Foto's maken met burst-modus op een iOS-apparaat

foto's-maken-met-burst-modus-op-een-ios-apparaatfoto

We weten zeker dat je hebt geprobeerd dat perfecte moment vast te leggen met je camera en je bent net een beetje te laat of te vroeg en je mist het. Als je een iPhone of iPad hebt, kun je de burst-modus gebruiken en nooit meer die perfecte opname missen.

Een van de grootste problemen met digitale camera's, of eigenlijk elke camera, is dat ze vaak bij uitstek geschikt zijn voor het maken van foto's of portretten. Zet iedereen op een rij, groepeer ze en laat ze kaas zeggen en je krijgt waarschijnlijk precies de foto die je wilt.Maar niet zozeer als je een live moment probeert vast te leggen, zoals mensen of dingen in actie. In dergelijke gevallen kunt u proberen meerdere foto's te maken door op de ontspanknop te tikken, maar de kans is groot dat u uw opname mist of dat deze niet draait zoals u wilde.

Burst-modus voor de redding

Burst-modus op iOS betekent dat je je iPhone of iPad op je onderwerp kunt richten, de ontspanknop of de volume-omhoogknop ingedrukt kunt houden, en het zal de ene foto na de andere nemen totdat je loslaat.

hoe-foto's-maken-met-burst-modus-op-een-ios-apparaat foto 2

U kunt zien dat de burst-modus plaatsvindt, omdat u zult merken dat de miniatuur in de rechterbenedenhoek voortdurend verandert wanneer elke foto wordt gemaakt.

In tegenstelling tot de oude Camera Roll, groepeert de nieuwe Foto's-app burst-foto's niet in één enkele miniatuur. In plaats daarvan verschijnen alle foto's die u in de burst-modus hebt gemaakt afzonderlijk.

foto's-maken-met-burst-modus-op-een-ios-apparaatfoto 3

De Foto's-app groepeert geen bursts van foto's, dus je ziet ze allemaal afzonderlijk genomen.

Je kunt op de eerste foto in de serie tikken (tenzij je er meteen een ziet die je leuk vindt) en de Foto's-apps openen zich op volledig scherm. Vanaf hier kun je door elke foto vegen totdat je er een of meer vindt die je echt aanspreken.

Je kunt dan elke foto als favoriet markeren. Als u klaar bent, tikt u op Selecteren, tikt u vervolgens op elke foto die u wilt verwijderen en tikt u op het prullenbakpictogram in de linkerbovenhoek.

foto's-maken-met-burst-modus-op-een-ios-apparaatfoto 4

Tik op Selecteren en tik vervolgens op elke foto die u wilt behouden of verwijderen. Een blauw vinkje geeft aan dat het is geselecteerd.

Als het gaat om de foto's die je wel wilt bewaren, kun je ze onder andere delen via AirDrop, Mail, Facebook of ze gewoon afdrukken.

foto's-maken-met-burst-modus-op-een-ios-apparaatfoto 5

Als je eenmaal weet wat je wilt bewaren, kun je je foto's delen via AirDrop, een bericht, e-mail of een van de andere deelopties die tot je beschikking staan.

Burst-modus is natuurlijk handig omdat het veel onzekerheid wegneemt. Je zult niet vragen: heb ik het schot gekregen? Aan de andere kant compenseert het waarschijnlijk niet dat je probeert een betere fotograaf te zijn. Ook zul je waarschijnlijk eindigen met honderden extra foto's in je filmrol die je later moet uitzoeken en verwijderen.

Dus de belangrijkste afhaalmaaltijd hier is om de burst-modus te gebruiken als dat nodig is, maar alleen als dat nodig is, anders zou je de opslagruimte van je iPhone vullen met onnodige foto's.

Zoals altijd, als je iets hebt dat je wilt toevoegen, zoals een opmerking of vraag, laat dan je feedback achter op ons discussieforum.

Meer verhalen

Alleen-lezen documenten maken die u zonder wachtwoord in Word kunt openen

Er zijn verschillende redenen waarom u een document wilt beveiligen. Hoe het ook zij, misschien wilt u een document alleen-lezen maken zonder dat u een wachtwoord nodig heeft om het te openen. We laten u een paar verschillende methoden zien om dit te doen.

De taakbalk configureren en aanpassen in Windows 10

Als je al goed op weg bent om een ​​Windows 10-conversie te worden, is het je misschien opgevallen dat er een paar aanpassingen zijn gedaan aan de manier waarop de taakbalk is geconfigureerd en aangepast voor de gemiddelde gebruiker. En hoewel er sinds de dagen van 8.1 niet veel veranderingen zijn geweest, is Microsoft nog steeds vastgelopen

Opmerkingen voor 2015-08-18

Nieuwe Windows Microsoft-advertentie-SDK met ondersteuning voor video-interstitials [Windows Blog]

De veelgestelde vragen over Windows 10: alles wat u moet weten

Nu Windows 10 beschikbaar is voor openbare download en installatie, hebben mensen meer vragen dan ooit over de nieuwe versie van Windows. We hebben de vragen die we het vaakst krijgen hier bij How-To Geek afgerond en gecompileerd om u op de hoogte te houden van Windows 10.

Geek Trivia: De Khasi-bevolking van Noord-India maakt wat uit levende bomen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een open wachtwoord toevoegen aan een Word-document

Als u een Word-document maakt dat gevoelige informatie bevat die alleen door bepaalde mensen kan worden bekeken, kunt u een wachtwoord aan het document toevoegen zodat het niet kan worden geopend door iemand die het wachtwoord niet kent. We laten u twee manieren zien om dit te doen.

Hoe u draadloos foto's van uw camera naar uw computer kunt overbrengen

Als je een productieve shutterbug bent, weet je wat een gedoe het is om constant de SD-kaart uit je camera te halen, op je computer aan te sluiten en de bestanden over te zetten om bij de snapshots te komen die je zojuist hebt gemaakt. Lees verder terwijl we u laten zien hoe u op Wi-Fi gebaseerde foto-overdracht aan uw digitale camera kunt toevoegen.

Hoe weet u of uw computer oververhit raakt en wat u eraan kunt doen?

Warmte is de vijand van een computer. Computers zijn ontworpen met het oog op warmteverspreiding en ventilatie in het achterhoofd, zodat ze niet oververhit raken. Als er te veel warmte wordt opgebouwd, kan uw computer onstabiel worden of plotseling afsluiten.

5 manieren om internetcensuur en -filtering te omzeilen

Steeds meer internetverbindingen worden gefilterd, van openbare wifi- en werkplekverbindingsfiltering tot ISP en censuur op landniveau. Er zijn echter nog steeds manieren om deze filtering te omzeilen en geblokkeerde websites te bekijken.

8 manieren waarop hardwarefabrikanten u bedriegen

Natuurlijk kunnen alle betrokkenen allerlei excuses bedenken - het zijn technisch gezien geen misleidende klanten, het staat allemaal in de kleine lettertjes, en dit zijn de standaardmanier waarop de industrie werkt - maar er is op veel misleidende manieren reclame gemaakt voor hardware.