Hoe maak je het perfecte arenadek in Hearthstone

hoe-het-perfecte-arenadek-in-hearthstone-foto te ontwerpen

Houd ervan of haat het; het valt niet te ontkennen dat Hearthstone een van Blizzard's meest populaire nieuwe IP's is die in jaren in de schappen ligt. Zowel het competitieve laddersysteem als het eigen arena-formaat van de game zijn een enorm succes gebleken bij gamers, maar leren hoe je de arena voor je kunt laten werken, is een taak die makkelijker gezegd dan gedaan is.

Gelukkig is How-To Game hier om je te helpen alle ins en outs van het unieke speelformaat van Hearthstone te leren, met een gids die ervoor zorgt dat het niet uitmaakt tegen wie je de volgende keer dat de dobbelstenen worden gegooid, je zeker zult uitkomen op bovenkant.hoe-het-perfecte-arenadek-in-hearthstone-foto te ontwerpen

Algemeen overzicht

Het Arena-formaat

Als je dit artikel leest, weet je waarschijnlijk al hoe de arena werkt en ben je gefrustreerd omdat je constant wordt neergeslagen voordat je deck de kans heeft gekregen om van de grond te komen, maar voor niet-ingewijden gaat het ongeveer zo: wanneer je voor het eerst een arena-game start (of rent, zoals ze vaker worden genoemd), moet je het type held kiezen dat je wilt spelen uit een mogelijke line-up van drie, willekeurig gekozen. Nadat je je held hebt gekozen, word je naar een soortgelijk scherm gebracht met de mogelijkheid om nog drie kaarten te kiezen, opnieuw in dezelfde opstelling van drie.

hoe-het-perfecte-arenadek-in-haardsteen-foto te ontwerpen 3

Zodra je één kaart hebt gekozen om in je kaartspel te komen, herhaalt dit proces zich, waarbij de eerste drie opzij worden gegooid en een nieuwe drie wordt opgeworpen waaruit je kunt kiezen. Dit gaat door totdat je met succes 30 kaarten hebt gekozen om een ​​volledig kaartspel te maken, en je klaar bent om te beginnen met spelen.

In de arena zijn er verschillende niveaus waar je doorheen gaat: bij respectievelijk 1, 3, 5, 9 en 12 overwinningen (waarbij 12 het maximum is). Je hebt drie levens en het doel is om 12 overwinningen te behalen zonder drie wedstrijden te verliezen.

hoe-het-perfecte-arenadek-in-haardsteen-foto te ontwerpen 4

Hoe hoger het aantal overwinningen dat je behaalt zonder te verliezen, hoe sneller je stijgt in het niveau. Niveau één zou een makkie moeten zijn voor iedereen die deze gids leest, terwijl je zou verwachten dat dingen een beetje moeilijker worden rond het bereik van drie tot vijf. Verder dan dit is waar de echte arenaspelers liggen, en vaak is het een mix van gelukkige concepten vermengd met spelers die de meta tot een T kennen en hun beurten dienovereenkomstig spelen.

Dektypes

Hoewel de geconstrueerde speelstijl op de ladder over het algemeen drie soorten decks bevat (aggro, tempo en controle), zou je er over het algemeen maar twee in de arena moeten zien; aggro en controle. Aggro-decks spelen vaak precies zoals hun naam al aangeeft, waarbij ze ervoor kiezen om zo snel mogelijk veel minions met veel schade en een lage gezondheid op het bord uit te zetten, en stapelen ze schadespreuken op die aan het einde van het spel tot veel burst leiden. een lucifer.

hoe-het-perfecte-arenadek-in-haardsteen-foto te ontwerpen 5

Omgekeerd zijn controledecks veel langzamer en richten ze zich voornamelijk op het uitputten van je tegenstander door het bord te 'controleren' en eventuele volgelingen die ze naar beneden kunnen gooien, opgeruimd en weg van je gezicht te houden. Van de twee archetypes vereist besturing behoorlijk wat meer kennis van het spel, de kaarten en hoe de arena speelt, omdat je cruciale beslissingen moet nemen over wanneer je schade moet claimen en wanneer je je zorgen moet maken over de staat van het bord.

Waar het interessant wordt, is dat in tegenstelling tot geconstrueerd spel, hoe je kaartspel uiteindelijk vorm krijgt, niet iets is waarop je vooruit kunt plannen. Het hangt volledig af van de held die je gooit en de kaarten die je krijgt om te kiezen naarmate het ontwerp vordert (iets waar we zo dadelijk op in zullen gaan). Deze onzekerheid maakt de spelmodus spannend voor veel spelers die liever de geconstrueerde route ontwijken, omdat je nooit 100 procent zeker weet tegen wat voor soort tegenstander je het opneemt totdat het spel al aan de gang is.

Een held kiezen

Als je eenmaal in de arena bent gesprongen, is er het proces om te kiezen welke held je van plan bent tot het einde door te spelen. Aangezien de meta momenteel post-LoE (de League of Explorers-uitbreiding) is, zijn de drie beste klassen in de arena-meta: Paladin, Mage en Hunter.

hoe-het-perfecte-arenadek-in-haardsteen-foto te ontwerpen 6

Als je drie van deze in je worp krijgt, kies ze dan onmiddellijk, want hun kracht is gewoon ongeëvenaard. Niveau twee wordt momenteel bevolkt door schurken, druïden en tovenaars, terwijl priesters, sjamanen en krijgers de achterhoede vormen in niveau 3. Zonder al te diep te gaan en een heel ander artikel over dit onderwerp in te nemen, is dit meestal is hoe je wilt proberen elk kaartspel in de meta te bouwen zoals het nu is:

Paladin: Control Mage: Aggro Hunter: Aggro Rogue: Control/Aggro (alternatief afhankelijk van diepgang) Druid: Control Warlock: Aggro Priest: Control Shaman: Control Warrior: Aggro

Concepttips

Hoewel het onmogelijk is om een ​​hardline-gids te schrijven over welke keuzes je precies moet maken voor elk kaartspel dat je speelt (gezien de willekeurige aard van de kaartrollen), zijn dit in het algemeen enkele van de tips en trucs die je wilt volgen om zorg ervoor dat je het meeste succes hebt tegen de meest uiteenlopende tegenstanders en speelstijlen.

Ten eerste telt de minion. Vaker wel dan niet, wil je dat een verhouding van ongeveer 1/5e van je kaartspel bestaat uit twee-drop minions, of ergens tussen de 4-7 als je het aankunt. De reden hiervoor is dat over het algemeen de meeste arenaspellen binnen de eerste paar beurten worden beslist vanwege de sterke afhankelijkheid van tempo om je tegenstander te overweldigen wanneer ze het het minst verwachten. Vervolgens wil je minions die de nieuwe Inspire-monteur zoveel mogelijk gebruiken, omdat de controle over het bord snel uit de hand kan lopen als je een minion hebt die kan profiteren van je heldenkracht.

hoe-het-perfecte-arenadek-in-hearthstone-foto te ontwerpen 7

Zorg er vervolgens voor dat je ten minste één taunt-minion in voorraad hebt, met het optimale aantal rond de 3-4 aan het hogere uiteinde van de mana-curve - a'la 4-kosten en meer. Ook, over curve gesproken, je wilt in het beste geval schieten op iets dat lijkt op een beetje een piramidevorm, met een paar eenmalige kaarten, nog een paar tweeën, met een piek bij vier en vanaf daar aflopend. Deze regel kan veranderen, afhankelijk van je held en de speelstijl van het deck, maar houd het in je achterhoofd de volgende keer dat je zin hebt in een concept.

Bij het kiezen van spreuken, wapens en geheimen, wil je je concentreren op kaarten die je boardstatus behouden en je tegelijkertijd zoveel mogelijk flexibiliteit geven voor het geval je oorspronkelijke plan wordt verijdeld door een solide topdeck of een onverwachte minion. In Hearthstone is de winnende speler altijd degene die zijn tegenstander op de been houdt en reageert op wat je doet in plaats van je volgende spel te dicteren. Het aantal wapens mag nooit hoger zijn dan twee, en bij het selecteren van spreuken zijn alle AoE-keuzes koning.

Pickups zoals Flamestrike, Consecrate en Lightning Storm kunnen vaak het verschil betekenen tussen een overweldigende overwinning en een totale nederlaag, dus zorg ervoor dat wanneer het tijd is om je volgende spreuk te kiezen, er altijd minstens één van deze ergens in je voltooide kaartspel zweeft.

hoe-het-perfecte-arenadek-in-haardsteen-foto te ontwerpen 8

Laatst; kies altijd geheimen als je de kans krijgt. Negenennegentig procent van de tijd zal het een solide keuze zijn, zelfs als het een van de zwakste in je klasse is, simpelweg vanwege het feit dat het hebben van een geheim op het bord genoeg kan zijn van een psychologische nachtmerrie voor je tegenstander dat het dicteert hoe ze spelen elke beurt vanaf het moment dat het wordt neergegooid. Dit geeft je de controle in het spel (zelfs als het alleen een mentaal voordeel is), en zoals we eerder hebben besproken, zal elk voordeel dat je kunt krijgen een goed voordeel zijn.

Bonustip: je kunt natuurlijk nooit fout gaan door hier en daar een paar streams te bekijken. Persoonlijk ben ik beter geworden in de arena door naar de beste Hearthstone-streamers op Twitch.tv te kijken, zoals Trump, Hafu en Kripparian, die allemaal informatief en diepgaand commentaar geven op hun toneelstukken, wat op de lange termijn van onschatbare waarde kan zijn. Kijken hoe de profs ontwerpen en beslissingen nemen in hachelijke situaties, kan je het goede voorbeeld geven naar je volgende dominante overwinning.


Wild onvoorspelbaar en hopeloos verslavend, de Hearthstone combineert elementen van enkele van zijn meest invloedrijke voorgangers, waaronder Magic the Gathering, Yu-Gi-Oh en Pokemon, en gooit het hele concept in een blender die tot de nok toe is gevuld met gerandomiseerde kaarteffecten die zorg ervoor dat elke game net zo fris aanvoelt als de vorige.

Hoewel je bij je eerste ronde misschien niet die felbegeerde 12 overwinningen behaalt, net als bij elk ander spel dat er is, baart oefening kunst, en weten hoe je een solide arenadek kunt opstellen, is de eerste stap om een ​​consistent pad naar de overwinning te behouden.

Meer verhalen

Geek Trivia: welk themanummer voor tv-programma's is elke aflevering gewijzigd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe werkt winkelen met Bitcoin?

Houd ervan of haat het, het valt niet te ontkennen dat vrijwel iedereen die je ontmoet een of andere mening zal hebben over het onderwerp Bitcoin. De digitale, gedecentraliseerde, gecodeerde valuta die alleen op internet bestaat en buigt voor geen enkele natie, is voorspeld dat Bitcoin de

Hoe u de trackpadbewegingen van uw Macbook gebruikt

MacBooks bieden nogal wat multi-touch trackpad-bewegingen. Met deze gebaren kunt u veelvoorkomende acties sneller uitvoeren - het trackpad is niet bedoeld om aan te wijzen en te klikken.

Hoe iCloud-opslagruimte vrij te maken

Apple biedt iedereen 5 GB gratis iCloud-ruimte, maar je loopt eerder tegen die opslaglimiet aan dan je zou denken. Apparaatback-ups, foto's, documenten, iCloud-e-mail en andere stukjes gegevens delen allemaal die ruimte.

Hoe zich te ontdoen van de moderne omgeving op een pc met Windows 8

Je gebruikt dus Windows 8 op een desktop of laptop. Microsoft doet er alles aan om dit lastiger te maken en verspreidt de tweaks die je nodig hebt om van Windows 8 een bruikbaar desktopbesturingssysteem te maken over het hele besturingssysteem.

Hoe u uw internetbandbreedtegebruik kunt controleren en overschrijding van datalimieten kunt voorkomen

Datalimieten voor internetverbindingen worden steeds wijdverbreider in de VS. Internetproviders beweren misschien dat hun datalimieten goed zijn voor miljoenen e-mails, maar e-mails zijn klein en HD-video's op Netflix zijn veel, veel groter.

Aangepaste thema's en visuele stijlen in Windows installeren

Windows heeft sinds Windows XP ondersteuning voor thema's, ook wel visuele stijlen genoemd. Standaard laadt Windows alleen door Microsoft ondertekende thema's, maar u kunt dit vrij eenvoudig omzeilen.

Wat is USB-foutopsporing en is het veilig om het ingeschakeld te laten op Android?

Als je ooit hebt geprobeerd iets geavanceerds te doen op je Android-telefoon, heb je waarschijnlijk de term USB-foutopsporing gehoord (of gelezen). Dit is een veelgebruikte optie die netjes is weggestopt onder het menu Ontwikkelaarsopties van Android, maar het is nog steeds iets dat veel gebruikers inschakelen zonder er een seconde aan te denken

Hoe u uw iPhone kunt vinden met uw Apple Watch

Je legt je iPhone ergens neer, maar je weet niet meer waar. Je weet dat het niet ver kan zijn; je had het net een tijdje geleden. Je vermiste iPhone vinden is snel en eenvoudig met je Apple Watch.

18+ nuttige dingen die u kunt doen met OK Google

Apple-gebruikers hebben Siri, Windows 10-gebruikers kunnen een beroep doen op Cortana en Android-gebruikers kunnen Ok Google gebruiken. Oké, Google kan echter veel meer dan alleen dingen opzoeken, en in sommige opzichten wedijvert het zelfs met Siri.