Hoe Hyper-V Virtual Machine opstartgedrag op Windows 8 te configureren

hoe-om-hyperv-virtuele-machine-opstartgedrag-op-windows-8 te configureren foto 1

Hyper-V probeert standaard te achterhalen welke virtuele machines aan stonden op het moment dat uw pc uitviel. Het gebruikt deze lijst om virtuele machines automatisch weer in te schakelen wanneer uw pc wordt ingeschakeld. Hier leest u hoe u kunt wijzigen wat weer wordt ingeschakeld.

Opstartgedrag van Hyper-V Virtual Machine configureren

Helaas is het opstartgedrag van de virtuele machine geconfigureerd op het niveau van de virtuele machine en moet daarom voor elke virtuele machine afzonderlijk worden ingesteld. Dus ga je gang en klik met de rechtermuisknop op de eerste virtuele machine en kies ervoor om de instellingen te openen vanuit het contextmenu.hoe-om-hyperv-virtuele-machine-opstartgedrag-op-windows-8 te configureren foto 2

U moet dan naar beneden scrollen totdat u het gedeelte Automatische startactie kunt selecteren.

hoe-om-hyperv-virtuele-machine-opstartgedrag-op-windows-8 te configureren foto 3

Aan de rechterkant ziet u drie instellingen waaruit u kunt kiezen:

  • Niets: hierdoor blijft de virtuele machine uitgeschakeld, ongeacht de staat ervan voordat uw pc werd uitgeschakeld.
  • Automatisch starten als het actief was toen de service werd gestopt: Dit is gewoon een mooie manier om te zeggen of de virtuele machine actief was toen uw pc werd uitgeschakeld, schakel hem in wanneer uw pc weer online komt. Als het uit was, laat het dan uit. Dit is de standaardinstelling voor alle virtuele machines.
  • Start deze virtuele machine altijd automatisch: deze instelling maakt niet uit of de virtuele machine actief was of niet op het moment dat uw pc offline ging. Hoe dan ook, wanneer uw machine weer online komt, wordt de virtuele machine ingeschakeld.

Naast deze drie instellingen, kunt u ook een vertraging instellen voor elke virtuele machine, zodat ze niet vechten om bronnen wanneer uw pc opnieuw opstart.

hoe-om-hyperv-virtuele-machine-opstartgedrag-op-windows-8 te configureren foto 4

Ik ging en veranderde al mijn virtuele machines in niets, omdat ik meestal niet wil dat ze mijn pc opstarten en vertragen.

Meer verhalen

Geek Trivia: de laatste versie van Windows om FAT te gebruiken zoals het standaardbestandssysteem was?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Kunt u de betrouwbaarheid van een harde schijf vergroten door minder van de totale capaciteit te gebruiken?

Uw computer heeft een enorme harde schijf die u aanzienlijk te weinig gebruikt. Zou het verkleinen van de primaire partitie de levensduur van de schijf verlengen?

Download gratis PowerShell Quick Reference Guides van Microsoft

Ben je net begonnen met het leren van PowerShell of ben je het zat om minder vaak gebruikte commando's op te zoeken? Dan is deze geweldige set PowerShell Quick Reference Guides van Microsoft precies wat je nodig hebt!

Send-to-Facebook-functionaliteit toevoegen aan Picasa

U gebruikt Picasa om uw foto's te beheren en u deelt de meeste foto's met vrienden op Facebook. Zou het niet geweldig zijn als ze samen zouden spelen? Lees verder terwijl we uw workflow voor delen stroomlijnen, zodat foto's die zijn geordend, bewerkt, getagd en geannoteerd in Picasa rechtstreeks naar Facebook worden gesprongen.

Geek Trivia: In computers is slappe ruimte een bijproduct van wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe de mappen van mijn computer te verwijderen in Windows 8.1

Windows 8.1 kocht enkele van de meest voorkomende mappen bovenaan het venster Deze pc. Omdat we Windows sinds het begin hebben gebruikt, vinden we dat dit er vreemd uitziet en hebben we geprobeerd het te repareren.

Geek Trivia: wat was de eerste interactieve filmvideogame?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Aangepaste beltonen maken voor uw Android-telefoon

Dus je hebt een glimmende nieuwe Android-telefoon. Je hebt de achtergrond veranderd, een hoesje gekocht dat je leuk vindt, je startschermen gerangschikt ... je weet wel, het is van jou gemaakt. Dan belt er iemand. Waarom gebruik je in vredesnaam nog steeds een standaardringtone? Haal dat hier weg - het is tijd om het niet alleen op de jouwe te laten lijken, maar ook te laten klinken als

Desktop Fun: Fractal Art Wallpaper Collection Series 2

Twee jaar geleden deelden we een prachtige collectie prachtige fractal art wallpapers met jullie en vandaag zijn we terug met een geheel nieuwe set. Breng een unieke visuele ervaring naar uw bureaublad met de tweede in onze serie Fractal Art Wallpaper-collecties.

Geek Trivia: Vintage Marbles gloeien briljant onder blacklight dankzij wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!