Beeld-in-beeld-video bekijken op macOS Sierra

how-to-watch-pictureinpicture-video-on-macos-sierra foto 1

Ben je het zat om dat tabblad alleen maar open te houden om een ​​video te bekijken? In macOS sierra kun je een video tevoorschijn halen voor Picture-in-Picture (PiP) weergave, door ze in elke hoek van je bureaublad te laten zweven terwijl je aan dingen blijft werken.

Picture-in-Picture werkt alleen met Safari en werkt mogelijk niet met alle videostreamingsites. Laten we er meteen in duiken en je laten zien hoe het werkt.Hier is een video die we beeld-in-beeld willen afspelen op de populaire site Vimeo.com. Vimeo ondersteunt standaard PiP, dus het is een goed voorbeeld om mee te beginnen. Wanneer we beginnen met het afspelen van de video, verschijnt het PiP-pictogram in de bedieningsbalk.

how-to-watch-pictureinpicture-video-on-macos-sierra foto 2

Zo ziet de knop er van dichtbij uit.

Wanneer je op de Picture-in-Picture-knop klikt, vliegt de video naar een hoek.

U kunt video alleen heen en weer schrobben vanuit het bronvenster. Met de flyout kun je alleen de beeld-in-beeld-video afspelen, pauzeren en sluiten, waarna deze terug naar het browservenster wordt geklikt.

how-to-watch-pictureinpicture-video-on-macos-sierra foto 4

Het openen van video's beeld-in-beeld is eenvoudig op sites zoals Vimeo, die de PiP-functie expliciet ondersteunen, maar hoe zit het met andere sites, zoals ESPN of YouTube, die dat niet doen?

Hoewel we niet voor elke videostreamingsite op internet kunnen spreken, hebt u mogelijk toegang tot beeld-in-beeld via een verborgen submenu. Om dit te doen, start u een YouTube-video en klikt u er met de rechtermuisknop op.

how-to-watch-pictureinpicture-video-on-macos-sierra foto 5

Zodra het YouTube-contextmenu verschijnt, klikt u nogmaals met de rechtermuisknop om toegang te krijgen tot de volgende bedieningselementen. Kies Beeld-in-beeld invoeren uit de selecties.

how-to-watch-pictureinpicture-video-on-macos-sierra foto 6

Zodra uw video in de PiP-modus staat, kunt u deze naar elke schermhoek verplaatsen en het formaat naar hartenlust wijzigen. De video blijft bovenop al uw andere vensters en blijft van virtuele desktop (Space) tot virtuele desktop.

how-to-watch-pictureinpicture-video-on-macos-sierra foto 7

Nogmaals, dit werkt misschien niet voor elke videosite, maar het is het proberen waard als de betreffende site niet standaard de Picture-in-Picture-knop toont.

Dit werkt even goed in iTunes-video's, zoals films en video's. De beeld-in-beeld-knop verschijnt op de bedieningsbalk. Het is echt heel eenvoudig, en onthoud, als je de PiP-knop niet ziet, probeer dan de rechtsklik-rechtsklik-truc en kijk of dat de optie onthult.

Meer verhalen

NVIDIA G-Sync inschakelen, optimaliseren en aanpassen

Als je een NVIDIA grafische kaart en monitor hebt die beide NVIDIA G-Sync ondersteunen, kun je deze gebruiken om screen tearing te elimineren en de games die je speelt er beter uit te laten zien.

Bandbreedte besparen door de beeldkwaliteit van iMessage te verlagen

De afbeeldingen die u in iMessage verzendt, kunnen kostbare bandbreedte en ruimte op uw telefoon in beslag nemen. iOS 10 biedt nu echter een manier om de grootte van verzonden afbeeldingen te verkleinen als u geen foto van volledige kwaliteit nodig hebt.

Geek Trivia: de zin glad als de huid van een melkmeisje tot stand kwam vanwege de blootstelling van de dienstmeisjes?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

De definieerfunctie van iOS is nu opzoeken en kan nog veel meer doen

De functie Define in iOS is hernoemd naar Look Up in iOS 10 en is verbeterd om meer te bieden dan alleen definities. Look Up presenteert u nu resultaten van de App Store, Apple Music, websites en Wikipedia.

Schermafbeeldingen maken op Android Auto

Android heeft al eeuwen native screenshots, en aangezien dat een vrij belangrijke functie is, ondersteunen alle door Google gemaakte accessoires deze functionaliteit ook. Hoewel de instelling op een gemakkelijke plaats is op Android Wear, is deze goed verborgen op Android Auto. Hier leest u hoe u het kunt vinden.

De zaklampintensiteit van iOS 10 wijzigen?

Met iOS 10 kun je eindelijk de intensiteit van je zaklamp aanpassen, zodat je je ogen niet verbrandt. Het is heel gemakkelijk om te doen - hier is hoe.

Een voorkeurscontactmethode instellen voor contacten in iOS 10

Als je een fan bent van het organiseren van je contactenlijst, zoals bijvoorbeeld je duplicaten weggooien of contacten groeperen voor een schonere lijst, zul je blij zijn te weten dat je met iOS 10 nu de standaardactie op die blauwe snelverbindingsknoppen kunt wijzigen een contactpagina.

Het nieuwe Buddy-systeem van Pokémon Go gebruiken

De nieuwste update van de geliefde en vaak verguisde mobiele game van Niantic, Pokémon Go, is gearriveerd. Front and center is een nieuwe functie waarmee je een Poké-buddy kunt instellen, zodat je kunt lopen en snoepjes kunt verdienen.

Is PermitRootLogin gebaseerd op de UID of de gebruikersnaam?

Soms is het leuk om wat dieper in te gaan op hoe dingen werken, gewoon om je nieuwsgierigheid te bevredigen terwijl je iets nieuws leert, zoals PermitRootLogin bijvoorbeeld. Controleert het de UID of de gebruikersnaam? De SuperUser Q&A-post van vandaag graaft in om het antwoord op de vraag van een nieuwsgierige lezer te vinden.

Een GoPro op uw DSLR-camera monteren

Als je een DSLR-camera met flitsschoen hebt, kun je eenvoudig verschillende flitsers en andere accessoires direct op je camera bevestigen. Maar met een paar goedkope hulpstukken bij de hand, kunt u uw GoPro ook op uw DSLR-camera monteren.