Windows 7 leren – Schijven beheren

Harde schijven: elke computer met Windows heeft ze en geen enkele kan zonder. Ze bevatten al onze gegevens, dus we moeten ze correct instellen. Lees verder voor meer informatie over het gebruik van RAID om uw gegevens te beschermen.