Hoe Gmail-contactpersonen in Outlook 2007 te importeren

Naarmate uw e-mailaccounts en e-mailtoepassingen veranderen, lijkt het erop dat er altijd een andere manier is om uw contacten te ordenen. Eerder hebben we besproken hoe u contactpersonen in Thunderbird kunt importeren, maar vandaag zullen we bekijken hoe u belangrijke contactpersonen uit Gmail in Outlook 2007 kunt importeren.

Gmail-contacten importeren

Het exporteren van uw Gmail-contactgegevens wordt in principe op dezelfde manier afgehandeld, zodat u het bestand kunt gebruiken om in een e-mailtoepassing te importeren. Log gewoon in op uw account, selecteer Contacten en vervolgens individueel of Alle contacten en vervolgens Exporteren naar een locatie op uw harde schijf.hoe-te-importeren-gmail-contacten-in-outlook-2007 foto 1

Kies vervolgens het CSV-formaat van Outlook zodat het bestand gemakkelijk naar de toepassing kan worden overgebracht.

hoe-te-importeren-gmail-contacten-in-outlook-2007 foto 4

Het volgende dat we moeten doen, is dat contactenbestand importeren in Outlook 2007. Open Outlook en klik op Bestand importeren en exporteren.

hoe-te-importeren-gmail-contacten-in-outlook-2007 foto 5

Wanneer de wizard Importeren en exporteren wordt geopend, selecteert u Importeren vanuit een ander programma of bestand en drukt u vervolgens op Volgende.

hoe-te-importeren-gmail-contacten-in-outlook-2007 foto 6

Selecteer vervolgens door komma's gescheiden waarden (DOS) en klik op Volgende.

hoe-te-importeren-gmail-contacten-in-outlook-2007 foto 7

Blader naar het Excel CSV-bestand en kies opties over dubbele vermeldingen en ga verder door op Volgende te klikken.

hoe-te-importeren-gmail-contacten-in-outlook-2007 foto 8

Hier wilt u de juiste map of locatie selecteren waar u de informatie wilt bewaren, klik op Volgende.

hoe-te-importeren-gmail-contacten-in-outlook-2007 foto 9

Het volgende scherm verifieert in feite wat we zojuist hebben gedaan en biedt ook de mogelijkheid om de bestemming of aangepaste velden in kaart te brengen (wat een heel ander onderwerp is waar we op een ander moment op in kunnen gaan) klik op Voltooien en je bent klaar.

hoe-te-importeren-gmail-contacten-in-outlook-2007 foto 10

Meer verhalen

Reset uw Ubuntu-wachtwoord eenvoudig vanaf de Live-cd

Ons laatste artikel over hoe je je Ubuntu-wachtwoord eenvoudig kunt resetten via het grub-menu was behoorlijk populair, dus ik heb besloten een serie te maken over alle verschillende manieren om je wachtwoord opnieuw in te stellen op Linux of Windows ... de les van vandaag is hoe je de Live-cd om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Verbeter de look & feel van Windows XP op een gemakkelijke manier

Dit is een gastartikel van Ghaus Iftikhar Nakodari van AddictiveTips.

Veilig computergebruik: blokkeer en voorkom schadelijke software met SpywareBlaster

Een van de gemakkelijkste instellingen voor antispywareprogramma's is JavaCool's SpywareBlaster. In plaats van te wachten met het scannen en verwijderen van spyware nadat de pc al is geïnfecteerd, wordt voorkomen dat spyware ooit uw computer infecteert.

Veilig computergebruik: maak geplande scans met Spybot Search & Destroy

Zoals ik in een eerdere post heb aangegeven, is Spybot Search & Destroy geenszins achterhaald, zoals sommigen in de branche je willen doen geloven. Ik schreef dat artikel meer dan een jaar geleden en sindsdien is Spybot alleen maar beter geworden.

Veilig computergebruik: help schadelijke software te identificeren en te elimineren met Ad-Aware

Als het gaat om kwaadaardige software (malware), worden verschillende termen zoals adware, spyware, malware, enz. gegeven op basis van de actie die ze ondernemen. Elk van deze ongewenste stukjes software doet verschillende dingen, maar het komt erop neer dat u er niets van op uw pc wilt hebben.

Reset uw vergeten Ubuntu-wachtwoord in 2 minuten of minder

Als je ooit je wachtwoord bent vergeten, ben je niet de enige... het is waarschijnlijk een van de meest voorkomende problemen met technische ondersteuning die ik in de loop der jaren ben tegengekomen. Gelukkig, als je Ubuntu gebruikt, hebben ze het ongelooflijk eenvoudig gemaakt om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Weekendplezier: televisie kijken op uw pc met TVUPlayer

We hebben veel plezier gehad met onze serie die je alle verschillende manieren laat zien waarop je online tv kunt kijken ... te beginnen met de favoriet van de lezer Joost, dan AnyTV van vorige week, en vandaag zullen we TVUPlayer bekijken.

Geek-recensies: gebruik TeraCopy om het kopiëren van bestanden te versnellen

Een van de grootste klachten over Vista zijn altijd de snelheidsproblemen geweest bij het kopiëren van bestanden, vooral grote bestanden via het netwerk. Als je het kopiëren van bestanden drastisch wilt versnellen, dan wil je TeraCopy eens bekijken.

Veilig computergebruik: gratis virusbescherming met PC Tools Anti-Virus

Tot dusverre hebben we in onze serie over gratis antivirusprogramma's AVG, Avast, AntiVir en ClamWin behandeld, en vandaag laten we u PC Tools AntiVirus zien, door dezelfde mensen die de bekende Spyware Doctor anti- spyware hulpprogramma.

Veilig computergebruik: gratis virusbescherming voor geavanceerde gebruikers met ClamWin

Als u een open-source antivirusprogramma wilt waarmee u on-demand kunt scannen in plaats van realtime, kunt u eens kijken naar ClamWin, een hulpprogramma dat is gebaseerd op de ClamAV-scanengine.