Een machine loskoppelen van een thuisgroep

De Homegroup-functie in Windows 7 is geweldig voor het delen van bestanden tussen machines. Soms vindt u het misschien nodig om een ​​thuisgroep te verlaten omdat u geen toegang tot de bestanden of printer nodig hebt. Hier laten we u de stappen zien om de verbinding met een thuisgroep te verbreken.

Thuisgroep verlaten

Als je klaar bent om een ​​thuisgroep te verlaten, is het waarschijnlijk een goed idee om ervoor te zorgen dat je alle gewenste bestanden hebt gedownload of gedeeld. Nadat u een thuisgroep hebt verlaten, hebben u en eventuele gebruikers op de computer geen toegang meer tot de gedeelde gegevens. Typ thuisgroep in het zoekvak in het menu Start en druk op Enter.hoe-een-machine-van-een-thuisgroep-foto los te koppelen

In de vensters Thuisgroepinstellingen: klik onder Andere thuisgroepacties op De thuisgroep verlaten.

hoe-een-machine-uit-een-thuisgroep-foto los te koppelen

Klik in het volgende venster op Verlaat de thuisgroep. Je kunt ervoor kiezen om niet weg te gaan, maar ook te wijzigen wat je hier deelt, iets om in gedachten te houden als je dat op een gegeven moment moet doen.

hoe-ontkoppel je-een-machine-van-een-thuisgroep foto 3

Geef het even de tijd om de verbinding te verbreken en je krijgt het volgende bericht en klik op Voltooien.

hoe je een machine loskoppelt van een thuisgroep foto 4

Dat is alles. Als u op een ander moment opnieuw lid moet worden van de thuisgroep, kunt u dit doen door deze instructies te volgen.

Meer verhalen

Krijg betere functionaliteitstacks zonder extra software

Ik hou echt van het idee van stapels op de taakbalk in vensters met programma's zoals StandaloneStack om snel toegang te hebben tot bestanden en te voorkomen dat verkenner-vensters steeds opnieuw moeten worden geopend. Maar wat ik niet leuk vind aan stapels, is dat je zo'n beperkte interactie hebt met de bestanden in de stapels; echt alles jij

Dual Boot uw vooraf geïnstalleerde Windows 7-computer met Ubuntu

Als u een probleem ondervindt met de grafische weergave terwijl Ubuntu niet correct wordt weergegeven, gaat u terug naar het startscherm, drukt u op F4 en selecteert u Veilige grafische modus.

Deep Web

Het Deep Web is webgebaseerde inhoud die niet wordt gevonden in de resultaten van zoekmachines. In tegenstelling tot Darknets, waarbij de inhoud expliciet wordt versleuteld en voor het publiek wordt bewaard, is de meeste Deep Web-inhoud onzichtbaar voor zoekmachines en hun gebruikers, simpelweg omdat er geen links zijn die naar de inhoud verwijzen.

Schakel het vervelende uit Dit apparaat kan een sneller ballonbericht uitvoeren in Windows 7

Ben je het beu om te zien dat dit apparaat sneller een ballonbericht kan weergeven telkens wanneer je een ouder flashstation of ander apparaat gebruikt? Hier laten we u zien wat u moet doen om er voor eens en voor altijd vanaf te komen.

Bestanden en printers delen tussen Windows 7 en Vista

Met drie verschillende versies van Windows die nu worden gebruikt, zult u waarschijnlijk merken dat u bestanden of printers tussen hen probeert te delen. Vandaag bekijken we hoe u bestanden en printers kunt delen tussen Vista- en Windows 7-machines.

Maak notities binnen (en buiten) van Firefox

Bent u op zoek geweest naar een extensie voor het maken van aantekeningen die kan aansluiten bij Firefox en ook buiten kan werken? Kijk dan eens goed naar de QuickFox Notes-extensie voor Firefox.

Stuur notities naar uw e-mailaccount met Scribbly

Bent u op zoek naar een app voor het maken van aantekeningen die gemakkelijk notities naar uw e-mailaccount kan sturen en uit de buurt blijft? Ga dan met ons mee als we Scribbly bekijken.

Schermafbeeldingen maken met Word 2010

Een van de nieuwe functies in Word 2010 is de mogelijkheid om schermafbeeldingen te maken en deze rechtstreeks in uw documenten te plakken. Het zou een snellere documentcreatie mogelijk moeten maken, en vandaag zullen we u laten zien hoe gemakkelijk het is om te gebruiken.

Slaap vinden als het je ontgaat?

Als je dit ook van tijd tot tijd ervaart, raad ik je aan om het volgende te proberen:

Plan updates voor Windows Media Center

Als u Windows Media Center in Vista of Windows 7 gebruikt, kan het soms vervelend zijn wanneer het besluit om updates te downloaden en bandbreedte te verspillen terwijl u aan andere dingen werkt. Hier kijken we naar het plannen van de updates voor een specifieke tijd.