Hoe de grootte van de cellen in een tabel in Word te bevriezen?

hoe-je-de-grootte-van-de-cellen-in-een-tabel-in-word-foto-bevriest 1

Wanneer u een tabel in Word maakt, kunt u de tabel automatisch laten aanpassen aan de inhoud. Soms wilt u echter de grootte van de cellen in de rijen en kolommen bevriezen, zodat ze niet veranderen. Dit is eenvoudig te realiseren.

Open het Word-bestand met de tabel waarvan u de grootte van de cellen wilt bevriezen en zoek de tabel in het document. Als u de grootte van alle cellen in de tabel wilt bevriezen, wat we in ons voorbeeld hebben gedaan, beweegt u uw muis over het dradenkruisvak in de linkerbovenhoek van de tabel totdat het een cursor wordt met een dradenkruispictogram.hoe-je-de-grootte-van-de-cellen-in-een-tabel-in-word-foto 2 te bevriezen

Klik op het dradenkruisvak om desgewenst de hele tabel te selecteren. Klik met de rechtermuisknop op het dradenkruisvak en selecteer Tabeleigenschappen in het pop-upmenu.

OPMERKING: Als u niet alle cellen in de tabel wilt bevriezen, selecteert u de rijen, kolommen of cellen die u wilt bevriezen, klikt u met de rechtermuisknop op de geselecteerde cellen en selecteert u Tabeleigenschappen in het pop-upmenu.

hoe-je-de-grootte-van-de-cellen-in-een-tabel-in-word-foto 3 bevriest

Klik in het dialoogvenster Tabeleigenschappen op het tabblad Rij.

hoe-je-de-grootte-van-de-cellen-in-een-tabel-in-word-foto 4 bevriest

Voer de gewenste grootte in voor de hoogte van de rij(en) in het invoervak ​​Hoogte opgeven en selecteer vervolgens Precies in de vervolgkeuzelijst Rijhoogte is.

de-grootte-van-de-cellen-in-een-tabel-in-word-foto 5 bevriezen

Klik op het tabblad Tabel.

de-grootte-van-de-cellen-in-een-tabel-in-word-foto 6 bevriezen

Klik op de knop Opties.

hoe-je-de-grootte-van-de-cellen-in-een-tabel-in-word-foto-bevriest 7

Klik in het dialoogvenster Tabelopties in het gedeelte Opties op het selectievakje Formaat automatisch aanpassen aan inhoud, zodat er GEEN vinkje in het vakje staat. Klik OK.

de-grootte-van-de-cellen-in-een-tabel-in-word-foto-bevriezen 8

Klik op OK in het dialoogvenster Tabeleigenschappen om het te sluiten.

hoe-de-grootte-van-de-cellen-in-een-tabel-in-word-foto 9 te bevriezen

Als u de optie Formaat automatisch aanpassen aan inhoud niet uitschakelt, past Word de kolombreedte van uw tabellen aan om uw gegevens op de best mogelijke manier weer te geven.

Meer verhalen

Geek Trivia: de eerste consumentennaaimachine met geautomatiseerde ontwerpinvoer werd aangedreven door A?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Cortana gebruiken en configureren op Windows 10

Cortana wordt gefactureerd als meer dan een eenvoudige zoekfunctie. Het zou een volwaardige persoonlijke assistent moeten zijn, net zoals Siri op Apple iOS-apparaten is. Hier zijn de basisprincipes van het instellen van Cortana en het gebruik ervan op uw nieuwe Windows 10-computer.

Meerdere gebruikersaccounts beheren op één Chromebook

Chromebooks zijn goedkope, redelijk krachtige, gebruiksvriendelijke laptops die razend populair zijn geworden bij consumenten die een tweede machine willen die ze mee kunnen nemen, maar geen zin hebben om een ​​pakje extra geld te laten vallen voor het voorrecht. Als u één machine heeft die bij een heel huishouden hoort

Hoe een tabel in Word te verwijderen

Als je een tabel in Word hebt ingevoegd en deze nu wilt verwijderen, heb je misschien gemerkt dat het niet zo eenvoudig is om de hele tabel te verwijderen zonder andere inhoud rond de tafel te verwijderen. We laten u een aantal manieren zien om deze beperking te omzeilen.

Een Spigot Minecraft-server uitvoeren voor aangepaste multiplayer

De native LAN-ondersteuning van Minecraft is geweldig om games on-the-fly uit te voeren, maar als je een speciale, aangepaste server wilt, is Spigot de juiste keuze. Spigot is gebouwd op een plug-in-API genaamd Bukkit, die het aanpassen van je gameplay eenvoudig maakt, en aangezien het Bukkit-project al bestaat sinds het begin van

Hoe Spotlight's zoekopdrachten op het internet op Mac, iPhone en iPad uit te schakelen

Mac OS X en iOS van Apple sturen uw Spotlight-zoekopdrachten via internet naar Apple. U ziet dan resultaten van Bing en voorgestelde websites, locaties en media-inhoud. U kunt dit uitschakelen en uw zoekopdrachten volledig lokaal houden, of u Spotlight nu op een Mac- of iOS-apparaat gebruikt.

Tegels toevoegen, verwijderen en aanpassen in het startmenu van Windows 10

Er zijn veel dingen veranderd met het Start-menu van Windows 7 naar Windows 10. Als je Windows 8 hebt overgeslagen, staat je misschien een hele aanpassing te wachten, vooral als het gaat om de menutegels van Start. We willen het hebben over hoe u ze kunt toevoegen, verwijderen en aanpassen.

Toegang krijgen tot lokale en USB-harde schijven in uw virtuele Hyper-V-machine

Het is buitengewoon handig om toegang te krijgen tot een lokale harde schijf (of het nu een interne schijf of een externe schijf is) die is aangesloten op uw Windows-computer vanuit een virtuele machine die draait in Hyper-V. Het is echter niet zo handig om erachter te komen hoe je dat doel precies kunt bereiken. Lees verder terwijl we je begeleiden

Geek Trivia: Greebles zijn een cruciaal element van het decorontwerp in welk filmgenre?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een tabel geheel of gedeeltelijk selecteren in Word

Net zoals het selecteren van tekst en afbeeldingen in Word een veel voorkomende taak is in Word, is het selecteren van inhoud in een tabel dat ook. Soms wilt u een enkele cel, een hele rij of kolom, meerdere rijen of kolommen of een hele tabel selecteren.