Hoe groeps-tekstberichten te dempen, zodat u geen meldingen meer krijgt

hoe-om-groeps-sms-berichten-te-muten-zo-je-stop-met-meldingen-krijgen foto 1

Groepsteksten zijn geweldig omdat je hiermee kunt samenwerken en met meerdere mensen tegelijk kunt communiceren terwijl je onderweg bent, wat handig is als je geen mobiele internettoegang hebt en geen speciale chatclient zoals Slack of Hangouts kunt gebruiken.

Toch zijn er momenten waarop mensen overdreven spraakzaam kunnen worden, of dat iedereen tegelijk begint te praten. Het ene moment is alles stil, het volgende moment word je gebombardeerd door tientallen notificaties. Als je wat werk probeert te doen of wacht op een sms van iemand anders, kan dit erg vervelend zijn.Vandaag laten we u zien hoe u groeps-sms-berichten op iPhone en elk Android-apparaat kunt dempen.

Hoe groeps-tekstberichten op de iPhone te dempen

Je herinnert je misschien dat we dit in een vorig artikel hebben behandeld - het dempen van groepsberichten is hetzelfde als het dempen van een normale iMessage op je iPhone of iPad.

Om een ​​groep of een sms-bericht op uw iPhone te dempen, tikt u eerst op iMessage openen en kiest u het bericht dat u wilt dempen. Tik vervolgens op de link Details in de rechterbovenhoek.

hoe-groep-sms-berichten te dempen zodat je geen meldingen meer ontvangt foto 2

Scroll in de Details naar beneden naar de instelling Niet storen en schakel deze in.

hoe-om-groeps-sms-berichten-te-muten-zo-je-stop-met-meldingen-krijgen foto 3

Let op: je kunt een gesprek ook verlaten als het in onnozelheid vervalt, per ongeluk in het gesprek is geplaatst of als je er gewoon geen deel meer van wilt uitmaken door op Dit gesprek verlaten te tikken. Houd er rekening mee, andere mensen in het gesprek worden op de hoogte gebracht wanneer u vertrekt. Als u Niet storen inschakelt, kunt u de thread nog steeds lezen, u ontvangt er alleen geen meldingen voor.

Hoe groeps-tekstberichten op Android te dempen

Android-gebruikers hebben een groot aantal opties als het gaat om sms-clients. Elk heeft meestal min of meer dezelfde opties, maar ze zullen allemaal anders zijn. Met dat in gedachten laten we u zien hoe u meldingen kunt uitschakelen met Google Messenger, de officiële stand-alone sms-app van Google.

Kies in Messenger het bericht dat je wilt dempen en tik vervolgens op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek. Tik in het resulterende vervolgmenu op Personen en opties.

hoe-om-groeps-sms-berichten-te-muten-zo-je-stop-met-meldingen-krijgen foto 4

Tik nu eenvoudig vanuit het scherm Personen en opties op Meldingen om meldingen van de specifieke messenger of groep uit te schakelen.

hoe-om-groeps-sms-berichten-te-muten-zo-je-stop-met-meldingen-krijgen foto 5

Als u Google Hangouts als uw primaire sms-client gebruikt, kan dit op precies dezelfde manier worden bereikt.

GERELATEERDE ARTIKELEN hoe-om-groeps-sms-berichten-te-muten-zo-je-stop-met-meldingen-meldingen te krijgen foto 6Word een Slack Power-gebruiker met deze handige tips Berichten dempen op iPhone, iPad en Mac

Als u een andere app gebruikt voor uw sms-berichten, kunt u waarschijnlijk op dezelfde manier als in dit voorbeeld dempmogelijkheden vinden. Zo niet, dan zijn er naast het aanbod van Google veel sms-clients zoals Textra, Handcent en GO SMS Pro, om er maar een paar te noemen. Uw handset heeft mogelijk zelfs een aangepaste sms-client die de fabrikant erbij heeft geleverd.

Dus als u een sms-client wilt gebruiken met dempen per bericht, dan wordt u dringend verzocht om rond te kijken en er een te vinden die past bij uw behoeften en smaak.

Meer verhalen

Je Nest Thermostat vergrendelen met een pincode

Met de Nest Thermostat kun je de temperatuur van je huis rechtstreeks vanaf je smartphone aanpassen, maar als je niet wilt dat andere mensen ermee rommelen, kun je je Nest Thermostat als volgt vergrendelen met een toegangscode.

Geek Trivia: de echte stof met dezelfde chemische formule als Kryptonite wordt genoemd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe foto's van elke computer naar een iPhone of iPad te exporteren

Als u een Windows- of Linux-pc als uw primaire computer gebruikt, maar een iPad of iPhone als een van uw apparaten, kunt u er niet eenvoudig foto's naar overzetten door deze aan te sluiten. In plaats daarvan kunt u het beste iCloud gebruiken om deze.

Hoe de nieuwe herinneringen in Google Agenda te verwijderen

In december 2015 heeft Google herinneringen toegevoegd aan de Google Agenda-app voor Android- en iOS-gebruikers. Nu zijn er ook herinneringen toegevoegd aan Google Agenda voor het web. Mogelijk hebt u ze onlangs in uw agenda zien verschijnen. Maar als u ze liever verbergt (of terugschakelt naar Google Taken), is dat heel eenvoudig:

Hoe reset je de toewijzing van een toetsenbord nadat een aprilgrap het heeft verwoest?

Een paar onschuldige grappen tussen vrienden is één ding, maar wat doe je als je het slachtoffer bent van een grap die de key mapping voor je toetsenbord verandert in een compleet treinwrak? De SuperUser Q&A-post van vandaag bevat de antwoorden die een gefrustreerde lezer nodig heeft om zijn toetsenbordproblemen op te lossen.

Hoe de microfoonknop van uw iPhone-toetsenbord te verwijderen

De dicteerknop op het iOS-toetsenbord bevindt zich op zowat de slechtste plaats die je je kunt voorstellen. Vooral op de iPhone is het moeilijk om op de spatiebalk te drukken zonder per ongeluk te beginnen met dicteren. Als u dicteren niet gebruikt, kunt u de microfoonknop verwijderen door dicteren volledig uit te schakelen.

Zijn goedkope Android-telefoons de moeite waard?

Goedkope Android-telefoons worden snel gemeengoed - voor slechts $ 99 kun je een betrouwbaar, aanvankelijk indrukwekkend toestel krijgen dat je naar een heleboel verschillende providers kunt brengen. Hoewel deze goedkope apparaten zeker aantrekkelijk zijn, moet je jezelf afvragen: is het het echt waard?

Een lijst maken van uw geïnstalleerde programma's op Windows

Het opnieuw installeren van Windows is een goede manier om ernstige problemen met uw computer op te lossen, of gewoon om een ​​nieuwe lei te krijgen. Maar voordat u Windows opnieuw installeert, moet u een lijst maken met programma's die u momenteel op uw pc hebt geïnstalleerd, zodat u weet wat u opnieuw wilt installeren op het nieuwe systeem.

Hoe de Belkin WeMo Switch in te stellen

De Belkin WeMo Switch kan van vrijwel elk gewoon apparaat een slim apparaat maken. Sluit hem gewoon aan en bedien hem vanaf elke locatie. Hier leest u hoe u het instelt.

Geek Trivia: Het diepste meer in de Verenigde Staten is?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!