Hoe u uw Google-agenda's kunt bekijken in Outlook 2013

hoe-uw-google-kalenders-in-outlook-2013-foto-bekijken 1

Als u Outlook gebruikt voor uw e-mail en agenda, maar ook Google Agenda gebruikt (bijvoorbeeld een voor zakelijk en een voor persoonlijk), kunt u eenvoudig uw Google Agenda toevoegen aan Outlook, zodat u al uw agenda's op één plek kunt bekijken.

Ga naar Google Agenda in je browser.hoe-je-google-agenda's-in-outlook-2013-foto te bekijken 2

Log in op uw Google-account. U hebt wat informatie nodig over de Google-agenda die u aan Outlook wilt toevoegen voor de eerste installatie in Outlook.

hoe-je-google-agenda's-in-outlook-2013-foto te bekijken 3

Klik op de agendapagina op de pijl naast de agenda onder Mijn agenda's en selecteer Agenda-instellingen in het vervolgkeuzemenu.

hoe-je-google-kalenders-in-outlook-2013-foto-bekijken 4

Klik in het gedeelte Privéadres van de pagina Details die wordt weergegeven op de groene knop ICAL.

hoe-uw-google-kalenders-in-outlook-2013-foto-kijken 5

Het dialoogvenster Privé-adres wordt weergegeven en toont u de URL voor de geselecteerde Google-agenda. Selecteer de URL en kopieer deze door op Ctrl + C te drukken.

hoe-je-google-kalenders-in-outlook-2013-foto te bekijken 6

Open Outlook en klik op het tabblad Bestand.

hoe-je-google-kalenders-in-outlook-2013-foto-bekijken 7

Klik op de knop Accountinstellingen in het scherm Accountinformatie en selecteer Accountinstellingen in het vervolgkeuzemenu.

hoe-je-google-kalenders-in-outlook-2013-foto te bekijken 8

Klik in het dialoogvenster Accountinstellingen op het tabblad Internetagenda's.

hoe-je-google-kalenders-in-outlook-2013-foto te bekijken 9

Klik op het tabblad Internetagenda's op Nieuw.

foto-hoe-uw-google-kalenders-in-outlook-2013-foto te bekijken 10

Het dialoogvenster Nieuw abonnement op internetagenda wordt weergegeven. Plak in het bewerkingsvak in het dialoogvenster de URL die u van uw Google-account hebt gekopieerd door op Ctrl + V te drukken. Klik op Toevoegen.

hoe-uw-google-kalenders-in-outlook-2013-foto-bekijken 11

Het dialoogvenster Abonnementsopties wordt weergegeven met de URL weergegeven als de locatie. Voer desgewenst een titel voor de kalender in het invoervak ​​Mapnaam in. U kunt ook een optionele Beschrijving invoeren. Het selectievakje onder Updatelimiet is standaard automatisch aangevinkt. Die instelling hebben we zo gelaten. Klik op OK om uw wijzigingen te accepteren en het dialoogvenster te sluiten.

hoe-uw-google-kalenders-in-outlook-2013-foto-kijken 12

Uw Google-agenda wordt toegevoegd aan de lijst met internetagenda's in het dialoogvenster Accountinstellingen. Klik op Sluiten in het dialoogvenster om het te sluiten.

hoe-je-google-kalenders-in-outlook-2013-foto te bekijken 13

In het deelvenster aan de linkerkant van het scherm wordt nu naast uw Outlook-agenda ook uw Google-agenda weergegeven. Als u uw Google-agenda selecteert onder Overige agenda's naast de Outlook-agenda onder Mijn agenda's, worden beide agenda's naast elkaar weergegeven.

hoe-je-google-agenda's-in-outlook-2013-foto te bekijken 14

Als u meerdere Google-agenda's heeft, kunt u ze allemaal toevoegen aan Outlook en ze bekijken wanneer u maar wilt in Outlook zonder dat u zich hoeft aan te melden bij uw Google-account.

Meer verhalen

Welke alternatieven zijn er voor de Google Play Store?

Benieuwd naar alternatieven voor de Google Play Store (voorheen de Android Market) voor het lezen van app reviews en het downloaden van content? Lees verder terwijl we enkele van de alternatieven onderzoeken.

Geek Trivia: Wat was 's werelds eerste draagbare elektronische spel?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u van een Raspberry Pi een Google Cloud Print-server maakt

Google Cloudprinter is een fantastische manier om uw printers aan de cloud te koppelen en overal toegang te hebben tot afdrukken, maar er is een addertje onder het gras. Als u niet over een van de recente Cloud-Print-Ready-printers beschikt, moet u uw computer aan laten staan ​​om toegang op afstand mogelijk te maken. Lees verder terwijl we een kleine,

De meeteenheid van de liniaal wijzigen in Microsoft Word

In Word kunt u een van de verschillende maateenheden voor de liniaal selecteren. Mogelijk werkt u aan een document voor iemand die zijn marges, tabbladen, enz. meet in een andere reeks eenheden dan u gewoonlijk gebruikt. Het is gemakkelijk te veranderen.

Hoe u het interval voor automatisch opslaan in Word 2013 kunt wijzigen

Standaard slaat Word uw document automatisch met bepaalde tussenpozen op. Als u zich zorgen maakt over het verliezen van gegevens, kunt u het interval verkorten. Als u wordt afgeleid door het te vaak kraken van de harde schijf, kunt u het interval verlengen. Hoe dan ook, het wijzigen van dit interval is eenvoudig.

Geek Trivia: Star Wars speelt een onwaarschijnlijke rol bij het behoud van wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: de introductie van wat leidde tot een aanzienlijke stijging van de Amerikaanse IQ-niveaus?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: Wat is het enige insect waarvan bekend is dat het met sterren navigeert?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een blogbericht maken met Microsoft Word 2013

Microsoft Word is sinds Office 2007 in staat om inhoud op blogplatforms te publiceren. De functie is nog steeds beschikbaar en is uitgegroeid tot een punt waarop het Windows Live Writer een run voor zijn geld geeft. Hier leest u hoe u zich kunt instellen.

Hoe kan ik voorkomen dat apps worden uitgevoerd bij opstarten op Android OS?

Is het nodig om uw lijst met startende en draaiende apps slank en gemeen te houden op Android OS, en zo ja, hoe kunt u een zware start van een applicatie afremmen?