Hoe de Galaxy S7 Edge's Edge Display aan te passen

hoe-de-galaxy-s7-edges-edge-display-foto aan te passen

Hoewel de gebogen zijpanelen van de Samsung Galaxy S7 Edge voor sommigen misschien een zinloze functie lijken, is het eigenlijk een superhandig en veelzijdig hulpmiddel om te hebben. Het is logischer op de Edge-telefoons dan op een standaard plat scherm, omdat het in feite uit de weg blijft totdat je het nodig hebt. De mogelijkheid om dit gebied aan te passen is slechts de kers op de taart, en Samsung heeft hier een aantal echt nuttige tweaks toegevoegd.

De belangrijkste kenmerken van het Edge Screen

The Edge dient als een gebied met drie hoofdfuncties:  • Paneel: Als u vanaf de buitenrand van de telefoon naar binnen schuift, krijgt u snel toegang tot door de gebruiker gespecificeerde apps, snelkoppelingen, feeds en meer.
  • Feeds: Hiermee kunnen gebruikers meldingen en andere belangrijke gegevens zien zonder het scherm in te schakelen door langs de rand te vegen.
  • Verlichting: Licht het Edge Display op wanneer er een nieuwe melding binnenkomt en de telefoon met het gezicht naar beneden ligt.

Elk van deze functies kan afzonderlijk worden omgeschakeld en elk heeft ook zijn eigen set opties. Om toegang te krijgen tot het instellingenmenu van het primaire Edge-scherm, gaat u naar het menu Instellingen door het meldingenpaneel naar beneden te trekken en op het tandwielpictogram te tikken.

hoe-de-galaxy-s7-edges-edge-display-foto aan te passen

Scrol vanaf daar naar beneden totdat je Edge-scherm ziet. Spring daar naar binnen.

hoe-de-sterrenstelsel-s7-edges-edge-display-foto aan te passen 3

Hier kunt u elke functie activeren of deactiveren, bijvoorbeeld als u de Edge Panel-functies leuk vindt, maar geen verlichting gebruikt, schakelt u deze gewoon uit. Om de functie in of uit te schakelen, tikt u op degene die u wilt in-/uitschakelen en verplaatst u vervolgens de aan/uit-schuifregelaar.

hoe-de-galaxy-s7-edges-edge-display-foto aan te passen 4

Hier vindt u ook de meer geavanceerde functies van elke Edge-functie.

Hoe het randpaneel aan te passen

Van alle functies van de Edge Display zijn panelen verreweg het meest robuust. Deze snel toegankelijke zijbalk blijft weggestopt en bijna onmerkbaar als je hem niet gebruikt, maar zit boordevol handige snelkoppelingen en informatie met slechts een snelle veegbeweging vanaf de buitenrand van het scherm.

hoe-de-galaxy-s7-edges-edge-display-foto aan te passen 6

Tik in het menu waar u zich hierboven bevond (Instellingen > Edge screen) op de link Edge-panelen.

hoe-de-sterrenstelsel-s7-edges-edge-display-foto aan te passen 7

Dit brengt u in het menu Panelen, waar u kunt aanpassen welke panelen worden weergegeven, evenals waar, hoe groot het handvat is en hoe transparant het is.

Om de locatie of transparantie van de paneelhandgreep te wijzigen, tikt u onderaan op de link Instellingen randpaneelhandgreep. Hiermee kunt u de locatie en het uiterlijk van het handvat volledig aanpassen - als u het aan de rechterkant niet leuk vindt, verplaatst u het naar links. Als je liever hebt dat het bijna onzichtbaar is, stel dan de transparantie zo hoog mogelijk in. Het is leuk om het handvat zichtbaar te hebben terwijl je eraan gewend raakt, maar als je eenmaal precies weet waar het is, kun je het volledig onzichtbaar maken. Dat is best geweldig. Zodra je het hebt ingesteld zoals je wilt, ga je gewoon terug uit het menu.

hoe-de-galaxy-s7-edges-edge-display-foto aan te passen 8

Terug in het hoofdmenu van Panelen kun je beginnen met het aanpassen van alles wat Panels te bieden heeft. Er zijn hier een hele reeks opties: Apps, Taken, Mensen, Yahoo! Sport, Weer, Mijn plaatsen, Yahoo! Financiën, Yahoo! Nieuws, internet, S Planner en Quick Tools. Elk kan individueel worden omgeschakeld met het selectievakje bovenaan, en de meeste kunnen ook worden aangepast door op het kleine potloodpictogram onder aan het paneel te tikken. Speel met deze instellingen - er zijn hier echt coole dingen.

hoe-de-galaxy-s7-edges-edge-display-foto aan te passen 10

Als u iets kunt bedenken dat u graag op het Edge Panel zou willen zien en het is niet beschikbaar als een van de aandelenaanbiedingen, is de kans groot dat het beschikbaar is als download van derden. Om toegang te krijgen tot paneeldownloads, drukt u op de knop Downloaden boven aan het menu Panelen. Dit leidt je naar het gedeelte Edge Panels van de Galaxy Apps Store, waar een heleboel extra opties zijn. Met voldoende tijd kunt u het Edge Panel echt aanpassen om precies te doen wat u wilt.

hoe-de-sterrenstelsel-s7-edges-edge-display-foto aan te passen 11

Edge-feeds aanpassen

Net als Panels kunnen Edge Feeds volledig worden aangepast. Standaard zijn er hier een handvol opties: Briefing, Yahoo! Nieuws, Sport en Financiën; en S-Gezondheid. Nogmaals, deze kunnen afzonderlijk worden gewijzigd of aangepast met respectievelijk het selectievakje of het potloodpictogram. Het is precies hetzelfde als het aanpassen van Edge Panels.

hoe-de-galaxy-s7-edges-edge-display-foto aan te passen 12

Er is ook een downloadsectie voor Edge Feeds, maar helaas is deze vrij leeg - op het moment van schrijven waren er slechts twee Feed-opties. Het is echter logisch, aangezien er hier heel weinig extra functionaliteit is en Samsung al goed werk heeft geleverd door de meeste bases te dekken.

Randverlichting aanpassen

Verlichting is de eenvoudigste van alle Edge Screen-functies, omdat het slechts een licht is. Om de functie te gebruiken, houdt u uw telefoon met het gezicht naar beneden wanneer deze niet in gebruik is - als er meldingen binnenkomen, licht de Edge op. Er is niet veel aan - je kunt het bovenaan in- of uitschakelen, en dat is het zo'n beetje.

hoe-de-sterrenstelsel-s7-edges-edge-display-foto aan te passen 14

Er is ook een handige functie voor snel beantwoorden. Als je een oproep krijgt en er niet bij kunt komen, leg dan gewoon je vinger op de hartslagmeter aan de achterkant van de telefoon (naast de camera), en deze zal de oproep automatisch weigeren en een aangepast bericht verzenden. Het standaardbericht is Sorry, ik kan nu niet praten. Bel later terug. maar u kunt het aanpassen om te zeggen van wat u houdt.


Ik heb het argument tegen de Edge Display gezien, en hoewel ik kan zien waar sommige van deze functies overbodig zijn en Samsung probeert een oplossing te creëren voor een probleem dat niet bestaat, is het Edge Panel een fantastische tijdsbesparing ooit je raakt eraan gewend. Het is gemakkelijk de beste eigenschap van het Edge Screen.

Meer verhalen

Geek Trivia: Panspermia is de theorie dat het leven op aarde is gestort?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u Intel XMP kunt inschakelen om uw RAM met de geadverteerde snelheden te laten werken

Als je je eigen pc hebt gebouwd en snel RAM hebt gekocht, is de kans groot dat RAM niet echt op de geadverteerde timing werkt. RAM werkt altijd met lagere snelheden, tenzij u de timing handmatig afstemt of Intel's XMP inschakelt.

Geek Trivia: In tijdreisverhalen staat iets dat meerdere keren voorkomt bekend als A?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Zes manieren waarop de Amazon Echo de perfecte keukengenoot is

Een van de beste plaatsen om een ​​Amazon Echo in je huis te hebben, is in de keuken, aangezien veel mensen een groot deel van de tijd in dat gebied doorbrengen met ontbijten, avondeten bereiden, afwassen en meer. Hier zijn enkele geweldige manieren om het meeste uit je Amazon Echo te halen terwijl je in de keuken bent.

Je Nest Thermostat terugzetten naar de fabrieksinstellingen en verwijderen

Als je je Nest Thermostat vervangt of gaat verhuizen en hem mee wilt nemen naar je nieuwe plek, kun je deze als volgt terugzetten op de fabrieksinstellingen en de installatie ongedaan maken.

Geek Trivia: Videogames gebruiken vaak welke van deze technieken om de illusie van 3D-ruimte te creëren?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe te migreren van Internet Explorer of Edge naar Chrome (en waarom dat zou moeten)

De Chrome-webbrowser van Google wordt nu op grotere schaal gebruikt dan Microsoft's Internet Explorer en Edge samen. Als u nog niet bent overgeschakeld naar Chrome, is dit de reden waarom u dit misschien wilt doen - en hoe u snel kunt overschakelen.

Toegang krijgen tot de Google Instellingen-app op de Samsung Galaxy S7

Als u uw Google-aanmeldingsinstellingen, Android Pay-opties, Google Fit-gegevens of iets anders dat specifiek met uw Google-account te maken heeft, moet aanpassen, moet u de app Google Instellingen openen. Op de meeste Android-telefoons vindt u Google-instellingen in Instellingen > Google (onder de Persoonlijke

Hoe u de kleuren in een PDF-bestand in Adobe Acrobat Reader kunt omkeren om 's nachts gemakkelijker te kunnen lezen

Het PDF-formaat is bedoeld om ervoor te zorgen dat de opmaak van een document behouden blijft wanneer het op verschillende besturingssystemen en apparaten wordt bekeken. Als u een document op een pc in een donkere kamer bekijkt, wilt u misschien het kleurenschema wijzigen zodat het scherm niet zo helder is.

Hoe u uw iOS-apparaat artikelen, boeken en meer hardop voor u kunt laten lezen

Met de Speak Screen-functie in iOS kun je je apparaat laten voorlezen wat er op het scherm staat door simpelweg met twee vingers vanaf de bovenkant van de pagina naar beneden te vegen. Het kan zo ongeveer alles lezen, van instellingenpagina's tot websites tot e-boeken. Hoewel het natuurlijk handig is als je een vorm van visueel hebt