Hoe de functie voor het onthullen van opmaak in Word 2010 te gebruiken?

hoe-de-onthullende-opmaakfunctie-in-word-2010-foto te gebruiken 1

Ben je gewend aan de functie Reveal Codes in WordPerfect? Deze codes tonen u uw tekst met geïntegreerde opmaakcodes die lijken op HTML-opmaak. Als u echter Word gebruikt, is er geen vergelijkbare functie.

WordPerfect behandelt tekst en opmaakcodes hetzelfde, door begin- en eindcodes rond tekst te plaatsen terwijl u deze opmaakt. Wanneer u het venster Codes onthullen weergeeft, ziet u de opmaakcodemarkeringen die in de tekst zijn geïntegreerd. U kunt de codemarkeringen selecteren en zelfs handmatig invoegen en verwijderen. Als u bijvoorbeeld handmatig een eindcode verwijdert, wordt de rest van het document opgemaakt volgens de startcode die nu geen bijbehorende eindcode heeft.hoe-de-onthullende-opmaakfunctie-in-word-2010-foto te gebruiken 3

In Word worden tekst en opmaak volledig onafhankelijk behandeld. Word slaat de opmaak voor de tekst op in een ander deel van het bestand dan de tekst waarop de opmaak van toepassing is. Het wordt niet ingevoegd in de tekststroom. In plaats daarvan volgt Word de teken- en alinea-opmaak die u in uw document toepast, en houdt het zich bezig met begin- en eindcodes.

Terwijl WordPerfect beide modi heeft, WYSIWYG (wat je ziet is wat je krijgt) en Reveal Codes, heeft Word alleen de WYSIWYG-modus. Je past vetgedrukte tekst toe en je ziet die tekst als vetgedrukte tekst. U kunt de vetgedrukte codes rond uw tekst niet zien.

Er is echter een manier om te zien hoe geselecteerde tekst is opgemaakt. Word toont u geen begin- en eindcodes zoals WordPerfect omdat het deze niet gebruikt. Maar wanneer u tekst in Word selecteert en op Shift + F1 drukt, wordt het deelvenster Reveal Formatting weergegeven. Word laat u in lijstformaat zien hoe de geselecteerde tekst is opgemaakt met betrekking tot het lettertype, de alinea en de sectie.

hoe-te-gebruiken-de-onthullende-opmaakfunctie-in-word-2010 foto 4

Als u de opmaak van de geselecteerde tekst wilt wijzigen, kunt u dit doen met behulp van het deelvenster Opmaak onthullen. Als u bijvoorbeeld de geselecteerde tekst niet vet maar cursief wilt maken, klikt u op de koppeling Lettertype in het deelvenster Opmaak onthullen.

hoe-de-onthullende-opmaakfunctie-in-word-2010-foto-gebruiken 5

Het dialoogvenster Lettertype wordt weergegeven. Breng de gewenste wijzigingen aan en klik op OK. De tekst weerspiegelt de wijziging, net als het deelvenster Reveal Formatting.

hoe-de-onthullende-opmaakfunctie-in-word-2010-foto-gebruiken 6

Verwar het deelvenster Opmaak onthullen niet met de functie in Word die verborgen opmaaksymbolen weergeeft. Als u op het alineasymbool in het gedeelte Alinea van het tabblad Start klikt, worden verborgen symbolen weergegeven, zoals spaties, tabbladen en alineamarkeringen. Deze zijn anders dan de opmaak die wordt vermeld in het deelvenster Opmaak onthullen.

OPMERKING: U kunt ook op Ctrl + * drukken om de opmaaksymbolen weer te geven en te verbergen.

hoe-de-onthullende-opmaakfunctie-in-word-2010-foto te gebruiken 7

Mogelijk wilt u zowel het deelvenster Opmaak onthullen als de verborgen opmaaksymbolen weergeven om uw opmaak en de afstand tussen woorden en alinea's en tabbladen gemakkelijk bij te houden.

Meer verhalen

Geek Deal: 120 GB SSD-upgradepakket voor $ 129,99 [verlopen]

Als je erover hebt nagedacht om te upgraden naar een Solid State Disk (SSD) om je machine te versnellen, maar je bent afgeschrikt door de prijzen, dan zal de deal van vandaag je een SSD opleveren met een volledig upgradepakket voor iets meer dan een dollar per jaar. GB.

Hacker Geek: OS-vingerafdrukken met TTL- en TCP-vensterformaten

Wist u dat u kunt achterhalen welk besturingssysteem een ​​netwerkapparaat gebruikt door alleen maar te kijken naar de manier waarop het op het netwerk communiceert? Laten we eens kijken hoe we kunnen ontdekken welk besturingssysteem onze apparaten gebruiken.

IT: Hyper-V-virtualisatie installeren op Windows Server 2008 R2

Windows Server 2008 R2 en latere releases van het product worden geleverd met een virtualisatieplatform genaamd Hyper-V, dat vrij goed werkt omdat het in Windows is ingebouwd. Vandaag laten we u zien hoe u het kunt installeren.

De beste How-To Geek-artikelen voor januari 2012

De afgelopen maand hebben we onderwerpen behandeld zoals hoe u uw draadloze netwerk kunt uitbreiden met door Tomato aangedreven routers, de beste wachtwoordtips gedeeld om uw accounts veilig te houden, hoe u Shockwave Flash-crashes in Google Chrome kunt oplossen en meer. Kijk met ons mee als we terugkijken op de beste artikelen van januari.

Hoe u uw wifi-netwerk kunt uitbreiden met eenvoudige toegangspunten

Vorige week lieten we je zien hoe je je netwerk draadloos uitbreidt, deze week bekijken we hoe je een bestaand hardwire-netwerk kunt gebruiken om je draadloze netwerk eenvoudig en snel uit te breiden met eenvoudige toegangspunten.

Geek Trivia: welke beroemde internetworm leidde tot de eerste federale vervolging van computercriminaliteit?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

This Is Aperture Is a Fantastic Nightmare Before Christmas geïnspireerd deuntje

In deze goed uitgevoerde fanvideo komen de personages van het Portal-universum samen om hun eigen vertolking van The Nightmare Before Christmas-deuntje This Is Halloween te zingen.

Vraag het HTG: de wifi-signaalsterkte controleren, iTunes synchroniseren met Android en een back-up maken van Windows Home Server

Een keer per week verzamelen we enkele van de geweldige lezersvragen die we in de Ask HTG-inbox krijgen en delen we de antwoorden met iedereen. Deze week kijken we naar het controleren van de sterkte van uw wifi-signaal vanaf uw telefoon, het synchroniseren van iTunes met Android-apparaten en het maken van een back-up van de Windows Home Server.

Geek Trivia: Welke film had eerst een volledig door de computer gegenereerd personage?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Orkanizer is een webgebaseerde Pomodoro-tracker met statistieken, taakgeschiedenis en meer

Orkanizer is een gratis, webgebaseerde en veelzijdige Pomodoro-techniektool met productiviteitsstatistieken, tagging, taakgeschiedenis en zelfs ontspannende muziek om naar te luisteren terwijl je werkt.