Hoe u al uw huidige tabbladen in Chrome kunt opslaan om ze later te kunnen lezen

hoe-je-al-je-huidige-tabbladen-opslaat-in-chroom-om-later te lezen foto 1

Met Chrome kunt u tabbladen van uw laatste browsersessie openen wanneer u de browser opent. Maar wat als u uw huidige set tabbladen wilt opslaan om op elk moment opnieuw te openen? Chrome biedt geen manier om dat native te doen, maar er is een eenvoudige oplossing voor het gebruik van bladwijzers.

U kunt hiervoor een extensie gebruiken, zoals Session Buddy. Maar als u het niet leuk vindt om extensies te installeren, kunt u sessies opslaan met de ingebouwde bladwijzerfunctie in Chrome.Voordat we beginnen, moeten we ervoor zorgen dat de bladwijzerbalk is ingeschakeld. Als dat niet het geval is, klikt u op de menuknop aan de rechterkant van de adresbalk/werkbalk. Beweeg uw muis over Bladwijzers om toegang te krijgen tot het submenu. Zorg ervoor dat Bladwijzerbalk weergeven een vinkje ernaast heeft. Als dit niet het geval is, selecteert u het item om de bladwijzerbalk in te schakelen.

hoe-je-al-je-huidige-tabbladen-opslaat-in-chroom-om-later te lezen foto 3

Hier is het vlees van deze truc: om alle tabbladen die je momenteel hebt geopend op te slaan, klik je met de rechtermuisknop op de tabbladenbalk en selecteer je Bladwijzer voor alle tabbladen in het pop-upmenu.

hoe-je-al-je-huidige-tabbladen-opslaat-in-chroom-om-later te lezen foto 4

Het dialoogvenster Bladwijzer maken voor alle tabbladen wordt weergegeven. Om onze bladwijzerbalk georganiseerd te houden, gaan we een speciale map maken waarin we onze opgeslagen tabbladsessies opslaan. Als u een map op de bladwijzerbalk wilt maken, klikt u op Nieuwe map onder aan het dialoogvenster en voert u vervolgens een naam in voor de map die is toegevoegd onder de bladwijzerbalk in de mappenboom. Zorg ervoor dat de nieuwe map is geselecteerd en voer een naam in het invoervak ​​Naam in voor de submap die de bladwijzers voor deze tabbladsessie zal bevatten, zoals de huidige datum of een korte naam die u een idee geeft van welke soorten sites zijn opgeslagen in deze sessie. Klik vervolgens op Opslaan.

hoe-je-al-je-huidige-tabbladen-opslaat-in-chroom-om-later-foto te lezen 5

In ons voorbeeld worden al onze geopende tabbladen toegevoegd als bladwijzers onder een map met de datum van vandaag onder de map Opgeslagen sessies.

De map Opgeslagen sessies (of hoe je het ook noemt) wordt toegevoegd aan het einde van de bladwijzerbalk. Als u het naar een andere locatie wilt verplaatsen, houdt u de mapnaam ingedrukt en sleept u deze naar een nieuwe locatie op de bladwijzerbalk.

hoe-je-al-je-huidige-tabbladen-opslaat-in-chroom-om-later-foto te lezen 6

De volgende keer dat we alle tabbladen in deze sessie willen openen, klikken we gewoon op de map Opgeslagen sessies op de bladwijzerbalk, klikken met de rechtermuisknop op de gedateerde map en selecteren Alle bladwijzers openen in het pop-upmenu.

hoe-je-al-je-huidige-tabbladen-opslaat-in-chroom-om-later-foto te lezen 7

Alle bladwijzers in die gedateerde map worden geopend als afzonderlijke tabbladen in het huidige venster. Alle tabbladen die u op dat moment open had staan, blijven ook open. Je kunt ook alle bladwijzers in die map openen in een nieuw venster, of zelfs in een incognitovenster.

Nu kunt u andere tabbladsessies in die map op uw bladwijzerbalk opslaan om ze later opnieuw te openen.

Als u klaar bent met een tabbladsessie, kunt u deze verwijderen uit de bladwijzerbalk. Klik met de rechtermuisknop op de map met de bladwijzers voor de sites/tabbladen die u wilt verwijderen en selecteer Verwijderen in het pop-upmenu.

hoe-je-al-je-huidige-tabbladen-opslaat-in-chroom-om-later-foto te lezen 8

Meer verhalen

Geek Trivia: de echte stof met dezelfde chemische formule als Kryptonite wordt genoemd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe foto's van elke computer naar een iPhone of iPad te exporteren

Als u een Windows- of Linux-pc als uw primaire computer gebruikt, maar een iPad of iPhone als een van uw apparaten, kunt u er niet eenvoudig foto's naar overzetten door deze aan te sluiten. In plaats daarvan kunt u het beste iCloud gebruiken om deze.

Hoe de nieuwe herinneringen in Google Agenda te verwijderen

In december 2015 heeft Google herinneringen toegevoegd aan de Google Agenda-app voor Android- en iOS-gebruikers. Nu zijn er ook herinneringen toegevoegd aan Google Agenda voor het web. Mogelijk hebt u ze onlangs in uw agenda zien verschijnen. Maar als u ze liever verbergt (of terugschakelt naar Google Taken), is dat heel eenvoudig:

Hoe reset je de toewijzing van een toetsenbord nadat een aprilgrap het heeft verwoest?

Een paar onschuldige grappen tussen vrienden is één ding, maar wat doe je als je het slachtoffer bent van een grap die de key mapping voor je toetsenbord verandert in een compleet treinwrak? De SuperUser Q&A-post van vandaag bevat de antwoorden die een gefrustreerde lezer nodig heeft om zijn toetsenbordproblemen op te lossen.

Hoe de microfoonknop van uw iPhone-toetsenbord te verwijderen

De dicteerknop op het iOS-toetsenbord bevindt zich op zowat de slechtste plaats die je je kunt voorstellen. Vooral op de iPhone is het moeilijk om op de spatiebalk te drukken zonder per ongeluk te beginnen met dicteren. Als u dicteren niet gebruikt, kunt u de microfoonknop verwijderen door dicteren volledig uit te schakelen.

Zijn goedkope Android-telefoons de moeite waard?

Goedkope Android-telefoons worden snel gemeengoed - voor slechts $ 99 kun je een betrouwbaar, aanvankelijk indrukwekkend toestel krijgen dat je naar een heleboel verschillende providers kunt brengen. Hoewel deze goedkope apparaten zeker aantrekkelijk zijn, moet je jezelf afvragen: is het het echt waard?

Een lijst maken van uw geïnstalleerde programma's op Windows

Het opnieuw installeren van Windows is een goede manier om ernstige problemen met uw computer op te lossen, of gewoon om een ​​nieuwe lei te krijgen. Maar voordat u Windows opnieuw installeert, moet u een lijst maken met programma's die u momenteel op uw pc hebt geïnstalleerd, zodat u weet wat u opnieuw wilt installeren op het nieuwe systeem.

Hoe de Belkin WeMo Switch in te stellen

De Belkin WeMo Switch kan van vrijwel elk gewoon apparaat een slim apparaat maken. Sluit hem gewoon aan en bedien hem vanaf elke locatie. Hier leest u hoe u het instelt.

Geek Trivia: Het diepste meer in de Verenigde Staten is?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Vergrendelde bestanden verwijderen, verplaatsen of hernoemen in Windows

Windows staat niet toe dat u bestanden wijzigt die geopende programma's hebben vergrendeld. als u een bestand probeert te verwijderen en een bericht ziet dat het in een programma is geopend, moet u het bestand ontgrendelen (of het programma sluiten).