Hoe de retweets van een Twitter-gebruiker te blokkeren (maar nog steeds hun tweets te zien)

hoe-een-twitter-gebruiker-en-8217-te-blokkeren;s-retweets-maar-nog-hun-tweets te zien foto 1

Retweet iemand die je op Twitter volgt constant, waardoor je tijdlijn wordt overspoeld met onzin? Komen bepaalde accounts waarvan u nooit wilt horen toch opduiken? Hier leest u hoe u die dingen snel kunt filteren, zonder mensen die u anders leuk vindt te ontvolgen.

Hypothetisch, laten we zeggen dat je iemand volgt die, hoewel over het algemeen inzichtelijk, af en toe onzin van je doodsvijand retweet.hoe-een-twitter-gebruiker-en-8217-te-blokkeren;s-retweets-maar-nog-hun-tweets-foto 2

Dit kan niet standhouden. En dat hoeft ook niet! We kunnen alle retweets van Whitson Gordon blokkeren. Ga eerst naar zijn profielpagina en druk vervolgens op het tandwiel naast de knop Volgende. Er verschijnt een menu.

hoe-een-twitter-gebruiker-en-8217-te-blokkeren;s-retweets-maar-zie-nog-hun-tweets foto 3

Vanaf hier kunt u klikken op Retweets uitschakelen. Als je dat eenmaal hebt gedaan, krijg je alleen de verhelderende originele opmerkingen van Whitson. Zijn vreselijke retweets, zoals die hierboven, zullen in de ether verdwijnen, nooit om je tijdlijn te sieren.

Dat lost dat probleem op. Maar wat als je geen specifiek probleem hebt met de retweets van Whitson, maar specifiek wilt voorkomen dat je een specifieke persoon ziet die hij blijft retweeten? Dat is ook gemakkelijk. Ga gewoon naar de profielpagina van Bryan en klik vervolgens op hetzelfde tandwielpictogram.

hoe-een-twitter-gebruiker-en-8217-te-blokkeren;s-retweets-maar-nog-hun-tweets-foto 4

Als je hier op de Mute @username-knop klikt, zal niets dat Bryan ooit tweet je tijdlijn bereiken, zelfs als iemand anders die je volgt hem retweet. Je hebt Bryan volledig uit je Twitter-leven verwijderd, wat de zaken enorm zou moeten verbeteren.

Je zou dit kunnen gebruiken om politici, muzikanten, stafschrijvers van technologiesites of zo ongeveer iedereen die onder je huid kruipt, te negeren. Dat is beter dan helemaal stoppen met Twitter, toch?

Afbeelding tegoed: Charles Lam / Flickr

Meer verhalen

ShapeShifter: wat zijn dromen? [Video]

Als u zich de tijd herinnert dat computergegenereerde afbeeldingen beperkt waren tot blokkerige bitmaps, wordt u waarschijnlijk net zo gehypnotiseerd door gelikte CGI-montages als wij. Vandaag hebben we een prachtige video van designhuis CHRLX om te delen.

Botten, klokken en tellers; Een blik op de eerste 35.000 jaar computergebruik

Als we aan computers denken, denken we meestal aan het heden (en misschien aan de trage computers van de afgelopen decennia), maar de geschiedenis van rekenapparatuur gaat veel verder terug en omvat een scala aan interessante innovaties.

HTG Projects: maak een Pop Art Sci-Fi-poster met een inkjetprinter

Wil je je huis decoreren met coole kunstwerken? Pak een paar van je favoriete Sci-Fi-foto's en een paar verrassend eenvoudige tools, en maak binnen enkele minuten een poster in Pop Art-stijl.

Het beste van CES (Consumer Electronics Show) in 2011

Dit jaar was Justin van How-To Geek aanwezig op de Consumer Electronics Show in Las Vegas, waar elke gadgetfabrikant pronkt met hun nieuwste creaties, en hij kon gaan zitten en hands-on met de meeste van hen aan de slag gaan. Hier is de beste van het stel.

Het ergste van CES (Consumer Electronics Show) in 2011

Dit jaar was Justin van How-To Geek aanwezig op de Consumer Electronics Show in Las Vegas, waar elke gadgetfabrikant pronkt met hun nieuwste creaties, en hij kon gaan zitten en hands-on met de meeste van hen aan de slag gaan. Dit zijn degenen die het net niet hebben gehaald.

Week in Geek: US Govt E-card Scam Siphons Confidential Data Edition

Deze week hebben we geleerd hoe je een back-up van foto's op Flickr kunt maken, repetitieve taken kunt automatiseren en het MP3-volume kunt normaliseren, stereomix in Windows 7 kunt inschakelen om audio op te nemen, op maat gemaakt papercraft-speelgoed kunt maken, drie alternatieven kunt lezen voor Apple's schilferige iOS-wekker, onze desktops en app-docks met Google

Desktop Fun: Met sneeuw bedekte bomen Wallpaper Collection Series 1

Bomen kunnen prachtige natuurlijke kunstwerken worden als er zich sneeuw ophoopt en je het gevoel geven dat je in een andere wereld bent gestapt als je er doorheen loopt. Dus pak je jas, handschoenen en snowboots voor een reis door dit ijzige landschap met de eerste in onze serie met sneeuw bedekte bomen

Software RAID instellen voor een eenvoudige bestandsserver op Ubuntu

Heeft u een goedkope bestandsserver nodig die eenvoudig is in te stellen, solide en betrouwbaar is met e-mailwaarschuwingen? laat u zien hoe u Ubuntu, software RAID en SaMBa kunt gebruiken om precies dat te bereiken.

Installeer LibreOffice via PPA en ontvang automatische updates in Ubuntu

Heb je er naar uitgekeken om LibreOffice te installeren, maar het was een hele klus om het eerder in te stellen? Zeg vaarwel tegen het gedoe en geniet van eenvoudig updaten met de nieuwe Launchpad PPA voor LibreOffice.

Vrijdagpret: Spell Blazer

Ben je klaar voor wat plezier en avontuur na een lange werkweek? De game van deze week combineert gameplay in juweel-matchingstijl met een RPG-verhaal voor een geweldige mix van plezier en fictie. Je doel is om een ​​jonge tovenaar te helpen de magische academie in Raven te bereiken terwijl de krachten van de duisternis zich opbouwen.