APK-bestanden (Android-apps) downloaden van Google Play

hoe-te-downloaden-apk-bestanden-android-apps-van-google-play foto 1

Installeer een app van Google Play en hoewel het installatieprogramma de vorm aanneemt van APK-bestanden, krijgt u nooit de mogelijkheid om het bestand rechtstreeks te downloaden. Met de APK Downloader-extensie voor Chrome kun je elke APK downloaden die je nodig hebt, zodat je deze als back-up hebt.

Dit betekent niet dat je de winkel binnen kunt lopen en kunt beginnen met het downloaden van alle premium apps en games die je altijd al in de gaten had. Dit is geen tool voor piraterij, maar je kunt wel de APK downloaden voor alle gratis apps.Opmerking: het gebruik van APK Downloader is in strijd met de Servicevoorwaarden van Google, omdat het toegang tot Google Play inhoudt met middelen 'anders dan via de interface die wordt geleverd door Google'.

U kunt een kopie van de extensie downloaden door een bezoek te brengen aan Code Kiem. U moet met de rechtermuisknop op de link naar de nieuwste versie van de extensie klikken en Doel opslaan als selecteren.

Om APK Downloader te installeren, klikt u op de menuknop rechtsboven in Chrome en selecteert u Instellingen, klikt u op Extensies en sleept u het .crx-bestand dat u hebt gedownload naar de extensiepagina. Zorg ervoor dat u naar het midden van de pagina sleept zodat de 'Drop om te installeren' dropzone verschijnt. Klik op Toevoegen en een nieuw pictogram verschijnt uiterst rechts van de adresbalk.

hoe-te-downloaden-apk-bestanden-android-apps-van-google-play foto 2

Klik op de link Opties onder het item APK Downloader op de pagina Extensies en u wordt gevraagd om uw e-mailadres, wachtwoord en apparaat-ID op te geven. Voer het e-mailadres en wachtwoord in die aan uw Google Play-account zijn gekoppeld. De pagina van de extensie geeft informatie over waarom deze informatie nodig is.

hoe-te-downloaden-apk-bestanden-android-apps-van-google-play foto 3

Als het gaat om uw Android-apparaat-ID, zijn er een aantal opties voor u beschikbaar. Als u een telefoon gebruikt, opent u uw kiezer en belt u *#*#8255#*#*. Blader naar beneden door de gegevens die worden weergegeven en onder het JID-item met uw e-mailadres, vindt u uw apparaat-ID in hexadecimaal formaat. We zijn geïnteresseerd in de 16 karakters die verschijnen na 'android-'

hoe-te-downloaden-apk-bestanden-android-apps-van-google-play foto 4

Als je een tablet hebt – hoewel je dit ook met een telefoon kunt doen – moet je Device ID downloaden van Google Play. Dit geeft u dezelfde informatie.

hoe-te-downloaden-apk-bestanden-android-apps-van-google-play foto 5

Voer al deze details in op de pagina Opties voor APK Downloader en klik op Inloggen.

Nu kunt u naar Google Play gaan en door de beschikbare titels bladeren. Wanneer u iets vindt dat u wilt downloaden, opent u de bijbehorende pagina en klikt u op het pictogram APK Downloader aan de rechterkant van de adresbalk en slaat u de APK op zoals u bij elke andere download zou doen.

hoe-te-downloaden-apk-bestanden-android-apps-van-google-play foto 6

Als je problemen hebt met het downloaden van APK's, ga dan terug en controleer nogmaals of je apparaat-ID correct is ingevoerd. Als je het fout doet, zie je alleen maar downloadfouten.

Meer verhalen

Geek Trivia: Het tegenovergestelde van paranoia is?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Nieuwe update beschikbaar voor Java – Download nu om uw systeem te beveiligen

Oracle heeft zojuist een noodpatch uitgebracht om kritieke kwetsbaarheden op te lossen die malware-auteurs hebben misbruikt in de Java-releases van vorige maand. Iedereen die de Java Runtime Environment nodig heeft of actief gebruikt voor werk of gaming, moet deze update zo snel mogelijk installeren.

Programma's en aangepaste scripts inschakelen om te worden uitgevoerd bij het opstarten

In deze handleiding laten we u zien hoe u programma's of aangepaste scripts kunt inschakelen wanneer Windows opstart. Misschien geeft u er de voorkeur aan dat uw Outlook elke keer wordt geopend wanneer u zich 's ochtends op uw werk op uw computer aanmeldt, of u wilt misschien dat er een aangepast batchbestand wordt uitgevoerd telkens wanneer het bureaublad wordt geladen. Wat uw behoeften ook zijn,

Waarom Android-geeks Nexus-apparaten kopen

De Galaxy S III is de best verkochte Android-telefoon, maar veel van de geeky buzz is rond de Nexus 4 – en de Galaxy Nexus ervoor. Nexus-apparaten zijn speciaal omdat ze niet de grootste problemen van Android hebben.

Cloudy gebruiken om online bestanden aan Gmail-berichten toe te voegen

Cloudopslag is nu zo gewoon dat er niet veel mensen zijn die niet profiteren van het online opslaan van bestanden. Er is een enorm aantal services om uit te kiezen, waaronder Google Drive en Dropbox, en Cloudy is een gratis extensie voor Chrome die het mogelijk maakt om cloudgebaseerde bestanden bij te voegen

Geek Trivia: het eerste voorstel voor netiquette, wat moet leiden tot een netwerkverbod?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe weet u wanneer uw Windows-pc voor het laatst opnieuw is opgestart?

Heb je ooit willen weten op welke dag je je pc voor het laatst opnieuw hebt opgestart? Er is meer dan één manier om die informatie te vinden - je kunt in de Event Viewer onder Systeem kijken voor de Kernel-Power-gebeurtenis, maar dat is veel werk. Het is veel gemakkelijker om een ​​enkele opdracht in te typen.

Introductie van How-To Geek School: leer hier gratis technologie

De meeste van onze lezers zijn bekend met Windows 7, maar hoe goed geïnformeerd bent u? Kun je slagen voor een Microsoft-certificeringstest? In onze nieuwe Geek School-serie gaan we proberen je op een meer diepgaande manier over technologie te leren - te beginnen met Windows 7, maar daar houden we niet op.

Hoe de achtergrond, tegels en animaties van het startscherm van Windows 8 te tweaken

Het startscherm van Windows 8. Het is een zeer verdeeldheid zaaiende functie van de nieuwste versie van het besturingssysteem van Microsoft, en de wijdverbreide afkeer van de manier waarop het eruit ziet en werkt, wordt aangetoond door het verbluffende aantal tools om het aan te passen dat vrijwel onmiddellijk ontstond. Als je niet tevreden bent met de

Geek Trivia: hoe heette de eerste videogameconsole?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!