Hoe u uw Minecraft-werelden kunt doorzoeken met AMIDST

hoe-je-minecraft-werelden-zoeken-met-temidden van foto 1

Paddenstoelenbiomen, afgelegen dorpen, tempels begraven in woestijnzand, dorpen met ijspieken: welke zeldzame structuur of bioom je ook ontgaat, je zult niet meer gewapend zijn met AMIDST, een externe Minecraft-tool die is alsof je een wereldkaart en GPS-eenheid in één hebt. Lees verder terwijl we u laten zien hoe u gemakkelijk uw Minecraft-wereld kunt doorzoeken met Google Maps.

Waarom AMIDST gebruiken?

Wandelen door je Minecraft-wereld op zoek naar nieuwe dingen is heel leuk totdat, nou ja, dat is het niet. Als je in de volledige ontdekkingsmodus bent, is het een plezier om te wandelen, wandelen en nog eens wandelen. Als je op zoek bent naar een specifieke bioom of functie in het spel (zoals je je basis wilt bouwen in een bioom met ijspieken), dan wordt al het wandelen vervelend. Praat met ervaren Minecraft-spelers en sommigen van hen zullen je vertellen dat ze onder natuurlijke omstandigheden zonder speciale kaartzaden nooit de zeldzame biomen zijn tegengekomen, zoals de mesa of ijspieken tijdens het normale spel.Dankzij AMIDST hoef je niet je hele vakantie door je Minecraft-wereld te wandelen op zoek naar dat ongrijpbare Mooshroom Island. Wil je een onbewoond eiland vinden met een tempel en een dorp naast elkaar? Het zal een stuk gemakkelijker zijn om over een kaart te scrollen dan jarenlang met de hand te zoeken. Sterker nog, de tool is razendsnel omdat het de algemene chunkgegevens laadt, maar de chunks niet echt weergeeft (zoals het spelen van het spel doet). Je kunt met een simpele beweging van je pols 10.000 blokken over meerdere biomen ritselen.

Het gebruik van AMIDST is als het gebruik van Google Maps om snel door het hele wereldkaartbestand te scrollen met dezelfde snelheid en gebruiksgemak die u gewend bent van echte internetkaarthulpmiddelen. Verken te voet wanneer je de spanning van het verkennen wilt, maar als je op zoek bent naar het grootste mesa-bioom dat er is, is het tijd om AMIDST te verslaan.

Zoek uw kaarten met AMIDST

Zelfs als je niet geïnteresseerd bent in flitsende kaarten of 3D-renders, kunnen we Advanced Minecraft Interface en Data/Structure Tracking (AMIDST) niet genoeg aanbevelen. Het is de handigste tool van derden in ons Minecraft-arsenaal.

Hoewel een deel van het plezier van Minecraft het verkennen is, houden we ervan een nieuwe kaart te laden en gewoon rond te dwalen, soms wil je geen uren besteden aan het zoeken naar dingen. Als je bijvoorbeeld een dorp wilt vinden en het wilt versterken tot een lieflijk middeleeuws fort, dan zou het veel leuker zijn om direct naar het dorp te gaan en aan het werk te gaan (zonder eerst te dwalen). Dit is waar AMIDST om de hoek komt kijken.

AMIDST . installeren

De installatie is echt eenvoudig voor alle Windows, OS X en Linux. De app is volledig op zichzelf staand en wordt geleverd als een .EXE voor Windows, een gezipte .APP voor OS X en een .JAR voor Linux-gebruikers. U kunt hier een kopie van die bestanden pakken.

Het maakt zelfs geen ondersteuningsbestanden wanneer het wordt uitgevoerd, je kunt het gewoon in een submap van je algemene Minecraft-verzameling met het label /AMIDST/ gooien om het bij te houden en uit te voeren.

Een tweak die we u aanraden onmiddellijk toe te passen (en een die nergens in de eigenlijke toepassing wordt vermeld) is om een ​​history.txt-bestand in dezelfde map te maken. Als AMIDST dit bestand ziet, genereert het een logboek met tijdstempel van de zaden van alle kaarten die u bekijkt. Als je aan het spelen bent met de zaadgeneratorfunctie in de app en je vergeet het zaad op te schrijven, dan is dit een erg handige functie.

AMIDST . gebruiken

Wanneer u AMIDST voor het eerst uitvoert, verschijnt er een profielkiezer en wordt u gevraagd een Minecraft-versie te selecteren op basis van de standaard Minecraft-map voor uw besturingssysteem, b.v. Windows-gebruikers zullen zien dat de functie Profielkiezer verwijst naar \%APPDATA%.minecraft.

Als u uw Minecraft-map hebt verplaatst of als u deze naar een geheel andere map wilt laten wijzen, kunt u AMIDST uitvoeren vanaf de opdrachtregel en de switch –mcpath gebruiken.

De profielkiezer zal al uw profielen als volgt weergeven:

hoe-je-minecraft-werelden-zoeken-met-temidden van foto 2

Het profielselectieproces is erg belangrijk. Welk profiel u ook selecteert, de kaartweergave-engine die AMIDST zal gebruiken. Dit betekent dat als je een 1.6.4-profiel selecteert en vervolgens probeert een 1.7.10-kaart te laden (of een nieuwe seed te genereren), de kaart wordt weergegeven met de 1.6.4-kaartengine en de dingen niet correct weergeeft voor 1.7.10 .

Zodra je het profiel hebt geselecteerd, kun je zonder problemen overal op je computer kaarten laden (je bent niet beperkt tot de /saves/ directory van dat profiel), maar je moet het juiste Minecraft-versienummer selecteren voor de kaarten die je wilt openen en /of laden via de zaadgenerator.

hoe-je-minecraft-werelden-zoeken-met-temidden van foto 3

Wanneer de app wordt geladen, zie je alleen een grijs scherm met een menubalk. Klik op Bestand -> Nieuw en selecteer vervolgens Van zaad om uw eigen zaad in te voeren; Van bestand of map om een ​​bestaand level.dat-bestand te openen; of Van willekeurig zaad als je het gekke leven wilt leiden en wilt zien wat de generator voor je creëert.

We gaan een willekeurig zaadje genereren en rondkijken, dan dat willekeurige zaadje nemen en het gebruiken om een ​​echte Minecraft-wereld te genereren om AMIDST mee te laten zien. Ons zaad is HTG is geweldig met een standaard wereldtype met een Minecraft-versie 1.7.10-profiel. Dit is wat er wordt geladen zodra we het zaad hebben aangesloten.

hoe-je-minecraft-werelden-zoeken-met-temidden van foto 4

Glorieus! Het is een wereldkaart waarop we kunnen scrollen, in- en uitzoomen en biomen, waterpartijen, oceanen en de locaties van dorpen, tempels, heksenhutten en bolwerken kunnen zien. De kaart laadt altijd gecentreerd op het spawnpunt dat in de bovenstaande schermafbeelding wordt weergegeven als het kleine rode en bruine huis in het midden.

Laten we zeggen dat we een woestijndorp willen met een woestijntempel in de buurt. Het is gemakkelijk genoeg om op de AMIDST-kaart te zoomen en de koppeling te vinden waarnaar we op zoek zijn.

hoe-je-minecraft-werelden-zoeken-met-temidden van foto 5

Klik op het object dat je wilt bezoeken (in dit geval het dorp) en je ziet de coördinaten in de hoek (58976, -395664). Onthoud dat dit de kaartcoördinaten zijn, je hebt een hoogtecoördinaat in het midden nodig, dus wanneer het tijd is om te teleporteren typ /tp 58976 80 -395664 om te vervormen naar 80 blokken boven gesteente (en ongeveer 20 blokken boven zeeniveau).

Laten we de kaart in Minecraft laden en naar die coördinaten teleporteren om te zien hoe AMIDST het deed.

hoe-je-minecraft-werelden-zoeken-met-temidden van foto 6

Net zoals de AMIDST aangeeft, is er een Desert Village en op de achtergrond een Desert Temple. Een woestijntempel met een kleine oase-achtige vijver eromheen, niet minder! We kunnen zien waarom de dorpelingen in de buurt bouwden.

Een ding dat de moeite waard is om op te merken over AMIDST is dat hoewel het bijna altijd extreem nauwkeurig is met de locatie van dingen zoals bolwerken (die ondergronds zijn gebouwd), het soms hapert met oppervlaktekenmerken zoals dorpen. Het heeft allemaal te maken met de manier waarop Minecraft kaarten weergeeft.

Eerst genereert Minecraft een lijst met locaties waar functies zoals dorpen naartoe kunnen gaan, wat de lijst is die AMIDST leest, en vervolgens genereert het de dorpen waar ze naartoe kunnen gaan. Het verschil is dat soms wanneer het spel een dorp gaat plaatsen, het denkt Wacht even. Nee. Dit dorp zou in dat andere bioom snijden. Dit zal niet werken.

Als zodanig loont het altijd om daadwerkelijk te onderzoeken of een functie die u leuk vindt, daadwerkelijk bestaat, voordat u zich vastlegt op een plan voor dat deel van de kaart. Negenennegentig procent van de tijd als het dorp of een ander kenmerk op een grote landmassa ligt, hebben we geen problemen gehad. Als het echter gaat om het zoeken naar functies op kleine eilanden, is het heel wisselvallig (het is moeilijk om functies op kleine eilanden te vinden).

Over eilanden gesproken, laten we op jacht gaan naar een van de meer ongrijpbare biomen in het spel. Naast het tonen van kenmerken zoals dorpen, doet AMIDST ook fantastisch werk bij het identificeren van biomen. U kunt met de muis over elk bioom gaan om de naam te krijgen of u kunt er op kleur naar verwijzen. Volgens AMIDST zijn er een paar Mooshroom-eilanden rond de coördinaten -115611, 142368 (ze zijn gemakkelijk te herkennen dankzij de felroze kleur van het bioom).

hoe-je-minecraft-werelden-zoeken-met-temidden van foto 7

Zie ze daar, mooi en onontdekt. Laten we teleporteren naar de coördinaten en rondkijken.

hoe-je-minecraft-werelden-zoeken-met-temidden van foto 8

Twee Mooshroom-eilanden, zoals beloofd. Mooshroom Stoofpot voor iedereen!

Laten we, voordat we AMIDST verlaten, eens kijken naar enkele van de andere functies. Onder het kaartmenu zijn er enkele handige tools, waaronder de Find Stronghold-functie, de Goto-functie (je kunt naar specifieke coördinaten gaan of je kunt naar de spelerlocatie gaan als je een reeds gespeelde kaart hebt geladen), je kunt schakelen tussen lagen, en sla zelfs het gedeelte van de kaart waar u naar kijkt op als een afbeelding om later naar te verwijzen.

hoe-je-minecraft-werelden-zoeken-met-temidden van foto 9

In de bovenstaande afbeelding hebben we het rastersysteem ingeschakeld (het geeft zowel een raster als coördinaten weer op de rastervierkanten voor gemakkelijke referentie) en we hebben de laag Slime chunks ingeschakeld. De Slime-mobs in Minecraft spawnen alleen in specifiek aangewezen chunks, dus als je een Slime-boerderij of iets dergelijks wilt opzetten, bespaar je jezelf een hele hoop tijd door AMIDST te gebruiken om een ​​chunk te vinden om te farmen.


Als je je ooit hebt afgevraagd wie al die jongens die kaartshows op YouTube doen, zulke geweldige locaties vinden (zoals dorpen naast Ice Spike-biomen en dergelijke), vraag je dan niet meer af. Ze zijn niet honderden uren aan het rondwandelen, maar aan het rondsnuffelen op kaarten met AMIDST, en nu kan jij dat ook.

Meer verhalen

Gebruik Smart Lock in Android 5.0 en ontgrendel uw telefoon nooit meer thuis

Haat je het niet als je veilig thuis bent en er niemand anders in de buurt is om toegang te krijgen tot je telefoon, en toch moet je hem ontgrendelen wanneer je hem wilt gebruiken? Android 5.0 Lollipop's Smart Lock lost dat op.

SSH-tunneling gebruiken in Chrome OS

Chromebooks bieden ingebouwde ondersteuning voor SSH-tunneling met de meegeleverde crosh-shell en SSH-opdracht. Met een SSH-tunnel kunt u een SSH-verbinding gebruiken, zoals een VPN of versleutelde proxy, en uw browseverkeer door de beveiligde tunnel sturen.

Een back-up maken van uw Minecraft-werelden, mods en meer

Minecraft is een spel dat zich leent voor honderden uren aan verkenning en bouwen. Laat je creaties niet opstijgen in een rookwolk van uitstervende rook van de harde schijf; lees verder terwijl we u laten zien hoe u uw kritieke Minecraft-bestanden kunt lokaliseren en (automatisch) een back-up kunt maken.

Brute-force-aanvallen uitgelegd: hoe alle versleuteling kwetsbaar is

Brute-force-aanvallen zijn vrij eenvoudig te begrijpen, maar moeilijk te beschermen. Versleuteling is wiskunde, en naarmate computers sneller worden in wiskunde, worden ze ook sneller in het uitproberen van alle oplossingen en zien welke past.

Een draagbare versie van Windows 8 maken zonder extra software

Lange tijd hebben Linux-gebruikers hun besturingssysteem op een draagbare USB-drive kunnen installeren, maar Windows heeft dit net ingehaald. Lees verder om erachter te komen hoe u Windows 8 op een USB-station kunt installeren, zodat u het overal mee naartoe kunt nemen.

Geek Trivia: Welke partygame is van de grond gekomen dankzij een optreden van Tonight Show?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

HTG beoordeelt de Amazon Fire TV: beefy hardware klaargemaakt voor het Amazon-ecosysteem

In het tijdperk van afnemende kabel-tv-abonnementen schreeuwen bedrijven om controle over uw woonkamer, en Amazon is geen uitzondering. Vandaag bekijken we hun intrede in het circus van het mediacentrum met een recensie van de compacte en krachtige Amazon Fire TV.

Geek Trivia: In Japan is het gebruikelijk voor golfers om te kopen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Schermen vastzetten in Android 5.0 voor meer veiligheid en privacy

Android 5.0 Lollipop druppelt nog steeds naar Android-gebruikers, maar we hebben al een reeks geweldige nieuwe functies gevonden waar we het over willen hebben. Het vastzetten van een scherm is een handige kleine beveiligingsfunctie waarmee u uw apparaat in een veredelde kioskmodus kunt zetten, zodat de gebruiker maar één app kan gebruiken.

Een Minecraft-wereld omschakelen van survival naar creatief naar hardcore

Wanneer je een Minecraft-wereld maakt, selecteer je je spelmodus en die modus staat vast voor de levensduur van de wereld. Of is het? Lees verder terwijl we je laten zien hoe je de gamemodusvergrendeling kunt omzeilen en de gamemodus permanent kunt wijzigen.