Vine-video's op uw computer opslaan

Twitter sluit Vine af, de micro-video-app die beroemd is om clips van 6 seconden die het microblogging-platform in 2012 heeft verworven (en gelanceerd).

Het bedrijf stopt in de komende maanden met de mobiele app - wat waarschijnlijk betekent dat deze niet langer beschikbaar zal zijn in de App Store of Google Play - maar de app, website en alle Vines die je hebt geüpload, blijven intact en toegankelijk voorlopig.

Er is echter geen woord over hoe lang dat kan zijn, en we kunnen u garanderen dat het niet voor altijd zal zijn. Twitter zegt dat het gebruikers op de hoogte zal stellen voordat het wijzigingen aanbrengt in de app of de website, wat betekent dat er veranderingen zullen zijn ... uiteindelijk.Met andere woorden, het is een goed idee om je favoriete Vine-video's uit de service te halen voordat deze volledig wordt afgesloten.

Dit is de gemakkelijkste (gratis) manier om dat te doen:

Klik met de rechtermuisknop

De eenvoudigste manier om Vines naar uw computer te downloaden, is door een webbrowser te gebruiken: Google Chrome (Windows en Mac), Microsoft Edge en Internet Explorer 11 laten u allemaal Vine-video's rechtstreeks op uw computer opslaan.

Navigeer naar de Vine die u wilt opslaan op de vine.co-website. Klik met de rechtermuisknop op de video en kies Video opslaan als... in het vervolgkeuzemenu.

Geef de video een naam en sla deze op als een MP4-bestand.

Andere opties

Als je Vines rechtstreeks naar je telefoon of tablet wilt downloaden, heb je een paar opties. Je kunt bijvoorbeeld het uitgebreide proces doorlopen om je scherm (en de video in kwestie) op te nemen met de Vine-app en die video vervolgens gewoon niet naar je stream te uploaden.

Of, als u eeniPhone, betaal je $ 0,99, 79p of AU $ 1,49 voor de Video Downloader voor Vine iOS-app, die je vraagt ​​​​in te loggen op je Vine-account en je video's - inclusief video's die via privéberichten naar je zijn verzonden - rechtstreeks op je filmrol kunt opslaan .

Ontspan Hoe u Vine-video's kunt opslaan op uw computerverhalen

15 verborgen Facebook Messenger-tips

Er zijn verborgen Messenger-games, leuke emoji-animaties en meer waar je waarschijnlijk niets vanaf weet.