Amarok gebruiken om uw iPod te beheren

Soms kan het moeilijk zijn om je iPod in Linux te beheren zonder iTunes op je Ubuntu-machine te hacken. Vandaag bekijken we hoe je de populaire muziekspeler Amarok kunt gebruiken om je iPod op Ubuntu te manipuleren.

Amarok installeren

Als je Amarok niet hebt, kun je het installeren door naar terminal te gaan. Om een ​​terminalvenster te openen, klikt u op ALT+F2 en typt u gnome-terminal (zonder aanhalingstekens).hoe-amarok-gebruiken-om-uw-ipod-foto te beheren 1

Of via het menu Toepassingen Terminal.

hoe-amarok-gebruiken-om-uw-ipod-foto te beheren 2

Typ de volgende opdracht in het terminalvenster en wacht even terwijl Amarok is geïnstalleerd.

sudo apt-get install amarok

hoe-amarok-gebruiken-om-uw-ipod-foto te beheren 3

Om ondersteuning voor mp3-indeling in te schakelen, typt u de volgende opdrachten één voor één in uw terminalvenster.

sudo apt-get install libxine1-ffmpeg

sudo apt-get install kubuntu-restricted-extras

Uw iPod beheren

Voordat we een iPod met Amarok kunnen gaan gebruiken, laten we het de standaardspeler maken om uw iPod te beheren. Wanneer u uw iPod aansluit, verschijnt het volgende venster.

hoe-amarok-gebruiken-om-uw-ipod-foto te beheren 4

Standaard is Rythmbox Music Player geselecteerd. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Openen met andere toepassing en selecteer in het venster Toepassing toevoegen Amarok.

hoe-amarok-gebruiken-om-uw-ipod-foto te beheren 5

Als u van Amarok de standaardtoepassing wilt maken om uw iPod in de toekomst te openen, vink dan het vakje Altijd deze actie uitvoeren aan en klik op OK.

hoe-amarok-gebruiken-om-uw-ipod-foto te beheren 6

iPod beheren in Amarok

Nu we Amarok hebben gemaakt als de standaardtoepassing om uw iPod te starten, kunnen we eenvoudig bestanden overzetten naar de iPod. Ga naar Verzameling in Amarok, klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u naar de iPod wilt overbrengen en klik op kopiëren naar verzameling en selecteer iPod.

Dat is het! Het nummer is nu gekopieerd naar de iPod. U kunt ook meerdere tracks selecteren om ze tegelijkertijd over te dragen.

Dit zou u op weg moeten helpen met het beheren van uw iPod met Amarok op uw Ubuntu-machine.

http://amarok.kde.org/

Meer verhalen

Schakel Sidebar / Desktop-gadgets uit op Windows 7

Als je het nut van de desktopgadgets in Windows 7 of zelfs de Sidebar-gadgets in Windows Vista niet kunt zien, zul je blij zijn te weten dat je ze eenvoudig kunt uitschakelen met een eenvoudige configuratiewijziging.

Vereenvoudig het kopiëren en plakken van tekst in Firefox met AutoCopy

Op zoek naar een gemakkelijke manier om het kopiëren en plakken in Firefox te versnellen? Nu kunt u de hoeveelheid werk die u moet doen met AutoCopy halveren.

Ben jij een supernerd? Hier is de enige site waar u bij moet horen

Zijn je geek-vaardigheden voorbereid en klaar voor een uitdaging? Super User is de plek waar je kunt laten zien hoe goed je vaardigheden werkelijk zijn. Als het beantwoorden van vragen niet jouw ding is, is het ook een geweldige plek om je echt moeilijke technische vragen beantwoord te krijgen.

Wijzig het gedrag van nieuwe tabbladen in Firefox met NewTabURL

Wilt u dat Firefox een specifieke pagina of URL opent wanneer u een nieuw tabblad opent? Nu kunt u precies specificeren wat er elke keer op dat nieuwe tabblad wordt geopend met de NewTabURL-extensie.

UAC-meldingen beheren in Windows 7

Een van de irritantere eigenschappen van Windows Vista was dat UAC (User Account Control) opdook en overal toestemming voor vroeg. Nu in Windows 7 is het een stuk beter beheersbaar en vandaag bekijken we hoe het te beheren of volledig uit te schakelen.

Stomme geektrucs: meet hoe ver uw muis is bewogen

Heb je je ooit afgevraagd hoe ver je je muis hebt verplaatst? Het zal je misschien verbazen dat het niet lang duurt voordat je muis daadwerkelijk een paar kilometer is verplaatst.

Installeer Windows Live Essentials in Windows 7

U begint dus fris met het nieuwe Windows 7-besturingssysteem, maar merkt op dat er enkele van uw favoriete Windows-toepassingen ontbreken. Vandaag bekijken we het installatieprogramma van Windows Live Essentials om uw favoriete Microsoft-applicaties in te stellen.

5 geweldige muziekdesktopgadgets voor Vista en Windows 7

Ben je een muziekfan en wil je een gemakkelijke manier om de muziek waar je van houdt te krijgen met een eenvoudige applicatie op je desktop? Vandaag brengen we u een lijst met enkele van de koelere desktopgadgets met muziekthema voor Vista en Windows 7.

Rip en converteer uw muziekcollectie met CDex

Op zoek naar software voor het rippen van cd's die kwalitatief goed werk levert? Nu kunt u genieten van geweldige resultaten bij het rippen en converteren van uw muziek met WildFire CD Ripper CDex.

Friday Fun: Warp Through Portals Spelen WarpShot

Het is weer vrijdag en het is tijd om te ontspannen en een leuke flashgame te spelen tijdens de bedrijfstijd. Vandaag kijken we naar een leuk, op fysica gebaseerd spel waarbij je de zwaartekracht moet gebruiken en door portalen moet verdraaien om elk niveau te verslaan.