Hoe u uw 3G/4G-internetverbinding deelt met andere apparaten vanaf uw Windows-tablet

hoe-deel-je--3g4g-internetverbinding-met-andere-apparaten-van-je-windows-tablet foto 1

Ik weet zeker dat we niet de enige mensen zijn die meerdere apparaten bij zich hebben en maar 1 of 2 mobiele data-abonnementen hebben. Als het apparaat met uw data-abonnement uw Windows-tablet is, begin dan met vieren. We laten u zien hoe u die gegevensgoedheid kunt delen met uw andere apparaten.

Opmerking: de volgende methode is getest en bevestigd dat deze werkt op een Samsung ATIV Tab.Hoe u uw internetverbinding kunt delen met andere apparaten vanaf uw Windows-tablet

Druk op de Windows + R-toetscombinatie om een ​​run-box te openen, typ ncpa.cpl en druk op enter.

hoe-deel je-je-3g4g-internetverbinding-met-andere-apparaten-van-je-windows-tablet foto 2

Wanneer uw configuratiescherm voor netwerkverbindingen wordt geopend, klikt u met de rechtermuisknop op uw draadloze netwerkadapter en selecteert u eigenschappen in het contextmenu.

hoe-deel-je--3g4g-internetverbinding-met-andere-apparaten-van-je-windows-tablet foto 3

Schakel nu over naar het tabblad Delen en laat andere apparaten het internet van uw machine gebruiken door het eerste selectievakje in te schakelen en vervolgens het tweede uit te vinken voordat u op de knop OK klikt.

hoe-deel-je--3g4g-internetverbinding-met-andere-apparaten-van-je-windows-tablet foto 4

Druk nu op de Win + X-toetsenbordcombinatie om het WinX-menu linksonder in uw scherm te openen. Vanaf hier moet u een beheerdersopdrachtprompt starten, of PowerShell-prompt als u toevallig Windows 8.1 gebruikt.

hoe-deel je-je-3g4g-internetverbinding-met-andere-apparaten-van-je-windows-tablet foto 5

Het eerste dat we moeten doen, is het draadloze netwerk instellen, wat als volgt wordt gedaan met het netsh-commando:

netsh wlan set hostednetwork mode = ssid toestaan ​​= How-To Geek key = Pa $ $ w0rd $

Waarbij ssid de naam van uw netwerk is en key het wachtwoord is waarmee gebruikers verbinding moeten maken. Het is ook vermeldenswaard dat het toegangspunt is gemaakt met WPA2-PSK (AES) -codering.

hoe-deel-je--3g4g-internetverbinding-met-andere-apparaten-van-je-windows-tablet foto 6

Eindelijk moeten we beginnen met het uitzenden van ons nieuw gecreëerde netwerk, zodat onze andere apparaten het kunnen oppikken.

netsh wlan start gehost netwerk

hoe-deel-je--3g4g-internetverbinding-met-andere-apparaten-van-je-windows-tablet foto 7

Dat is alles. Als u klaar bent, kunt u eenvoudig de volgende opdracht uitvoeren om het netwerk te stoppen.

netsh wlan stop gehost netwerk

hoe-deel-je--3g4g-internetverbinding-met-andere-apparaten-van-je-windows-tablet foto 8

Meer verhalen

Geek Trivia: Waren militaire tanks oorspronkelijk bekend als?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe een MSI-pakket te installeren met behulp van de beheerdersmodus

Wanneer u een programma als beheerder moet installeren, kunt u met de rechtermuisknop op het .exe-bestand klikken en Uitvoeren als beheerder selecteren. Die optie is echter niet beschikbaar voor MSI-pakketten. We laten u zien hoe u een Install as administrator-optie voor MSI-pakketten kunt toevoegen.

Waarom de gescroogde advertenties van Microsoft verkeerd zijn over Chromebooks

De Scroogled-campagne van Microsoft heeft het mis over Chromebooks. Chromebooks zijn zeker niet voor iedereen, maar ze zijn ook niet helemaal nutteloos. En Chromebooks hebben meer gemeen met de visie van Microsoft dan Microsoft wil toegeven.

Wat is het verschil tussen Usenet en internet?

Als je er niet bekend mee bent, zou je Usenet kunnen zien als een heel ander ‘netwerk’ dan internet, maar zijn het twee volledig gescheiden entiteiten of zijn ze ‘met elkaar verbonden’? De SuperUser Q&A-post van vandaag heeft het antwoord op die vraag.

Geek Trivia: In de jaren 1920 hebben Amerikanen de economie van Ecuador gered door miljoenen te consumeren?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Windows XP-versie van Microsoft Security Essentials wordt stopgezet

Nu de deadline voor het einde van de levensduur van Windows XP steeds dichterbij komt, heeft Microsoft een nieuwe stap voorwaarts gezet door de ondersteuning van het verouderde besturingssysteem af te schaffen. Vanaf 8 april wordt ook de Windows XP-versie van Microsoft Security Essentials stopgezet, samen met ondersteuning voor XP.

Niet-Steam-spellen toevoegen aan Steam en aangepaste pictogrammen toepassen

De gamebeheerclient van Steam is erg gestroomlijnd als je alleen door Steam gekochte games gebruikt, maar het moet een beetje worden aangepast als je niet-Steam-games aan het opstartprogramma toevoegt. Lees verder terwijl we je laten zien hoe je een game, applicatie of emulator aan Steam kunt toevoegen met aangepaste pictogrammen en illustraties.

Hoe u van taak kunt wisselen op het startscherm in Windows 8.1

Het Start- of Modern-scherm heeft geen taakbalk, dus als u moderne apps uitvoert, kunt u niet meer zien welke apps actief zijn. Er zijn een paar manieren om te controleren welke moderne apps actief zijn en om te schakelen tussen alle actieve apps.

Dual Boot Windows en SteamOS

Valve's SteamOS is een besturingssysteem voor gaming in de woonkamer op basis van desktop Linux. Het is momenteel in bèta, maar je kunt het zelf op bijna elke computer installeren dankzij Ye Olde SteamOSe, een wijziging van het SteamOS-installatieprogramma.

Geek Trivia: wat gebruiken dolfijnen als een recreatieve drug?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!