Documenten met tabbladen toevoegen aan Microsoft Word

Wilt u net als uw webbrowser kunnen schakelen tussen uw Word-documenten met tabbladen? Hier leest u hoe u van Word een documentinterface met tabbladen kunt maken, zodat u eenvoudig meerdere bestanden tegelijk kunt bewerken.

Er zijn veel verschillende manieren waarop u aan meerdere documenten tegelijk kunt werken, en Windows 7 Aero Snap maakt het gemakkelijk om naast elkaar aan documenten te werken. Maar soms kan het prettiger zijn om een ​​bewerkingsvenster op volledig scherm te hebben, maar toch tussen uw documenten te kunnen schakelen zonder helemaal naar de taakbalk te gaan om van venster te wisselen. Doc Tabs is een geweldige gratis add-on waarmee u een vertrouwde documentinterface met tabbladen in Word kunt gebruiken, zodat u kunt schakelen tussen geopende documenten, net als in Firefox, Chrome en andere webbrowsers.

Let op: deze add-on werkt geweldig in Word 2007, maar crashte toen je Backstage in Word 2010 startte. Als je echter nog steeds Word 2007 gebruikt, is dit een geweldige add-on en werkte het perfect in onze tests.Aan de slag

Download de Doc Tabs-add-on (link hieronder) en installeer zoals normaal. Zorg ervoor dat u Word afsluit voordat u het installatieprogramma uitvoert.

hoe-te-toevoegen-documenten-met-tabbladen-aan-microsoft-word-foto 2

Mogelijk wordt u tijdens de installatie gevraagd om Visual Studio Tools te installeren als u deze nog niet hebt geïnstalleerd. Klik op Accepteren om door te gaan en deze noodzakelijke componenten te installeren.

hoe-te-toevoegen-documenten-met-tabbladen-aan-microsoft-word-foto 3

De installatie zal automatisch de benodigde componenten downloaden en installeren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het instellen van iets anders.

hoe-te-toevoegen-documenten-met-tabbladen-aan-microsoft-word-foto 4

Ten slotte wordt u gevraagd of u deze Office-aanpassing wilt installeren. Klik op Installeren om door te gaan.

hoe-te-toevoegen-documenten-met-tabbladen-aan-microsoft-word-foto 5

Als het klaar is, ziet u een nieuwe tabbladenbalk onder uw lint in Word.

hoe-te-toevoegen-documenten-met-tabbladen-aan-microsoft-word-foto 6

Hier is een nadere blik op de nieuwe tabbladbalk. Wanneer u nu nieuwe documenten opent, worden ze in een nieuw tabblad in Word geladen in plaats van in een nieuw venster.

hoe-te-toevoegen-documenten-met-tabbladen-aan-microsoft-word-foto 7

Klik op de documenttitels om tussen geopende bestanden te schakelen, dubbelklik in een leeg tabblad om een ​​nieuw leeg document te openen of klik op de X op een actief documenttabblad om het te sluiten. U kunt ook met de rechtermuisknop op een tabblad klikken om het of andere tabbladen te sluiten, een nieuw leeg document te maken of informatie over de add-on te krijgen.

hoe-te-toevoegen-documenten-met-tabbladen-aan-microsoft-word-foto 8

U ziet nu slechts één taakbalkpictogram voor Word, zelfs als u meerdere documenten hebt geopend. Nu kunt u eenvoudig schakelen tussen de documenten waaraan u werkt, en toch rechtstreeks naar een ander programma overschakelen om gegevens op te halen of tests uit te voeren met een eenvoudige Alt-Tab.

hoe-documenten-met-tabbladen-toevoegen aan-microsoft-word-foto 9

De Doc Tab-add-on werkt in Word 2010 en werkt eigenlijk prima als u alleen documenten in de hoofdinterface bewerkt.

hoe-te-toevoegen-documenten-met-tabbladen-aan-microsoft-word-foto 10

Als u echter op de knop Bestand klikt om Office Backstage te openen om bestanden af ​​te drukken, op te slaan of te openen terwijl u Doc Tabs uitvoert, loopt Word 2010 vast.

hoe-te-toevoegen-documenten-met-tabbladen-aan-microsoft-word-foto 11

Als u toch gebruik wilt maken van documenttabbladen, kunt u de add-on installeren en gebruiken terwijl u documenten aan het bewerken bent. Wanneer u vervolgens het menu Bestand moet openen, selecteert u het tabblad Invoegtoepassingen en klikt u op de knop Tabbladen om Doc-tabbladen uit te schakelen. Nu worden uw documenten in afzonderlijke vensters geopend en kunt u het menu Bestand openen zoals voorheen. Als u terug wilt naar de interface met tabbladen, klikt u nogmaals op de knop Tabbladen.

hoe-te-toevoegen-documenten-met-tabbladen-aan-microsoft-word-foto 12

Of u nu al uw documenten bij elkaar wilt houden in hetzelfde venster of eenvoudig enkele bewerkingen tussen twee documenten wilt kopiëren, met Doc Tabs kunt u Word gemakkelijk in één venster gebruiken. De add-on werkte erg goed voor ons in Word 2007, en met de hierboven genoemde tijdelijke oplossing kun je er zelfs in Word 2010 van profiteren.

Download de Doc Tabs-invoegtoepassing

Meer verhalen

Bouw een downloadplanner met weinig programmeervaardigheid

We houden er allemaal van om dingen van internet te downloaden en er zijn enorm veel geweldige downloadbeheertools die we kunnen gebruiken om onze downloads te plannen. Het is misschien eenvoudiger om een ​​downloadmanager te gebruiken, maar het kan geen kwaad om de tools die al bij onze Ubuntu worden geleverd te verkennen en volledig gebruik te maken van

Vervang eenvoudig een vergrendeld bestand zodra het is ontgrendeld

Als u probeert bepaalde Windows-bestanden (zoals programma's of Word-documenten) bij te werken terwijl ze in gebruik zijn, krijgt u de standaardtoegang geweigerd, bestand is in gebruik. Hoewel de redenering hierachter duidelijk is, kan het behoorlijk vervelend zijn als u een klein uitvoerbaar bestand moet bijwerken dat momenteel in

Stream video naar uw iPhone, iPad of iPod Touch vanuit Windows of OS X

Wilt u eenvoudig video uit de collectie op uw computer streamen naar een draagbaar Apple-apparaat via Wi-Fi of internet? Vandaag bekijken we wat misschien wel de gemakkelijkste manier is om video naar je iPod Touch, iPhone of iPad te streamen met Air Video.

Hoe weet ik of ik 32-bits of 64-bits Office 2010 gebruik? [Antwoorden]

Vraag je je af of je de 32-bits of de 64-bits versie van Office 2010 gebruikt? Zo kom je er snel achter welke versie je gebruikt.

Exporteer uw Evernote-notities in HTML- of MHT-indeling

Wil je sommige of al je aantekeningen uit Evernote exporteren, zodat je ze in een ander programma kunt bekijken of de gegevens ergens anders kunt gebruiken? Hier leest u hoe u alles kunt exporteren dat in Evernote is opgeslagen in HTML- of MHT-indeling.

Vraag de lezers: welke Windows-systemen gebruikt u? [Opiniepeiling]

Er zijn bijna tien maanden verstreken sinds Windows 7 beschikbaar kwam voor het publiek en het heeft het in die korte tijd heel goed gedaan. Deze week willen we weten of je de sprong hebt gemaakt en een upgrade naar Windows 7 hebt uitgevoerd.

Exporteer en maak een back-up van uw gegevens van Google Wave voordat deze wordt afgesloten

Wil je al je gesprekken en meer van Google Wave opslaan voordat het wordt afgesloten? Hier zijn enkele manieren waarop u uw Waves vandaag kunt exporteren, zodat uw team kan overschakelen naar andere samenwerkingsplatforms.

Tijd besparen bij het verzenden en ontvangen van e-mail

Foto door H is voor Thuis

Bouw uw eigen geautomatiseerde systeem voor bestandsupdates

Elke serverbeheerder heeft een aantal hulpprogramma's die ze graag gebruiken. Deze tools worden doorgaans op elke machine bewaard om de beschikbaarheid te garanderen en kunnen afkomstig zijn van verschillende bronnen, zoals Sysinternals en Nirsoft.

Verander de kleur van uw Windows 7-taakbalk op de gemakkelijke manier (en roteer tussen kleuren)

We hebben u onlangs laten zien hoe u de kleur van de taakbalk van Windows 7 kunt wijzigen in alles wat u maar wilt zonder dat er software op de achtergrond wordt uitgevoerd, en nu hebben we een nog eenvoudigere manier om dit met een enkele klik te doen.