Een op zichzelf staande e-mailomgeving bouwen

Een veel voorkomende functie van veel programma's is de mogelijkheid om e-mail te verzenden. Bij het werken aan ontwikkelingsprojecten of het doen van productdemo's die gebruikmaken van e-mail, kan het hebben van een omgeving waarvan u weet dat deze zal werken van cruciaal belang zijn. Voor deze situaties is het hebben van een volledig op zichzelf staand e-mailsysteem, dat wil zeggen dat alle verzonden e-mails nooit de lokale machine verlaten, het antwoord.

Om deze omgeving in te stellen, gaan we MailEnable Standard gebruiken, een volledig functionele SMTP- en POP-mailserver. We zullen geselecteerde domeinen configureren om alle berichten zo te routeren dat ze lokaal worden verzonden en ontvangen. Hiermee kunt u de volledige e-mailcyclus volledig op de lokale computer testen/demonstreren.

Uw omgeving voorbereiden

Voordat u de zelfstandige MailEnable-installatie instelt, moeten er enkele wijzigingen op uw systeem worden aangebracht.De eerste zou zijn om alle bestaande e-mailservices die u gebruikt, te stoppen en uit te schakelen. Als u die heeft, is dit hoogstwaarschijnlijk de Microsoft 'Simple Mail Transfer Protocol'-service die is geïnstalleerd met IIS.

hoe je een op zichzelf staande e-mailomgeving kunt bouwen foto

Vervolgens moeten we het hosts-bestand op de machine configureren om al het verkeer naar onze ingesloten domeinen te routeren, zodat het de machine nooit verlaat.

Open het bestand C:Windowssystem32driversetchosts in Kladblok.

hoe-om-een-zelfstandige-e-mailomgeving-foto te bouwen 2

Voor alle domeinen die u wilt bevatten, voert u een regel als volgt in:

127.0.0.1 domein.com

127.0.0.1 localmail.com

In ons voorbeeld gebruiken we het domein localmail.com. Als u klaar bent, slaat u uw wijzigingen op.

hoe je een op zichzelf staande e-mailomgeving kunt bouwen foto 3

MailEnable installeren

Start het MailEnable Standard-installatieprogramma. Tijdens de installatie zullen er verschillende informatieve schermen zijn, evenals enkele generieke gegevensinvoerschermen, dus we gaan u de schermen tonen die een speciale configuratie vereisen.

Voer in het scherm Postkantoordetails ophalen LocalMailDelivery in voor Postkantoornaam samen met een wachtwoord.

hoe je een op zichzelf staande e-mailomgeving kunt bouwen foto 4

Voer in de SMTP-connectorconfiguratie het domein in waarvoor u de e-mail wilt bevatten (in ons voorbeeld localmail.com) en voer voor de DNS-host 127.0.0.1 in.

hoe-te-bouwen-een-zelfstandige-e-mail-omgeving foto 5

U hoeft de WebMail-gedeelten niet te installeren, omdat we de e-mail controleren via een POP-client. Deze zijn in de tijd beperkt in de Standard-editie van MailEnable.

hoe-om-een-zelfstandige-e-mailomgeving-foto te bouwen 6

Wanneer de installatie is voltooid, is opnieuw opstarten niet vereist, maar over het algemeen is het een goed idee.

hoe je een op zichzelf staande e-mailomgeving bouwt foto 7

MailEnable configureren

Na installatie opent u de MailEnable-beheerder die beschikbaar is onder Start > Programma's > Mail inschakelen.

hoe-om-een-zelfstandige-e-mailomgeving-foto te bouwen 8

Zorg ervoor dat onder de optie Servers > localhost > Systeem > Services alle services zijn gestart (List Connector hoeft niet actief te zijn).

hoe-te-bouwen-een-zelfstandige-e-mail-omgeving foto 9

Selecteer onder Messaging Manager > Postkantoren > LocalMailDelivery de functie Mailbox maken.

hoe-te-bouwen-een-self-contained-e-mail-omgeving foto 10

Voer in de Mailbox-eigenschappen de naam van de ontvanger in het vak Mailboxnaam in zonder de domeinnaam aan het einde toe te voegen. Standaard heeft de ontvanger een e-mailadres voor alle domeinen die worden vermeld in de map Domeinen van LocalMailDelivery. In ons voorbeeld hebben we localmail.com als ons domein geconfigureerd, dus in dit voorbeeld zou het volledige e-mailadres 'jfaulkner@localmail.com' zijn.

Noteer ook de vakken 'Gebruikersnaam voor e-mailclients' en 'Wachtwoord'. Dit zijn de respectieve inloggegevens die we in onze POP-client zullen configureren om de e-mail te downloaden.

hoe-om-een-zelfstandige-e-mailomgeving-foto te bouwen 11

Eenmaal aangemaakt, zou u de nieuw aangemaakte ontvanger in de lijst met mailboxen moeten zien.

hoe-om-een-zelfstandige-e-mailomgeving-foto te bouwen 12

De POP-client configureren

Zodra de lokale mailserver is geconfigureerd, kunt u elke gewenste POP-client gebruiken. In onze schermafbeeldingen gebruiken we Outlook 2007, maar elke klant zal het doen.

De belangrijkste items voor het instellen zijn:

  • E-mailadres: ontvanger@localdomain.com (van ons voorbeeld jfaulkner@localmail.com)
  • Accounttype: POP3
  • Inkomende server: 127.0.0.1
  • Uitgaande/SMTP-server: 127.0.0.1
  • Gebruikersnaam / wachtwoord: vanuit het scherm Mailbox maken in MailEnable (van ons voorbeeld: jfaulkner@LocalMailDelivery / wachtwoord)

hoe je een op zichzelf staande e-mailomgeving kunt bouwen foto 13

Het testen van uw instellingen zou moeten aantonen dat alles goed werkt.

hoe-te-bouwen-een-op zichzelf staande-e-mail-omgeving foto 14

Als alles werkt, zou u een welkomstbericht van MailEnable moeten krijgen.

hoe-om-een-zelfstandige-e-mailomgeving-foto te bouwen 15

Om de e-mailstroom te testen, stuurt u een bericht naar uw lokaal geconfigureerde e-mailadres.

hoe je een op zichzelf staande e-mailomgeving kunt bouwen foto 16

Hopelijk is het geen verrassing dat het testbericht enkele ogenblikken na verzending wordt afgeleverd.

hoe je een op zichzelf staande e-mailomgeving bouwt foto 17

Conclusie

Nogmaals, het hebben van een volledig lokale e-mailomgeving is ideaal voor demonstraties of ontwikkelingsprojecten waar u mogelijk geen betrouwbare verbindingen hebt. Aangezien het bericht uw machine nooit verlaat, wordt niets aan het toeval overgelaten.

Links

Download MailEnable Standard Edition

Meer verhalen

Lokale gebruikers en groepen gebruiken om gebruikerswachtwoorden te beheren in Windows 7

Als u meerdere gebruikers op uw lokale computer heeft of werkstations in een kantoor beheert, wilt u misschien hun wachtwoordbeveiliging in- of uitschakelen voor extra beveiliging. Vandaag bekijken we hoe u dit kunt doen in Windows 7.

Week in Geek: The Pirate Bay krijgt gehackte editie

Deze week hebben we geleerd om een ​​drive-image over een netwerk over te dragen met behulp van een Ubuntu Live-cd, speciale tekens in te voegen met enkele toetsaanslagen, je wifi-routerkanaal te wijzigen om draadloze signalen te optimaliseren, Android op een Windows Mobile Phone te draaien, de incompatibele Firefox 4.0 beta te omzeilen add-on-fout, en

Desktop Fun: Draken Wallpaper Collection Series 1

Draken prikkelen onze verbeelding in fantasieboeken en films. Als je van het fantasy-genre houdt, wil je zeker eens kijken naar de eerste in onze reeks Draken Wallpaper-collecties.

Voeg iets van het lint toe aan de snelle toegangsbalk in Windows Live Writer Beta

In de vorige versie van Windows Live Writer was het gebruik van functies een eenvoudig proces. Nu worden dingen in het lint geplaatst en zijn ze soms moeilijker toegankelijk. Hier zullen we kijken naar het toevoegen van iets aan de werkbalk Snelle toegang.

Maak uw eigen groepsblog in Twitter-stijl met P2

Wil je een geweldige manier om dingen snel online te plaatsen en met je lezers te communiceren? Hier leest u hoe u het P2-thema kunt gebruiken om WordPress om te zetten in een geweldig samenwerkings- en communicatieplatform.

Vereenvoudig de conversie van dvd naar MP4 met VidCoder

Heb je ooit geprobeerd Handbrake of een andere videoconversiesoftware te gebruiken en vond je het een beetje overweldigend? Vandaag zullen we kijken naar een gebruiksvriendelijkere manier om dvd's naar videobestanden te converteren met VidCoder.

Vrijdagpret: Building Blaster 2

Als het een stressvolle week voor je is geweest, dan hebben we de perfecte manier om je te helpen ontspannen. Met de game van deze week kun je een sloopexpert worden en gebouwen opblazen.

Zoeken op internet vanuit het menu Start in Windows 7

De nieuwe zoekfunctie in Windows 7 is aanzienlijk verbeterd voor het navigeren op uw pc. Maar hoe netjes zou het zijn om op internet te zoeken vanuit het Startmenu? Hier laten we je zien hoe je dat doet.

Prullenbak toevoegen aan mijn computer in Windows 7 of Vista

Heb je ooit de Prullenbak willen toevoegen aan je Mijn Computer-scherm? Ja, het is waarschijnlijk niet het meest voorkomende verzoek, maar hier is hoe het toch te doen met een eenvoudige registerhack.

Decodeer en kopieer dvd's naar uw harde schijf zonder te rippen

Heb je ooit back-ups van je dvd's willen maken, maar wilde je niet knoeien met verwarrende dvd-ripsoftware? Vandaag zullen we kijken naar een doodeenvoudige methode om dvd's on-the-fly te decoderen met DVD43, zodat u ze gemakkelijk naar uw harde schijf kunt kopiëren.