Een afbeelding instellen als achtergrond vanuit Google Chrome

hoe-een-afbeelding-als-wallpaper-van-google-chrome-foto-in te stellen 1

Opmerking: deze extensie werkt momenteel alleen voor Windows, maar het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat deze wordt overgezet naar Mac en Linux.

Als u een Google Chrome-gebruiker bent en u zich afvraagt ​​waarom er geen optie is om een ​​afbeelding rechtstreeks vanuit de browser als achtergrond in te stellen, is er nu een extensie die dit voor u kan doen.Installeer de extensie

Ga naar de downloadpagina Afbeelding instellen als achtergrond, klik op de knop Installeren en klik vervolgens met de rechtermuisknop rechtstreeks op een afbeeldingsbestand op internet - zorg ervoor dat u op het grote formaat van de achtergrond klikt en niet op een klein voorbeeld .

We hebben bijvoorbeeld deze achtergrond gevonden uit onze Mirror's Edge-behangcollectie, doorgeklikt naar de afbeelding op volledige grootte en vervolgens met de rechtermuisknop geklikt om naar het menu-item voor het instellen van de achtergrond te gaan.

Vanuit dit scherm kunt u kiezen of u de afbeelding wilt uitrekken, betegelen of centreren en vervolgens op de knop Achtergrond instellen klikken. En zo heb je de afbeelding als achtergrond...

De extensie verwijderen

Als u de extensie niet meer wilt, moet u naar chrome://extensions in uw browser gaan of het menu-item Extra -> Extensies gebruiken om daar te komen. U kunt vervolgens vanaf deze pagina op de koppeling Verwijderen klikken.

hoe-een-afbeelding-als-wallpaper-van-google-chrome-foto-in te stellen 4

Dus daar ben je, de oplossing voor je probleem.

Download Afbeelding instellen als achtergrond Chrome-extensie

Meer verhalen

Wat zijn WLIDSVC.EXE en WLIDSVCM.EXE en waarom worden ze uitgevoerd?

Je leest dit artikel ongetwijfeld omdat je je afvraagt ​​​​wat die twee processen doen om Taakbeheer vol te proppen, en je je ook afvraagt ​​​​waarom ze in hoofdletters staan. U bent hier aan het juiste adres.

Leer deze muistrucs in Gnome voor een productievere Linux-ervaring

Hoewel de meeste nerds dol zijn op sneltoetsen, is het ook handig om het meeste uit je muis te halen. Hier zijn een paar tips om het meeste uit uw GNOME-ervaring te halen door het toetsenbord en de muis te combineren voor extra functies waarvan u misschien nog niet wist.

Schakel de herinneringsbel in Outlook 2010 in

In Office 2003 was er een herinneringsbelpictogram dat zou worden weergegeven wanneer u afspraken plant. De bel was niet beschikbaar in Office 2007, maar hier bekijken we hoe u deze kunt inschakelen in Outlook 2010.

Doe meer met deze geweldige plug-ins voor Windows Live Writer

Wilt u sneller bloggen over de dingen waar u van houdt, uw berichten opmaken zoals u dat wilt en uw inhoud publiceren? Hier leest u hoe u van Live Writer een betere blogtool kunt maken met enkele van de beste plug-ins die we hebben ontdekt.

Vraag How-To Geek: hoe maak je ondersteboven tekst?

Heb je ooit iemand ondersteboven tekst op internet zien gebruiken? Vraag je je wel eens af hoe je dat moet doen? Laten we even kijken hoe de karakters in elkaar zitten en je een eenvoudige generator laten zien die het voor je doet.

Dit is waarom u geen Taakbeheer op uw Android-telefoon zou moeten gebruiken

Bij Lifehacker hebben ze een zeer grondige handleiding geschreven over waarom je niet de moeite zou moeten nemen om Task Killer-applicaties op je Android-telefoon te gebruiken, omdat ze echt geen goed doen.

Vraag de lezers: sluit u uw computer af, zet u hem in de slaapstand of zet u hem in de sluimerstand als u hem niet gebruikt? [Opiniepeiling]

Elke persoon heeft zijn eigen manier om met zijn computers om te gaan wanneer hij deze niet gebruikt. Deze week willen we weten wat u met uw computer doet als u hem niet gebruikt.

Hoe u uw professor e-mailt en snel antwoord krijgt

Foto door uniinnsbruck

Maak aangepaste Windows 7 Jumplists voor apps die er geen hebben

Wilt u dat meer van uw favoriete programma's jumplists bevatten voor uw favoriete taken? Hier leest u hoe u uw Windows 7-jumplijsten snel kunt aanpassen met Jumplist Extender.

Xmarks is dood, dus welke andere opties heb je?

Het begon als de Foxmarks-extensie, daarna veranderden ze het in Xmarks en lieten het werken in elke webbrowser - en nu is het een dodelijke dood gestorven. De service zal nog een paar maanden bestaan ​​totdat hij echt dood is, maar het is tijd om naar andere opties te zoeken.