Regels in de marges nummeren in Word 2013

hoe-te-nummeren-lijnen-in-de-marges-in-woord-2013 foto 1

Als u veel juridische documenten of andere soorten documenten schrijft waarin u naar specifieke secties moet verwijzen, kan het handig zijn om regelnummers toe te voegen. We laten u zien hoe u onopvallende regelnummers toevoegt in de linkermarge van een Word-document.

Open uw Word-document en klik op het tabblad Pagina-indeling op het lint.hoe-te-nummeren-lijnen-in-de-marges-in-woord-2013 foto 2

Klik in het gedeelte Pagina-instelling van het tabblad Pagina-indeling op Regelnummers en selecteer Opties voor regelnummering in het vervolgkeuzemenu.

how-to-nummerregels-in-de-marges-in-word-2013 foto 3

Klik in het dialoogvenster Pagina-instelling op het tabblad Indeling. Klik vervolgens op Regelnummers.

how-to-nummerregels-in-de-marges-in-word-2013 foto 4

Het dialoogvenster Regelnummers wordt weergegeven. Schakel het selectievakje Regelnummering toevoegen in, zodat er een vinkje in het vak staat. Specificeer het nummer om te beginnen bij, de toename tot Tellen op, de afstand Van tekst, en of u continu wilt nummeren of opnieuw moet beginnen op elke pagina of sectie. Klik OK.

hoe-te-nummeren-lijnen-in-de-marges-in-woord-2013 foto 5

Klik op OK in het dialoogvenster Pagina-instelling om het te sluiten.

hoe-te-nummeren-lijnen-in-de-marges-in-woord-2013 foto 6

U kunt eenvoudig de opties wijzigen of de nummering uitschakelen wanneer dit niet nodig is.

Meer verhalen

Een blogbericht maken met Microsoft Word 2013

Microsoft Word is sinds Office 2007 in staat om inhoud op blogplatforms te publiceren. De functie is nog steeds beschikbaar en is uitgegroeid tot een punt waarop het Windows Live Writer een run voor zijn geld geeft. Hier leest u hoe u zich kunt instellen.

Hoe kan ik voorkomen dat apps worden uitgevoerd bij opstarten op Android OS?

Is het nodig om uw lijst met startende en draaiende apps slank en gemeen te houden op Android OS, en zo ja, hoe kunt u een zware start van een toepassing afremmen?

Geek Trivia: de interventie van wat leidde tot een totale herstructurering van de Britse radio in de jaren zestig?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Met Windows 98 in 2013 met moderne apps en internet

Heb je ooit van die momenten waarop nieuwsgierigheid voor de lol je te pakken krijgt? Misschien wordt die nieuwsgierigheid gefocust op computergerelateerde wat als, zoals hoe goed een heel oud besturingssysteem zou doen als het zou worden gebruikt met de moderne apps en internet van vandaag? Nazmus Shakib Khandaker besloot uit te zoeken hoe

Geek Trivia: de laatste versie van Windows om FAT te gebruiken zoals het standaardbestandssysteem was?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Kunt u de betrouwbaarheid van een harde schijf vergroten door minder van de totale capaciteit te gebruiken?

Uw computer heeft een enorme harde schijf die u aanzienlijk te weinig gebruikt. Zou het verkleinen van de primaire partitie de levensduur van de schijf verlengen?

Download gratis PowerShell Quick Reference Guides van Microsoft

Ben je net begonnen met het leren van PowerShell of ben je het zat om minder vaak gebruikte commando's op te zoeken? Dan is deze geweldige set PowerShell Quick Reference Guides van Microsoft precies wat je nodig hebt!

Send-to-Facebook-functionaliteit toevoegen aan Picasa

U gebruikt Picasa om uw foto's te beheren en u deelt de meeste foto's met vrienden op Facebook. Zou het niet geweldig zijn als ze samen zouden spelen? Lees verder terwijl we uw workflow voor delen stroomlijnen, zodat foto's die zijn geordend, bewerkt, getagd en geannoteerd in Picasa rechtstreeks naar Facebook worden gesprongen.

Geek Trivia: In computers is slappe ruimte een bijproduct van wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe de mappen van mijn computer te verwijderen in Windows 8.1

Windows 8.1 kocht enkele van de meest voorkomende mappen bovenaan het venster Deze pc. Omdat we Windows sinds het begin hebben gebruikt, vinden we dat dit er vreemd uitziet en hebben we geprobeerd het te repareren.