Hoe u uw eigen Soundboard-app kunt bouwen met Android App Inventor

hoe-uw-eigen-klankbord-app-met-android-app-uitvinder-foto 1 te bouwen

Vandaag laten we je zien hoe je de Android App Inventor-tool kunt gebruiken om je eigen Android-app te maken, zonder dat je veel ingewikkelde code hoeft te schrijven. Het is een heel eenvoudig proces dat alleen wat slepen en neerzetten vereist.

Soundboards behoren tot de eenvoudigste apps om te maken met App Inventor, dus vandaag laten we u zien hoe u aan de slag kunt gaan met het maken van uw eigen applicatie.Dit gastartikel is geschreven door Mitch Bartlett van Technipages, waar hij veel diepgaande smartphonetips geeft.

App Inventor installeren en gebruiken om een ​​app te maken

Eerst moet u ervoor zorgen dat u Java 1.6 of hoger installeert. U kunt het downloaden op http://www.java.com. Als u daarmee klaar bent, installeert u de App Inventor met behulp van de instructies voor uw besturingssysteem.

  • Mac OS X
  • GNU/Linux
  • ramen

Bezoek het gedeelte Mijn projecten van de App Inventor-site. Log in en ga akkoord met de servicevoorwaarden als daarom wordt gevraagd. Selecteer de knop Nieuw om een ​​nieuwe app te starten.

Geef uw app een unieke naam en klik vervolgens op OK.

De App Inventor-viewer verschijnt. Dit scherm laat zien hoe uw app eruit zal zien terwijl u deze bouwt. Eerst willen we een titel maken voor dit scherm. In het deelvenster Componenten moet Screen1 worden geselecteerd. Onder het gedeelte Eigenschappen kunnen we het veld Titel wijzigen in de naam van onze app.

hoe-je-eigen-klankbord-app-met-android-app-uitvinder-foto 4 te bouwen

Nu kunnen we beginnen met het ordenen van items op het scherm. We gaan kolommen en rijen maken voor onze klankbordknoppen. We kunnen dit doen door Screen Arrangement op het palet te selecteren en het TableArrangement-item naar de Viewer te slepen.

hoe-je-eigen-klankbord-app-met-android-app-uitvinder-foto 5 te bouwen

Stel de Eigenschappen voor de component TableArrangement1 in het deelvenster Eigenschappen in. Hier veranderen we het in 3 kolommen en 3 rijen.

hoe-uw-eigen-klankbord-app-met-android-app-uitvinder-foto 6 te bouwen

We hebben een component nodig om onze geluiden te spelen. Selecteer Media op het palet en sleep het onderdeel Player naar de Viewer. Het zal verschijnen als Player1 in het gedeelte Niet-zichtbare componenten.

hoe-je-eigen-klankbord-app-met-android-app-uitvinder-foto 7 te bouwen

Laten we wat geluiden aan ons project toevoegen. App Inventor ondersteunt MP3- of WAV-bestanden die kleiner zijn dan 3 MB. We voegen ze toe aan ons project door de component Player1 te selecteren en vervolgens het veld Bron te selecteren. Klik op de knop Toevoegen... en selecteer Bladeren... om geluidsbestanden vanaf uw pc te uploaden. Herhaal deze stappen om meerdere geluiden toe te voegen.

Voeg voor elk geluid een knop toe door het basispalet te selecteren en ze naar het vak TableArrangement1 in de Viewer te slepen. U kunt elke knop in een specifieke rij en kolom plaatsen.

hoe-uw-eigen-klankbord-app-met-android-app-uitvinder-foto 9 te bouwen

Selecteer elke knop in het gebied Componenten en wijzig de tekstvelden om de geluiden weer te geven die ze zullen spelen.

hoe-uw-eigen-klankbord-app-met-android-app-uitvinder-foto 10 te bouwen

We zijn klaar met het Viewer-scherm. Zo ziet onze app er momenteel uit.

hoe-je-eigen-klankbord-app-met-android-app-uitvinder-foto 11 te bouwen

Het is tijd om het gedrag van de items op het scherm te controleren. Klik op Open de Blocks Editor om aan de slag te gaan. Kies ervoor om het bestand te openen of toegang te verlenen als daarom wordt gevraagd.

Klik op het tabblad Mijn blokken. Selecteer Button1 en sleep het Button1.Click-vak naar de rechterkant van het scherm. Doe dit voor elke knop die je aan je app hebt toegevoegd (Button2, Button3, etc.)

hoe-je-eigen-klankbord-app-met-android-app-uitvinder-foto te bouwen 13

Selecteer Player1 onder het tabblad My Blocks en sleep het Player1.Source-blok naar het Button1.Click-blok. Het blok moet op zijn plaats worden aangesloten. Voeg ook een Player1.Source-blok toe aan elk van de andere knopklikblokken (Button2.Click, Button3.Click, etc.)

hoe-je-eigen-klankbord-app-met-android-app-uitvinder-foto 14 te bouwen

Klik op het tabblad Ingebouwd en selecteer Tekst. Sleep een tekstblok naar rechts en verbind het met het Player1.Source-blok.

Het tekstvak bepaalt welk geluid wordt afgespeeld. Klik op de tekst in het blok en wijzig deze zodat deze overeenkomt met de naam van het geluidsbestand voor Button1. In ons voorbeeld is Button1 Punch, dus we stellen de tekst in op Punch.mp3.

Sleep een tekstvak naar elk Player1.Source-blok en wijzig elk blok zodat het overeenkomt met de naam van het geluid voor elke knop.

Nu de geluiden voor elke knop zijn ingesteld, hoeven we onze app alleen maar te vertellen dat het geluid moet worden afgespeeld wanneer we op de knop klikken. Klik hiervoor op het tabblad Mijn blokken en selecteer Speler1. Sleep het Player1.Start-blok naar de Button1.Click. Herhaal deze stappen voor elk van de gebeurtenisblokken voor klikken op de knop.

hoe-je-eigen-klankbord-app-met-android-app-uitvinder-foto te bouwen 18

Je bent klaar! Je hebt een volledig functionerende soundboard-app gemaakt. Bekijk de app in actie door een van de volgende handelingen uit te voeren:

  • Test de app op uw Android-apparaat door USB-foutopsporing op het apparaat in te schakelen onder Instellingen > Toepassingen > Ontwikkeling en deze op uw computer aan te sluiten. U kunt vervolgens op de knop Verbinden met apparaat... in de Blokkeneditor klikken om de app op het apparaat weer te geven. hoe-uw-eigen-klankbord-app-met-android-app-uitvinder-foto 21 te bouwen
  • Installeer de Android SDK en klik op de knop Nieuwe emulator om deze op uw computer te bekijken in een emulatorscherm.
  • Klik op de optie Pakket voor telefoon op het scherm App Inventor. Vervolgens kunt u Barcode weergeven, de app downloaden naar de computer als APK-bestand of downloaden naar een aangesloten telefoon.

Geniet van je aangepaste soundboard-app op je Android-apparaat.

Er zijn veel apps die u met deze tool kunt maken - wat gaat u maken?

Meer verhalen

Jello-, Ornament- en Bullet-mashups maken snelle kunst [Foto's]

We weten niets over u, maar we zijn absolute sukkels voor high-speed fotografie. Deze galerij combineert nieuwe dingen (bijvoorbeeld met Jello gevulde ornamenten die met luchtkanonnen zijn geschoten) met prachtige snelle opnames.

Uit de doos met tips: onmiddellijk formaat wijzigen van vensters, de muiscursor bevatten en batterijconfiguratie begrijpen

Elke week duiken we in de brievenbus van de lezer en halen er tips en trucs uit om te delen. Deze week kijken we naar een supereenvoudige snelkoppeling voor het wijzigen van het formaat van vensters, hoe u uw muis kunt plaatsen in een opstelling met meerdere monitoren en hoe u uw batterijconfiguratie kunt controleren.

Koffie houdt uw Windows-pc wakker totdat uw downloads zijn voltooid

Het is niet nodig om in je energie-instellingen te gaan rommelen om je machine tijdelijk wakker te houden, koffie te laten opfleuren en alles actief te houden totdat je downloads zijn voltooid.

Verhoog het dialoogvolume zonder uw buren weg te blazen

We zijn er allemaal geweest: je kijkt naar een film, je kunt niet horen wat de acteurs zeggen, dus je zet het volume hoger. Even later gaan de bommen af. Omzeil het verschil tussen dialoog en actie met een eenvoudige luidsprekerhack.

Geek Rants: waarom internet is als het wilde westen

Als we aan het Oude Westen denken, herinneren we ons hoe wild en gevaarlijk het was en welke kansen het bood. Het internet is echt niet veel anders. Laten we de overeenkomsten analyseren en bekijken hoe we het wilde, wilde web kunnen temmen.

Vraag de lezers: runt u een open wifi-netwerk?

Vorige week deed de Electronic Frontier Foundation een oproep tot actie om mensen aan te moedigen zich aan te sluiten bij de Open Wireless Movement. Ben je het eens met hun standpunt of is het delen van wifi een riskante zaak?

DIY USB-dongle prankt gebruikers door Caps Lock in te schakelen

Als je op zoek bent naar een geweldige manier om je collega's in de maling te nemen, schakelt deze slimme en onopvallende USB-hack de Caps Lock willekeurig in en uit.

Planetary arrangeert je muziek zoals zonnestelsels [iPad]

Als het gaat om unieke manieren om door je muziek te bladeren en deze weer te geven, wordt het niet veel unieker dan Planetary, een op iPad gebaseerde muziekbrowser die je verzameling ordent, zoals sterrenstelsels en sterrenstelsels.

Pandora introduceert comedyzenders

Als je een fan bent van Pandora's griezelig goede muziekstations, zul je blij zijn te horen dat ze een bijpassende comedy-stations hebben uitgerold. Zoek naar een komiek om je station te zaaien en geniet van de meer dan 10.000 comedy-routines.

Hoe de Linux Terminal te gebruiken om Twitter bij te werken

Twitter is voor velen van ons een verslavende, leuke afleiding geworden. Maar aangezien het meestal alleen tekst is, waarom zou u niet tweeten terwijl u in de Linux-terminal werkt? Scoor wat geek-punten en tweet op de manier van Linux-nerds.