Hoe DMG-bestanden naar ISO-bestanden op Windows te converteren

hoe-om-dmg-bestanden-naar-iso-bestanden-op-windows-foto te converteren

Het DMG-beeldformaat is verreweg het meest populaire bestandscontainerformaat dat wordt gebruikt om software op Mac OS X te distribueren. Hier leest u hoe u een DMG-bestand converteert naar een ISO-bestand dat op een Windows-pc kan worden gemount.

Ga eerst naar deze website en pak een kopie van dmg2img door op de win32 binaire link te klikken.hoe-om-dmg-bestanden-naar-iso-bestanden-op-windows-foto te converteren 2

Nadat het bestand is gedownload, opent u uw map Downloads, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand en selecteert u alles uitpakken in het contextmenu.

hoe-om-dmg-bestanden-naar-iso-bestanden-op-windows-foto te converteren 3

U wordt dan gevraagd waar u het binaire bestand naar wilt uitpakken, het uitpakken naar uw map Downloads is voorlopig prima.

hoe-om-dmg-bestanden-naar-iso-bestanden-op-windows-foto te converteren 4

Houd nu shift ingedrukt en klik met de rechtermuisknop op uw downloadbibliotheek en selecteer vervolgens hier het opdrachtvenster openen in het contextmenu.

hoe-om-dmg-bestanden-naar-iso-bestanden-op-windows-foto te converteren 5

Gebruik nu de volgende opdrachtsyntaxis om uw bestand te converteren:

dmg2img

In mijn voorbeeld wil ik een DMG-bestand op mijn bureaublad met de naam random.dmg converteren en de resulterende ISO opslaan in de map Documenten, zodat mijn opdracht zou zijn:

dmg2img C:UsersTaylor GibbDesktop andom.dmg C:UsersTaylor GibbDocumentsConvertedRandom.iso

Opmerking: ik plaats de paden tussen aanhalingstekens omdat ik spaties in mijn bestandspaden heb, ze zijn niet vereist als u geen spaties in uw bestandspaden hebt.

hoe-om-dmg-bestanden-naar-iso-bestanden-op-windows-foto te converteren 6

Zodra u op enter drukt, wordt uw bestand geconverteerd.

hoe-om-dmg-bestanden-naar-iso-bestanden-op-windows-foto te converteren 7

U kunt het ISO-bestand nu op een schijf branden.

hoe-om-dmg-bestanden-naar-iso-bestanden-op-windows-foto te converteren 8

Er zijn tal van andere tools die beweren u te helpen bij het converteren van DMG-bestanden, maar dit is de meest betrouwbare manier die ik ben tegengekomen. Heb je ooit een DMG-bestand moeten converteren? Laat ons weten hoe je het hebt gedaan in de reacties.

Meer verhalen

Pac-Man-verstopplek maakt hoge scores een fluitje van een cent

Deze interessante bug (functie?) in het originele Pac-Man-spel maakt het gemakkelijk om je voor de geesten te verbergen, wat zorgt voor een langlevende en goed gevoede Pac-Man.

Een aangepaste Ubuntu Live-cd of USB maken op de gemakkelijke manier

Er zijn verschillende manieren om aangepaste Ubuntu live-cd's te maken. We hebben in het verleden de Reconstructor-webapp gebruikt, maar sommige commentatoren hebben in plaats daarvan de Ubuntu Customization Kit aanbevolen. Het is een open-sourcehulpprogramma dat te vinden is in de softwarerepository's van Ubuntu.

Vraag het HTG: Omgaan met het verlopen van Windows 8 CP, Nintendo DS Save-back-ups, door elkaar gegooide audiotracks in Windows Media Player

Een keer per week verzamelen we enkele geweldige lezersvragen en delen we de antwoorden met iedereen. Deze week bekijken we wat we moeten doen als Windows 8 Consumer Preview verloopt, een back-up maken van je Nintendo DS-saves en hoe je door elkaar gegooide audiotracks in Windows Media Player-films kunt sorteren.

Geek Trivia: Welke gameconsole is ontworpen om drankgerelateerde schade te ontmoedigen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Bewustzijn zorgt ervoor dat je niet gestoord wordt tijdens het luisteren naar muziek

iOS: je wilt naar je muziek luisteren, maar je wilt niet helemaal onbewust zijn van je omgeving. Wat doe jij? Installeer Awareness, een eenvoudige app die u waarschuwt als de microfoon van uw apparaat harde geluiden oppikt.

Hoe de Window Maker Desktop-omgeving op Ubuntu te installeren en te gebruiken

Window Maker is een Linux-desktopomgeving die is ontworpen om NeXTSTEP te emuleren, die uiteindelijk is geëvolueerd naar Mac OS X. Met zijn focus op het emuleren van NeXTSTEP, vermijdt het de taakbalken en applicatiemenuknoppen die in veel andere lichtgewicht desktopomgevingen te vinden zijn.

Op afstand afsluiten of opnieuw opstarten van Windows-pc's

Windows bevat Shutdown.exe, een eenvoudig hulpprogramma voor het op afstand afsluiten of herstarten van Windows-computers op uw lokale netwerk. Om Shutdown.exe te gebruiken, moet u eerst de pc's configureren die u op afstand wilt afsluiten of opnieuw opstarten.

De beste artikelen voor het afspelen, aanpassen en organiseren van uw media

Computers worden tegenwoordig voor veel meer gebruikt dan het genereren van documenten, het schrijven en ontvangen van e-mail en surfen op het web. We gebruiken ze ook om naar muziek te luisteren, films en tv-programma's te kijken en om media over te zetten van en naar mobiele apparaten.

Desktop Fun: Kastelen Wallpaper Collection Series 1

Stenen kastelen zijn verbazingwekkende structuren in grootte, levensduur en de unieke ontwerpen die elk heeft. Breng deze stenen goliaths uit het verleden naar je bureaublad met de eerste in onze serie Kastelen Wallpaper-collecties.

Geek Trivia: wat was de eerste console-videogame om de voortgang van een speler te redden?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!