De How-To Geek Valentijnsdag Cadeaugids

the-howto-geek-valentine-and-rsquo;s-day-gift-guide foto 1Valentijnsdag is over minder dan een week; als je jezelf de meest geekste cupido wilt bewijzen, wil je zeker onze gids voor geeky Valentine's groot en klein bekijken.

De volgende cadeaugids bevat cadeaus voor de nerds in je leven en cadeaus voor nerds om te geven aan degenen die hun geeky karakter waarderen. Onze methode voor het kiezen van Valentijnsgerelateerde geschenken was gericht op geschenken die ofwel traditionele Valentijnsdaggeschenken waren met een geek-inslag of een knipoog naar een aspect van de nerdcultuur. Lees verder om de geektaculaire keuzes te bekijken die we op internet hebben gedolven om op te graven.

Behang is hier te downloaden.Liefde met een beperkt budget ($ 15 en minder)

Als je een beperkt budget hebt of niet de hele Valentijnsdag als kerst-in-februari-mentaliteit toeschrijft, zijn hier een paar betaalbare cadeaus die zeggen dat ik van je hou, maar niet genoeg om de hele maand de lunch over te slaan om je te kopen een steen uit een Afrikaanse mijn.

I Love Geeks: The Official Handbook xkcd: volume 0 I Love Geeks is een luchtige kijk op geekdom vanuit de ogen van een vrouw (en nerd) die verliefd is op een nerd. Bevat gidsen voor het overleven en liefhebben van Comic Con en meer. Prijs: $10 Geeks liefde voor het eigenzinnige stokfiguur-stripverhaal xkcd is sterk. Het boek bevat afbeeldingen in hoge resolutie en subtiele toevoeging van de alt-tekst van de originele strips. Prijs: $ 13 Geek Culture Energy Drinks Pink Domo-figuur Energiedrankjes verpakt als gezondheidsdrankjes? Meld ons aan. Je kunt ook energiedrankjes scoren die zijn verpakt als Mana-drankjes, bloedtransfusies en zombiebloed. Prijs: $ 3-6 Domo-kun is de officiële mascotte van het Japanse NHK-televisiestation en is een soort cultureel icoon geworden. Populair als meme en onder de nerdcultuur als geheel, een Domo is een leuk bureausnuisterijtje om je nerd cadeau te doen. Prijs: $ 7 Pluche Mono Microbe LED Knipperend Hart Kit Niets zegt dat ik met je wil vrijen, zoals iemand een pluche pop van mononucleosis de kusziekte geven. amiriet? Rechts? (Er is ook een Chlamydia-versie als je slecht nieuws te melden hebt.) Prijs: $ 9. Paper Valentine's zijn voor rubes, deze LED-elektronicakit zal je geliefde laten zien dat je van ze houdt zoals LED's van printplaten houden. Prijs: $ 7


Liefde met een open chequeboek ($ 15-50)

Als je wat extra geld te besteden hebt en een cadeau wilt kopen met iets meer kilometers dan een zak zombiebloed, bekijk dan enkele van deze verbeterde opties.

Bordspellen Echo Handschoenen Games maken een groot deel uit van de geekcultuur. Laat je lieverd kennismaken met bordspelplezier met geweldige koppelvriendelijke spellen zoals Mr. Jack, Pandemic, Hive en Carcassonne. Prijs: $20+ Als je betere helft hun vingers bevriest om je te sms'en omdat hun winterhandschoenen de ontvankelijkheid van het touchscreen op hun smartphone verpesten, koop ze dan een paar schermvriendelijke handschoenen. Prijs: $30 The Ties Suck Tie Custom Phone/Netbook/Electronics Skin Als je lieverd met tegenzin een stropdas moet dragen om te werken, laat het dan deze stropdas zijn die aangekondigde stropdassen de binaire code helemaal naar voren zuigen. Prijs: $30. Unique Skins heeft een selectie van illustraties die je kunt gebruiken om beschermende skins te maken voor allerlei soorten apparaten. Zie je iets dat je leuk vindt niet? Upload je eigen artwork en foto's voor een echt persoonlijk cadeau. Prijs: $ 7-45 Geek T-shirts 8-bits boeketten Wie kan een goede nerd-t-shirt weerstaan? We hebben liefdesgedichten, geekliefde en zelfs een shirt met een liefdesmeter die helderder wordt naarmate hij dichter bij een andere drager is. Prijs: $ 16-25 8-bits alles is een overwinning als het gaat om geeks, aangezien 8-bit herinnert aan de zoete blokkerige graphics van een jeugd die verkeerd is besteed aan videogames. Sla de bloemen over die verwelken en geef de bloemen een boost. Prijs: $ 15


Liefde met platinakaart ($ 50+ en meer)

Als je je kleine nerdling wilt verwennen, zijn hier enkele geweldige, maar niet bijzonder goedkope opties om uit te geven:

Bijpassende Rollenspel Kostuums iPad Is er een betere uitdrukking van geekliefde dan het oppakken van gepaarde Princess Leia- en Han Solo-kostuums? Prinses Peach en Mario? Sta erop dat je net een voorsprong krijgt op een zeer sexy Halloween. Prijs: $50-100+ De iPad is misschien wel het allergrootste apparaat dat er is. Verspil uren met je liefste spelletjes (zoals Small World!) en meer. Prijs: $499+ Externe harde schijven Parrot AR Drone Quadricopter Sailor Moon dvd-rips nemen ruimte in beslag. Help je nerds met het transporteren en opruimen van hun digitale collecties met een Valentine rode externe harde schijf. Prijs: $100+ Het is een quadcopter met ingebouwde camera en afstandsbediening via iPhone of iPod Touch. Het kan op zijn plaats draaien, duiken en zweven. Wat is hier niet leuk aan? We willen er tien (uitgerust met laserstralen en een voorliefde voor gerechtigheid). Prijs: $ 299


In tegenstelling tot onze geweldige gids voor kerstcadeaus, zullen we geen sectie bevatten wat je moet kopen als je niet weet wat je moet kopen ... als je niet weet wat je moet doen met je Valetine, dan is een generieke Amazon.com-cadeaubon dat niet gaat je reet redden. Tijd om een ​​verkenning van stalkerkwaliteit uit te voeren en een beter idee te krijgen wat je moet kopen. Heb je een geweldig idee om te delen met je medelezers? Klik op de opmerkingen en deel uw cadeau-ideeën met de rest van ons.

Meer verhalen

Week in Geek: 50 miljoen virussen en meer onderweg editie

Deze week hebben we geleerd hoe u een back-up kunt maken van en gegevens kunt kopiëren tussen iOS-apparaten, Linux-commando's kunt gebruiken in Windows met Cygwin, de productiviteit van het schrijven van e-mail kunt verhogen met Microsoft Word Mail Merge, productiever kunt zijn in Ubuntu met behulp van sneltoetsen, de FTP-service in XBMC kunt herstellen, de gedownloade naam kunt wijzigen Tv shows,

Geniet van rommelvrije YouTube-videoweergave in Opera met CleanTube

Video's kijken op YouTube kan heel leuk zijn, maar de pagina's zijn te vol met rommel. Als je letterlijk in een oogwenk dingen wilt opruimen, dan heb je alleen de CleanTube-extensie voor Opera nodig.

Hoe u SSH-opdrachtregeltoegang tot Windows 7 krijgt met Cygwin

Bent u vertrouwd met Linux/Unix en wilt u SSH-toegang tot uw Windows 7-machine? Cygwin biedt deze functionaliteit en geeft je in een paar simpele stappen een vertrouwde omgeving om mee te werken.

The Prospector - Home Dash-extensie creëert een geheel nieuwe browse-ervaring in Firefox

Wilt u een ander soort browse-ervaring proberen terwijl u Firefox gebruikt? Met de Prospector - Home Dash-extensie van Mozilla Labs krijg je een mix van de traditionele gebruikersinterface, de modus voor volledig scherm en een mobiele stijl in ...

Waarom niemand het privacybeleid van websites leest [Infographic]

Wanneer heb je voor het laatst de volledige privacy gelezen van een website waarop je je aanmeldde? Nooit? U zou niet de enige zijn en dit infographic onderzoek van het privacybeleid laat zien waarom.

10 rare gaming-records uit het Guinness Book

De dingen zijn een beetje veranderd in het Guinness Book of World Records dat we in onze jeugd hebben overgoten; de nieuwe versie heeft pagina's met vermeldingen met betrekking tot videogames. Hier zijn enkele van de meer kleurrijke die je waarschijnlijk niet kende.

Vrijdagpret: Daisy in Wonderland

Heeft u last van de gevolgen van weer een week van schuren op het werk? Dan is het tijd om even te ontspannen en plezier te maken! In de game van deze week kun je interdimensionaal reizen terwijl je Daisy helpt om naar huis terug te keren.

Gebruik uw vaardigheden om grafieken te tekenen om een ​​gratis Chrome Cr-48-notebook te winnen

Google heeft vandaag aangekondigd dat ze samenwerken met een aantal ontwikkelaars van Chrome-webapplicaties om een ​​aantal van hun Chrome OS-notebooks te distribueren naar gelukkige fans. Toen merkten we iets interessants dat kan...

Gebruik BGInfo om een ​​database met systeeminformatie van uw netwerkcomputers op te bouwen

Als u bekend bent met BGInfo, kunt u deze sectie overslaan. Als u deze tool echter nog nooit hebt gebruikt, duurt het slechts een paar minuten om in te stellen om de gegevens vast te leggen waarnaar u op zoek bent.

Deze week in Geek History: Steve Jobs demonstreert de eerste Mac, Mythbusters komt in de ether en Dr. Strangelove dringt de populaire cultuur binnen

Het was nogal een wilde rit deze week in Geek History: Steve Jobs gaf een demonstratie van de eerste Macintosh-computer, de geliefde nerdshow die MythBusters de lucht in ging, en de iconische film Dr. Strangelove verscheen in de bioscoop en in ons collectieve bewustzijn.