Een Google Talk instellen voor uw domeinaccount in Pidgin

Als je ooit hebt geprobeerd je Google Talk-account in te stellen voor je eigen domein in de Pidgin multi-protocol instant messenger-client, is het je misschien opgevallen dat de instellingen niet erg duidelijk zijn. Hier is hoe het te doen.

Open Pidgin en kies Accounts -> Accounts beheren.

hoe-een-google-talk-voor-uw-domein-account-in-pidgin-foto in te stellen 1Klik vervolgens op de knop Toevoegen.

hoe-een-google-talk-voor-uw-domein-account-in-pidgin-foto 2 in te stellen

Vervolgens moet u uw gebruikersnaam invoeren als het begin van uw e-mailadres en het domein als het gedeelte na het @-symbool. De mijne is bijvoorbeeld geek@howtogeek.com, dus ik gebruik geek als gebruikersnaam en howtogeek.com als domein.

hoe-een-google-talk-voor-uw-domein-account-in-pidgin-foto 3 in te stellen

Ga vervolgens naar het tabblad Geavanceerd en voer talk.google.com in als de Connect-server. Je kunt de andere instellingen vrijwel met rust laten als je wilt.

hoe-een-google-talk-voor-uw-domein-account-in-pidgin-foto in te stellen 4
Op dit punt kunt u op de knop Opslaan klikken en vervolgens zou u het account moeten kunnen inschakelen via het menu Accounts.

Meer verhalen

Exporteer en maak een back-up van uw gegevens van Google Wave voordat deze wordt afgesloten

Wil je al je gesprekken en meer van Google Wave opslaan voordat het wordt afgesloten? Hier zijn enkele manieren waarop u uw Waves vandaag kunt exporteren, zodat uw team kan overschakelen naar andere samenwerkingsplatforms.

Tijd besparen bij het verzenden en ontvangen van e-mail

Foto door H is voor Thuis

Bouw uw eigen geautomatiseerde systeem voor bestandsupdates

Elke serverbeheerder heeft een aantal hulpprogramma's die ze graag gebruiken. Deze tools worden doorgaans op elke machine bewaard om de beschikbaarheid te garanderen en kunnen afkomstig zijn van verschillende bronnen, zoals Sysinternals en Nirsoft.

Verander de kleur van uw Windows 7-taakbalk op de gemakkelijke manier (en roteer tussen kleuren)

We hebben u onlangs laten zien hoe u de kleur van de taakbalk van Windows 7 kunt wijzigen in alles wat u maar wilt zonder dat er software op de achtergrond wordt uitgevoerd, en nu hebben we een nog eenvoudigere manier om dit met een enkele klik te doen.

Beginner Geek: verander wat Windows doet als je het deksel van je laptop sluit

Ben je het zat dat je laptop automatisch in slaap valt als je het deksel sluit? Hier leest u hoe u uw laptop kunt laten doen wat u wilt wanneer u klaar bent om hem op te hangen.

Een back-up maken van SQL-databases naar een netwerkshare

Regelmatig een back-up maken van SQL-databases is een must. We hebben al manieren besproken om eenvoudig een back-up te maken van al uw SQL-serverdatabases naar een lokale harde schijf, maar dit biedt geen bescherming tegen schijf- en/of systeemstoringen. Als extra beschermingslaag tegen dit soort rampen kun je kopiëren of direct

Hoe weet ik of ik 32-bits of 64-bits Linux gebruik? [Antwoorden]

Als je onlangs een nieuwe computer hebt gekocht, heb je waarschijnlijk een 64-bits processor en heb je de 64-bits versie van je Linux-distributie geïnstalleerd. Wat als uw computer wat ouder is en u het zich niet meer herinnert?

Pas de standaard regelafstand aan in Word 2007 & 2010

Als u van een eerdere versie bent overgestapt op MS Word 2007 of 2010, zult u ongetwijfeld merken dat er standaard meer ruimte is tussen tekstregels. Hier bekijken we hoe u de regelafstand in Word 2007 en 2010 kunt aanpassen.

Krijg tegelijkertijd toegang tot al uw Google-accounts met Multiple Sign-in

Wilt u eenvoudig toegang tot al uw Google-accounts zonder meerdere browsers of speciale add-ons te gebruiken? Hier leest u hoe u de nieuwe Google Multiple Sign-in-functie kunt gebruiken om snel toegang te krijgen tot al uw accounts.

Websurfen met als doel om productiviteitsverlies te voorkomen

Elke keer dat u online werkt, loopt u het risico de productiviteit te verliezen. Met een wereld binnen handbereik is het moeilijk te stoppen met klikken op links (op links, op links). Vermijd het weggooien van uw kostbare tijd door van elke muisklik een doelgerichte te maken.