Hoe de statusbalk in Word te gebruiken

hoe-de-statusbalk-in-woord-foto te gebruiken 1

De statusbalk in Word is beschikbaar aan de onderkant van het documentvenster en geeft informatie over uw document weer, zoals welke pagina u momenteel bekijkt, hoeveel woorden er in uw document staan ​​en of er taalfouten zijn gevonden.

U kunt de statusbalk eenvoudig aanpassen door er meer informatie aan toe te voegen of er informatie uit te verwijderen. Klik hiervoor met de rechtermuisknop ergens op de statusbalk. Items met vinkjes ernaast worden weergegeven op de statusbalk. Deze items worden mogelijk niet altijd weergegeven, afhankelijk van de huidige omstandigheden. Als u het document bijvoorbeeld niet deelt met andere auteurs, wordt het aantal auteurs dat wordt bewerkt niet weergegeven op de statusbalk, zelfs niet als u dit hebt geselecteerd in het pop-upmenu Statusbalk aanpassen.hoe-de-statusbalk-in-woord-foto te gebruiken 2

Aanvullende informatie over verschillende delen van uw document wordt weergegeven in de statusbalk. Wanneer u bijvoorbeeld met uw muis over een hyperlink beweegt...

hoe-de-statusbalk-in-word-foto te gebruiken 3

...de URL voor de hyperlink wordt weergegeven in de statusbalk. Als u bovendien inhoud van een webpagina kopieert en plakt in een Word-document, en u beweegt uw muisaanwijzer over een geplakte afbeelding, wordt de URL voor die afbeelding weergegeven in de statusbalk.

OPMERKING: U kunt op Ctrl drukken en op een hyperlink klikken om de koppeling in een browservenster te openen en ook voorkomen dat er automatisch hyperlinks worden gemaakt.

hoe-de-statusbalk-in-word-foto te gebruiken 4

De pictogrammen aan de rechterkant van de statusbalk geven informatie over en stellen u in staat om te wijzigen hoe u Word gebruikt. U kunt bijvoorbeeld de weergavemodus (leesmodus, afdruklay-out en weblay-out) en het zoomniveau wijzigen.

hoe-de-statusbalk-in-word-foto te gebruiken 5

Experimenteer met de verschillende opties die beschikbaar zijn voor de statusbalk om te zien hoe u deze kunt aanpassen aan uw manier van werken en hoe u uw productiviteit kunt verbeteren.

Meer verhalen

Hoe u uw webbrowser kunt resetten naar de standaardinstellingen

Wilt u uw webbrowser terugzetten naar de standaardinstellingen? U kunt het niet per se gewoon verwijderen - uw persoonlijke bestanden blijven op uw computer staan. En als uw browser Internet Explorer is, kan deze helemaal niet worden verwijderd.

Gegevens verbergen in een geheim tekstbestandscompartiment

In de huidige editie van Stupid Geek Tricks (waar we pronken met onbekende trucs om indruk te maken op je niet-nerdvrienden), leren we hoe je gegevens kunt verbergen in een tekstbestand dat door niemand anders kan worden gezien, tenzij ze de naam van het geheime compartiment.

Google Wallet versus Apple Pay: wat u moet weten

Apple Pay is glanzend, nieuw en krijgt veel pers. Maar Android-gebruikers hebben al jaren hun eigen vergelijkbare betalingssysteem: Google Wallet. Google Wallet is niet meer beperkt tot een klein aantal telefoons.

Hoe u automatisch privégegevens kunt wissen wanneer u uw browser sluit

Webbrowsers slaan normaal gesproken uw privégegevens op - geschiedenis, cookies, zoekopdrachten, downloads en meer - en verwijderen deze alleen wanneer u daarom vraagt. Als u het constant opruimt, kunt u elke browser automatisch privégegevens laten wissen wanneer u het sluit.

8 back-uptools uitgelegd voor Windows 7 en 8

Back-ups op Windows kunnen verwarrend zijn. Of je nu Windows 7 of 8 gebruikt, je hebt nogal wat geïntegreerde back-uptools om over na te denken. Windows 8 heeft ook nogal wat wijzigingen aangebracht.

Elke map synchroniseren met SkyDrive op Windows 8.1

Vóór Windows 8.1 was het mogelijk om elke map op uw computer te synchroniseren met SkyDrive met behulp van symbolische koppelingen. Deze methode werkt niet meer nu SkyDrive in Windows 8.1 is ingebakken, maar er zijn andere trucs die u kunt gebruiken.

Alle geopende documenten in Word opslaan en sluiten

Met Word kunt u meerdere documenten tegelijk openen en meerdere documenten tegelijk bekijken. Wat als u wijzigingen aanbrengt in alle geopende documenten en ze vervolgens snel allemaal wilt opslaan en sluiten? Makkelijk te doen en we laten je zien hoe.

Wat is Apple Music en hoe werkt het?

Als je vandaag wakker wordt en een nieuw pictogram op het startscherm van je iPhone vindt, vraag je je misschien af, waar gaat deze nieuwe Apple Music-app over en wat kan ik er echt mee doen?

AMPPS gebruiken om Joomla lokaal op uw pc te installeren

Het is niet nodig dat je een lokale ontwikkelomgeving hebt om een ​​goede website te hebben. U kunt bestanden rechtstreeks op de server bewerken of uw editor zo instellen dat wijzigingen automatisch naar de server worden overgebracht zodra u ze wijzigt en opslaat. Er zijn echter veel voordelen aan hardlopen

Wat is geofencing?

De term duikt steeds vaker op in nieuwsartikelen, verschijnt in producthandleidingen en wordt gemarkeerd als een functie in talloze mobiele applicaties, maar wat is geofencing precies? Lees verder terwijl we uitleggen wat het is, waarom het in meer producties en toepassingen voorkomt en hoe u kunt profiteren van