Hoe de ingebouwde screenshot-tool van Microsoft Word 2013 te gebruiken

hoe-te-gebruiken-microsoft-word-2013-en-8217;s-ingebouwde-screenshot-tool foto 1

We hebben je onlangs laten zien dat je Microsoft Word als blogposteditor kunt gebruiken en de functie werd erg goed ontvangen. We zijn terug met deze bytegrootte-tip om je te laten zien hoe je snel screenshots aan je berichten kunt toevoegen.

Microsoft Word gebruiken om screenshots te maken

Een screenshot maken in Word is echt een pijnloze ervaring. Schakel eenvoudig over naar het tabblad Invoegen en klik op de knop Screenshot. U wordt begroet met een miniatuurafbeelding van elk venster dat u op dit moment open hebt staan. U kunt eenvoudig op een van de miniaturen klikken en deze wordt in het huidige document ingevoegd.hoe-te-gebruiken-microsoft-word-2013-en-8217;s-ingebouwde-screenshot-tool foto 2

Een fatsoenlijke schermafbeelding maken van een bepaald venster was nog nooit zo eenvoudig.

hoe-te-gebruiken-microsoft-word-2013-en-8217;s-ingebouwde-screenshot-tool foto 3

Als u een specifiek gebied op het scherm wilt vastleggen, kunt u ervoor kiezen om voor de meer precieze Screen Clipping-optie te gaan in plaats van op een miniatuur te klikken.

hoe-te-gebruiken-microsoft-word-2013-en-8217;s-ingebouwde-screenshot-tool foto 4

Nadat u het gebied op het scherm hebt geselecteerd dat u wilt vastleggen, wordt het automatisch aan uw document toegevoegd.

hoe-te-gebruiken-microsoft-word-2013-en-8217;s-ingebouwde-screenshot-tool foto 5

Dat is alles. Word ziet er steeds beter uit voor zover het een blogposteditor betreft. Laat ons weten wat je ervan vindt in de comments.

Meer verhalen

Hoe u uw foto's radicaal kunt verbeteren met een flitsdiffuser

Veel mensen vermijden het gebruik van de flitser van hun camera omdat het mensen wegspoelt, harde schaduwen creëert en meestal de achtergrond van de foto overweldigt. Lees verder terwijl we u laten zien hoe u veelvoorkomende flitsproblemen kunt voorkomen met een eenvoudige flitsdiffuser.

Moet ik mijn kabelmodem echt minstens 10 seconden loskoppelen?

De vraag- en antwoordsessie van vandaag komt tot ons met dank aan SuperUser - een onderafdeling van Stack Exchange, een community-gedreven groep van Q&A-websites.

Geek Trivia: Waar komen de meest productieve bliksemstormen op aarde voor?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Registratie om inactieve Yahoo-gebruikers-ID's te claimen is nu geopend

Als u een van de mensen bent die uitkijkt naar een betere gebruikersnaam voor een Yahoo-account, dan is dit het moment om snel naar de verlanglijstwebsite te gaan en uw voorkeursselecties te registreren.

Hoe u de LastPass-bladwijzers in Safari op uw iPad of iPhone gebruikt

Natuurlijk, LastPass heeft een browser-app die u kunt gebruiken, maar wie wil dat doen? De native Safari-browser werkt heel goed en alle andere apps werken ermee. Dus hier leest u hoe u LastPass in Safari op iOS gebruikt.

Uw proxy-instellingen instellen in Windows 8.1

Traditioneel stelt u de proxy-instellingen van uw pc in via Internet Explorer. We vinden dit niet triviaal zoals de meeste mensen, maar het lijkt erop dat Microsoft ons een alternatieve optie heeft gegeven in Windows 8.1. Hier is hoe het in te stellen.

Geek Trivia: werd de naam van Tech Giant Hewlett-Packard bepaald door?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

4 manieren om ouderlijk toezicht op uw thuisnetwerk in te stellen

Ouderlijk toezicht kan het web filteren en onbedoelde toegang tot ongepaste websites blokkeren. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, van het configureren van ouderlijk toezicht voor het hele netwerk op uw router tot het gebruik van ouderlijk toezicht dat is ingebouwd in Windows of software van derden.

Schakel de Charms Hot Corner uit zonder een registerhack op Windows 8.1

Een van onze grootste ergernissen over het gebruik van Windows 8 op een desktop-pc was de Hot Corner-functie, die de Charms Bar opriep wanneer je met je muis in de rechterbovenhoek van het scherm zweefde. De Charms Hot Corner is nu optioneel in Windows 8.1 en hier leest u hoe u deze kunt uitschakelen.

Geek Trivia: als je een vers blikje energiedrank uit de jaren 90 wilt, moet je waarheen gaan?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!