Hoe u de grootte van uw mailbox in Outlook kunt controleren

hoe-de-grootte-van-uw-mailbox-in-outlook-foto controleren

Postvakken kunnen enorm worden, gezien alle e-mail die we dagelijks ontvangen, dus hier leest u hoe u de grootte van uw postvak kunt controleren in de nieuwste editie van Outlook (hoewel dit ook goed zou moeten werken in eerdere versies)

Hoe u de grootte van uw mailbox kunt controleren in Outlook 2013

Al uw e-mail wordt feitelijk opgeslagen in een enkel bestand voor elke mailbox, om de grootte van het bestand te zien, klik met de rechtermuisknop op de mailbox in het linkerdeelvenster en selecteer Eigenschappen van gegevensbestand in het contextmenu.hoe-de-grootte-van-uw-mailbox-in-Outlook-foto controleren

U ziet dan een dialoogvenster verschijnen, hier vindt u een knop Mapgrootte... waarop we moeten klikken.

hoe u de grootte van uw mailbox in Outlook kunt controleren foto 3

Het dialoogvenster Mapgrootte dat had moeten verschijnen, bevat een netjes overzicht van alle mappen in uw mailbox, evenals de totale grootte. De grootte wordt natuurlijk weergegeven in kilobytes, maar je weet hoe je die naar megabytes moet converteren, toch? Ja, Google maar eens.

hoe-de-grootte-van-uw-mailbox-in-outlook-foto controleren 4

Dat is alles.

Meer verhalen

Ervaar vandaag de toekomst van computers: verander uw Galaxy S4 in een pc met een Smart Dock

Heb je ooit gedacht dat smartphones tegenwoordig zo geavanceerd zijn dat ze de pc in je dagelijkse computerleven zouden kunnen vervangen? Vandaag zullen we hier bij HTG het gebruik van de Galaxy S4 met de Smart Dock Multimedia Hub als een pc-vervanging beoordelen.

Hoe u uw tabbladen en adresbalk zichtbaar kunt houden in IE 11

Windows 8.1 brengt ons Internet Explorer 11. Om de schermruimte te maximaliseren, hebben ze besloten om uw open tabbladen en adresbalk standaard te verbergen. Hier leest u hoe u ze kunt laten zien.

Geek Trivia: in je gemiddelde schoolklas is er een kans van 50% dat twee mensen wat delen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

De nieuwe Google Maps-preview is nu beschikbaar voor alle gebruikers

Altijd al de nieuwe Google Maps-preview willen uitproberen waar iedereen het over heeft gehad? Dan zul je zeker genieten van dit goede nieuws! Google heeft de nieuwe Maps-preview vanaf deze week beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers.

Hoe u uw Gmail / Google-contacten kunt synchroniseren met uw iPad

Na zo lang een Google-tablet te hebben gebruikt, verwachtte ik dat mijn contacten er op magische wijze zouden zijn als ik weer een iPad ging gebruiken, vooral nadat ik mijn Gmail-account had ingesteld. Helaas was dat niet het geval en moest ik mijn contacten handmatig instellen. Hier is hoe ik het deed.

Wi-Fi instellen op uw Raspberry Pi via de opdrachtregel

Je hebt je headless Raspberry Pi precies zo geconfigureerd als je wilt, hij is geïnstalleerd en werkt soepel, maar plotseling wil je hem weghalen van zijn Ethernet-kabel met een wifi-module. Sla het aansluiten van alle randapparatuur over en voeg snel Wi-Fi-ondersteuning toe vanaf de opdrachtregel.

Hoe u uw foto's radicaal kunt verbeteren met een flitsdiffuser

Veel mensen vermijden het gebruik van de flitser van hun camera omdat het mensen wegspoelt, harde schaduwen creëert en meestal de achtergrond van de foto overweldigt. Lees verder terwijl we u laten zien hoe u veelvoorkomende flitsproblemen kunt voorkomen met een eenvoudige flitsdiffuser.

Moet ik mijn kabelmodem echt minstens 10 seconden loskoppelen?

De vraag- en antwoordsessie van vandaag komt tot ons met dank aan SuperUser - een onderafdeling van Stack Exchange, een community-gedreven groep van Q&A-websites.

Geek Trivia: Waar komen de meest productieve bliksemstormen op aarde voor?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Registratie om inactieve Yahoo-gebruikers-ID's te claimen is nu geopend

Als u een van de mensen bent die uitkijkt naar een betere gebruikersnaam voor een Yahoo-account, dan is dit het moment om snel naar de verlanglijstwebsite te gaan en uw voorkeursselecties te registreren.