Hoe de lijst met recente documenten in Word 2013 te wissen

hoe-de-recente-documenten-lijst-in-word-2013-foto te wissen 1

Wanneer u Word 2013 opent, wordt aan de linkerkant van het scherm een ​​lijst met recent geopende documenten weergegeven. Deze lijst wordt ook weergegeven wanneer u de optie Openen selecteert vanuit het programma. Als u deze lijst liever niet ziet, kunt u deze eenvoudig uitschakelen.

Om de lijst met recente documenten in Word uit te schakelen, klikt u op het tabblad BESTAND in het programma.hoe-de-recente-documenten-lijst-in-word-2013-foto te wissen 2

Klik op Opties in de lijst aan de linkerkant van het scherm.

hoe-de-recente-documenten-lijst-in-word-2013-foto te wissen 3

Klik in het dialoogvenster Opties voor Word op Geavanceerd in de lijst met opties aan de linkerkant.

hoe-de-recente-documenten-lijst-in-word-2013-foto te wissen 4

Scrol op het scherm Geavanceerd omlaag naar het gedeelte Weergave. Selecteer de waarde in het invoervak ​​Dit aantal recente documenten weergeven. Wijzig de waarde in 0 om de lijst uit te schakelen.

hoe-de-recente-documenten-lijst-in-word-2013-foto-verwijderen 5

Als u nu Word opent of de optie Openen in het programma selecteert, staan ​​er geen documenten in uw lijst met recente documenten.

hoe-de-recente-documenten-lijst-in-word-2013-foto-verwijderen 6

Om de lijst weer in te schakelen, gaat u terug naar het dialoogvenster Opties voor Word en voert u de gewenste waarde in (van 0 tot 50, inclusief) in het invoervak ​​Dit aantal recente documenten weergeven op het scherm Geavanceerd. Als er documenten eerder werden weergegeven in de lijst Recente documenten, worden ze opnieuw aan de lijst toegevoegd.

Meer verhalen

Geek Trivia: Welke vorm van snackvoedsel is gemodelleerd met behulp van supercomputers?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek School: Windows 7 leren - Windows Firewall

Kom en doe met ons mee terwijl we de wereld een veiligere plek maken met behulp van onze Windows Firewall in deze editie van Geek School.

Geek Trivia: Astronauten gebruiken wat in hun helmen om hun neus te krabben?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Toepassingen die u privé wilt houden, verbergen en beveiligen met een wachtwoord

Als u in Windows veel programma's tegelijk opent, kan uw bureaublad behoorlijk chaotisch en rommelig worden. Een van die vele vensters kan privégegevens weergeven en het is gemakkelijk om het uit het oog te verliezen en het per ongeluk zichtbaar te laten.

APK-bestanden (Android-apps) downloaden van Google Play

Installeer een app van Google Play en hoewel het installatieprogramma de vorm aanneemt van APK-bestanden, krijgt u nooit de mogelijkheid om het bestand rechtstreeks te downloaden. Met de APK Downloader-extensie voor Chrome kun je elke APK downloaden die je nodig hebt, zodat je deze als back-up hebt.

Geek School: Windows 7 leren - Draadloos netwerken

In de laatste twee artikelen hebben we gekeken hoe u uw pc kunt voorbereiden op netwerktoegang. In deze aflevering gaan we kijken naar de draadloze netwerkconfiguratie.

Wat is het verschil tussen het Locahost en het lokale IP-adres?

De vraag- en antwoordsessie van vandaag komt tot ons met dank aan SuperUser - een onderafdeling van Stack Exchange, een community-gedreven groep van Q&A-websites.

Geek Trivia: een militaire aanval op een Koreaans vliegtuig waartoe het publiek toegang kreeg?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Google rolt de guillotine uit voor een nieuwe serviceronde en functiesluitingen

Gisteren kondigde Google een nieuwe ronde van 'lenteschoonmaak' aan, waardoor in 2013 meer diensten en functies worden gesloten. Deze laatste ronde brengt het totale aantal functies of services op 70 sinds het initiatief voor de 'lenteschoonmaak' in 2011 begon.

Systeemvariabelen voor uw MySQL-server weergeven

Als u een MySQL-databaseserver gebruikt, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe u de huidige instellingen voor de database kunt zien. In MySQL worden ze variabelen genoemd en het is heel gemakkelijk om de huidige waarden te zien.