Twee-factorenauthenticatie gebruiken voor Windows Live op uw apparaten

hoe-te-gebruiken-twee-factor-authenticatie-voor-windows-live-op-uw-apparaten foto 1

We hebben u onlangs laten zien hoe u tweefactorauthenticatie inschakelt op uw Windows Live-account. Maar dat heeft misschien een paar apps kapot gemaakt die het nog niet ondersteunen - de e-mailclient van mijn telefoon komt voor de geest. Hier leest u hoe u ze kunt repareren.

Per app-wachtwoorden maken

Ga naar de Microsoft Account-portal en log in op uw account. Schakel vervolgens over naar het gedeelte Beveiligingsinfo.hoe-te-gebruiken-twee-factor-authenticatie-voor-windows-live-op-uw-apparaten foto 2

Aan de linkerkant ziet u een optie om een ​​nieuw app-wachtwoord aan te maken. Klik erop.

hoe-te-gebruiken-twee-factor-authenticatie-voor-windows-live-op-uw-apparaten foto 3

U komt dan op een nieuwe pagina waar u het wachtwoord kunt bekijken. U hoeft alleen dit wachtwoord te gebruiken en u aan te melden bij de app die niet meer werkt met dit wachtwoord.

hoe-te-gebruiken-twee-factor-authenticatie-voor-windows-live-op-uw-apparaten foto 4

Het is echt zo simpel als dat.

Wachtwoorden verwijderen

Als uw telefoon ooit wordt gestolen of uw account wordt gecompromitteerd, kunt u uw wachtwoord eenvoudig intrekken door op de link bestaande wachtwoorden verwijderen te klikken.

hoe-te-gebruiken-twee-factor-authenticatie-voor-windows-live-op-uw-apparaten foto 5

U krijgt dan een prompt met de vraag of u zeker weet dat u alle gemaakte wachtwoorden wilt verwijderen. Klik eenvoudig op verwijderen.

hoe-te-gebruiken-twee-factor-authenticatie-voor-windows-live-op-uw-apparaten foto 6

Dat is alles.

Meer verhalen

Bevredig je gaming-zoet met Candy Crush Saga

Klaar voor heerlijk gameplezier? Maak je dan klaar om je tanden te zetten in Candy Crush Saga! Stort je op dit 'lieve' puzzelspel van een avontuur met Tiffi en Mr. Toffee terwijl ze zich een weg banen door een wereld vol snoep. Maar ben je in staat om de verslavende game-suikerrush aan te kunnen die je te wachten staat?

Geek Trivia: een toevallige verspilling van wat leidde tot een 30 jaar durende oceanografische studie?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Bescherm uzelf tegen spam met gratis wegwerp-e-mailadressen

Je hebt coole gratis software gevonden die je wilt downloaden, maar de site heeft je e-mailadres nodig voordat je het bestand kunt downloaden. Ben je bang dat, kort nadat je je hebt aangemeld voor de download, je e-mailinbox wordt overspoeld met ongewenste spam-e-mails?

Waarom geven webpagina's niet meteen hun tekst weer?

De vraag- en antwoordsessie van vandaag komt tot ons met dank aan SuperUser - een onderafdeling van Stack Exchange, een community-gedreven groep van Q&A-websites.

Geek Trivia: Welke computertechnologie ontleent zijn naam aan de Griekse mythologie?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Alle edities van Ubuntu 13.04 beschikbaar om te downloaden (lijst met directe downloadpagina's) - Bijgewerkt

Dus alle nieuwe edities van Ubuntu zijn beschikbaar om te downloaden en je staat te popelen om de nieuwste releases uit te proberen. Maar waar ga je heen om al die Ubuntu-goedheid te vinden, vooral als je op zoek bent naar een van de edities van de UI-variant? Geen zorgen, we hebben de links voor de directe downloadpagina's voor

Download automatisch nieuwe nummers wanneer u ze op een ander apparaat in de moderne muziek-app koopt

Wanneer we een nummer kopen in de Xbox Music Store, verwachten we dat onze inhoud lokaal beschikbaar is op al onze apparaten. Hoewel dit niet het standaardgedrag is, kunt u dat zeker veranderen.

Hoe u uw Android-apparaat kunt gebruiken als muis, toetsenbord, joystick en meer

Het gebruik van uw Android om uw computer te bedienen is een geweldige manier om met programma's te communiceren. Uw telefoon kan worden gebruikt als trackpad of kan worden gebruikt om een ​​mediaspeler te gebruiken met behulp van aangepaste bedieningselementen. Met Monect kunt u verder gaan door van uw Android-apparaat allerlei randapparatuur te maken.

Automatiseer taken op uw Android-apparaat met Automagic

Automatisering is altijd een goede zaak en we hebben gekeken naar verschillende manieren waarop u taken op uw Android kunt automatiseren. AutoMagic pakt dingen anders aan, waardoor het mogelijk is om stroomdiagrammen te maken die worden gebruikt om acties te activeren op basis van verschillende voorwaarden.

Triple Town is een leuk en verslavend puzzelspel om steden te bouwen

Ben je op zoek naar een uitdagend en verslavend puzzelspel waar je uren mee bezig bent? Dan is Triple Town het perfecte spel voor jou! Dit verslavende spel zal je strategisch denken en puzzeloplossend vermogen op de proef stellen terwijl je materialen combineert en de grootste stad ooit creëert.