E-mails verzenden vanaf verschillende adressen in Gmail

hoe-e-mails-van-verschillende-adressen-in-gmail-foto te verzenden 1

De meesten van ons hebben tegenwoordig meer dan één e-mailadres - het maakt het gemakkelijker om verschillende levensgebieden gescheiden te houden. Maar schakelen tussen e-mailaccounts kan lastig zijn. Met Gmail kun je dingen zo instellen dat je vanuit meerdere accounts kunt verzenden zonder dat je steeds hoeft te wisselen.

Ga naar Gmail, klik op het tandwielpictogram onder je gebruikersafbeelding en selecteer Instellingen in het menu dat verschijnt. Ga nu naar het gedeelte 'Accounts en import'.hoe-e-mails-van-verschillende-adressen-in-gmail-foto te verzenden 2

Klik in het gedeelte 'E-mail verzenden als' op de link 'Nog een e-mailadres toevoegen dat u bezit'. Voer het e-mailadres in waarvandaan u wilt kunnen verzenden en klik vervolgens op Volgende stap.

hoe-e-mails-van-verschillende-adressen-in-gmail-foto te verzenden 3

Je kunt het proces van het configureren van SMTP-serverdetails doorlopen als je wilt, maar Gmail kan ervoor zorgen en alles vereenvoudigen als je dat wilt. Zorg ervoor dat de optie 'Verzenden via Gmail' is geselecteerd en klik vervolgens op Volgende stap.

hoe-e-mails-van-verschillende-adressen-in-gmail-foto te verzenden 4

Klik op de knop Verificatie verzenden en er wordt een e-mail verzonden naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven - dit is om te controleren of u echt de eigenaar van het adres bent. Wanneer u de e-mail ontvangt, kunt u op de link klikken die deze bevat of de meegeleverde verificatiecode invoeren om uw identiteit te bevestigen.

hoe-e-mails-van-verschillende-adressen-in-gmail-foto te verzenden 5

Wanneer u een nieuwe e-mail opstelt, klikt u op de pijl-omlaag in het veld Van om te kiezen welke van uw geconfigureerde e-mailaccounts moeten worden gebruikt om de huidige e-mail te verzenden voordat u doorgaat met de e-mail zoals gewoonlijk.

hoe-e-mails-van-verschillende-adressen-in-gmail-foto te verzenden 6

Gmail gebruikt nog steeds standaard uw belangrijkste Google-e-mailadres als u er niet voor kiest een ander e-mailadres te gebruiken, maar dit gedrag kan worden gewijzigd. Ga terug naar het gedeelte 'Accounts en import' van Instellingen en klik vervolgens op de link 'standaard maken' naast het e-mailadres dat u wilt gebruiken.

hoe-e-mails-van-verschillende-adressen-in-gmail-foto te verzenden 7

Als u meerdere e-mailadressen in één wilt samenvoegen, kunt u Gmail ook configureren om e-mails te ontvangen van andere accounts die u bezit.

Het is zo simpel. Gmail kan nu worden gebruikt als uw enige e-mailtool, ongeacht hoeveel e-mailadressen u heeft.

Meer verhalen

Hoe meldingen voor een specifiek e-mailaccount in Windows 8 in of uit te schakelen

Meldingen kunnen soms overweldigend worden, vooral als u net zoveel e-mail ontvangt als wij.

Hoe u uw Google Reader RSS-feeds in Outlook kunt importeren

Er zijn tal van artikelen over alternatieven voor Google Reader, maar wist u dat u uw favoriete e-mailclient ook kunt gebruiken om uw RSS-feeds te lezen?

Unieke vibratie-beltonen maken voor contacten met Vybe

Wanneer je in een vergadering zit, in de trein zit of je telefoon om een ​​andere reden hebt gedempt, kunnen trillingen je laten weten wanneer je wordt gebeld. Maar met Vybe kun je unieke trillingspatronen voor contacten maken, zodat je weet wie er belt zonder dat je naar je telefoon hoeft te kijken.

Geek Trivia: welke film bevatte 's werelds eerste volledig computergegenereerde reeks?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe een iPhone-voicemail te back-uppen naar MP3

Er zijn tal van redenen waarom iemand een back-up van zijn voicemail zou moeten maken; misschien voor juridische doeleinden of om de stem van een overleden geliefde te redden. Wat je redenen ook zijn, deze gids laat je twee manieren zien om een ​​back-up te maken van de voicemails van je iPhone in MP3-formaat.

Hoe ik leerde om te stoppen met haten en van Windows 8 te gaan houden

Windows 8 is nu al een paar maanden bij ons. Van consumentenpreviews tot de uitgebrachte producten, er is veel gemor over de veranderingen die door Microsoft zijn aangebracht. Maar nadat ik aanvankelijk een hekel had aan Windows 8, begon ik er van te houden. Oprecht.

Geek Trivia: De eerste synthetische kleurstof werd ontdekt door een chemicus die op zoek was naar wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een map met afbeeldingen gemakkelijk comprimeren vanaf de opdrachtregel

Als je te maken hebt met een groot aantal afbeeldingen, wil je echt niet elke afbeelding in een foto-editor moeten openen en vervolgens opslaan als een geoptimaliseerd webbestand. Het is veel gemakkelijker om het in bulk te doen, en als je een toetsenbord-ninja bent, kun je het gemakkelijk doen met een enkele regel.

Tekst van een PDF-bestand converteren naar een bewerkbaar Word 2013-document

Word 2013 biedt een nieuwe functie, genaamd PDF Reflow, waarmee u PDF-bestanden in Word kunt importeren en de tekst als een Word-document kunt bewerken. U kunt de tekst vervolgens opnieuw opslaan of exporteren als PDF-bestand.

Week in Geek: Skype lekt gebruikerslocaties, waardoor 'tracking en intimidatie' mogelijk is

Onze nieuwste editie van WIG staat vol met nieuwslinks over onderwerpen zoals Mozilla overweegt aanpassingsopties van Firefox te verwijderen, een botnet heeft miljoenen van adverteerders gestolen met valse muisklikken, de volgende Xbox vereist mogelijk een altijd ingeschakelde internetverbinding, en meer .