Een ISO-image branden in Windows 7

Eindelijk biedt Microsoft de mogelijkheid om ISO-images op schijf te branden in Windows 7. Ik heb deze functie een paar keer gebruikt en het werkt ongelooflijk goed en is gemakkelijk te gebruiken.

hoe-een-iso-afbeelding-in-windows-7-foto te branden 1

Voor dit voorbeeld brand ik de Office 2007 ISO-image op dvd. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies Schijfimage branden.hoe-een-iso-afbeelding-in-windows-7-foto te branden 2

Dit opent het Windows Disc Image Burner-dialoogvenster waar u het cd- of dvd-station kiest en ik vink ook Verifieer schijf aan na het branden van de klik op Branden.

hoe-om-een-iso-afbeelding-in-windows-7-foto te branden 3

Terwijl de schijf wordt gemaakt, is er een voortgangsbalk die aangeeft hoe lang het duurt voordat de schijf klaar is.

hoe-een-iso-afbeelding-in-windows-7-foto te branden 4

Dat is het! Een geslaagde verbranding. Ze hadden deze functie niet eenvoudiger kunnen maken. Hoewel ik hoop op de definitieve release, bieden ze de mogelijkheid om de brandsnelheid te regelen.

hoe-een-iso-afbeelding-in-windows-7-foto-branden 5

Hier is een korte instructievideo die laat zien hoe gemakkelijk het is om een ​​ISO-image op schijf te branden. De kwaliteit is niet de beste, maar je snapt het idee.

Voor iedereen die Windows 7 bèta niet als je primaire besturingssysteem heeft, kun je nog steeds eenvoudig ISO-branden in XP en Vista met behulp van ISO Recorder.

hoe-een-iso-afbeelding-in-windows-7 foto te branden 6

Meer verhalen

Geek Review: krijg web-e-mail offline met Yahoo Zimbra Desktop

Altijd al je webmail op je desktop willen hebben? Yahoo's Zimba Desktop doet precies dat, en nog veel meer met webgebaseerde toegang tot uw Gmail-, Yahoo- of zelfs Exchange-mail ... maar als desktoptoepassing die zelfs offline werkt. Verward? Blijf lezen.

Wat is Adobe_Updater.exe en waarom wordt het uitgevoerd?

U leest dit artikel waarschijnlijk omdat u een proces met de naam Adobe_Updater.exe hebt opgemerkt dat in uw taakbeheer wordt uitgevoerd, of omdat u het pop-upballonbericht in het systeemvak krijgt dat er een nieuwe update beschikbaar is, en u wilt deze ontvangen ervan af.

Maak snelkoppelingen of sneltoetsen om snel e-mail naar een ontvanger te verzenden

Als je ooit echt naar je map met verzonden e-mail hebt gekeken, heb je waarschijnlijk een trend opgemerkt: je e-mailt steeds weer dezelfde mensen! Omdat we grote fans zijn van het automatiseren van repetitieve taken, gaan we vandaag bekijken hoe we snelkoppelingen kunnen maken om automatisch specifieke ontvangers te e-mailen.

De online stopwatch gebruiken als bureaubladtoepassing

Terwijl ik onderzoek deed voor een project waarbij benchmarking betrokken was, realiseerde ik me dat ik een goede stopwatch nodig had om de resultaten te timen... en toen vond ik een website die precies dat doet, en dat doet het best goed. Om het nog gemakkelijker te maken, kunnen we het starten als een desktop-applicatie.

Een Excel-werkblad insluiten in PowerPoint of Word 2007

Het mooie van de Microsoft Office Suite is de vloeiende interactie van elk toepassingstype. Door het Excel-document in uw presentatie of document in te sluiten, kunt u het gebruiken om effectiever een punt te maken met cijfers of zelfs grafieken.

Back-up en herstel van de lijst met vertrouwde sites van Internet Explorer

Als u een computer op een bedrijfsnetwerk heeft gebruikt, heeft u waarschijnlijk een website aan uw lijst met vertrouwde sites moeten toevoegen omdat het anders gewoon niet zou werken. Na een tijdje krijg je een warboel van sites in je lijst met vertrouwde sites ... dus hoe zet je die over naar een nieuwe computer zonder ze opnieuw te typen?

Schakel Flash op de gemakkelijke manier in of uit in Internet Explorer

Als u vaak door Flash-zware websites bladert met Internet Explorer en u wilt Flash kunnen uitschakelen en alleen inschakelen wanneer u dat echt wilt, dan is er een eenvoudige manier om dit te bereiken met een kleine applicatie die toepasselijk Toggle Flash wordt genoemd.

Hoe u uw rommelige Windows-contextmenu opruimt

Een van de meest irritante dingen aan Windows is de rommel in het contextmenu waarmee u te maken krijgt als u een aantal toepassingen installeert. Het lijkt alsof elke applicatie vecht voor een deel van je contextmenu, en het is niet alsof je de helft ervan gebruikt.

Stomme geektrucs: meer lettertypen inschakelen voor de Windows-opdrachtprompt

Is het je ooit opgevallen dat er slechts twee lettertypen zijn om uit te kiezen in het eigenschappenvenster van de opdrachtprompt? Wat u misschien niet weet, is dat u een eenvoudige registerhack kunt gebruiken om alternatieve lettertypen in te schakelen, inclusief een zeer leesbaar lettertype dat wordt geleverd met Vista en Office 2007.

Hoe Gmail-contactpersonen in Outlook 2007 te importeren

Naarmate uw e-mailaccounts en e-mailtoepassingen veranderen, lijkt het erop dat er altijd een andere manier is om uw contacten te ordenen. Eerder hebben we besproken hoe u contactpersonen in Thunderbird kunt importeren, maar vandaag zullen we bekijken hoe u belangrijke contactpersonen uit Gmail in Outlook 2007 kunt importeren.