Hoe u de resultaten van de presidentsverkiezingen online kunt bekijken

Hoezo! Aan dit monsterlijke verkiezingsproces komt eindelijk een einde! Morgenochtend zal Amerika eindelijk weten of de volgende leider kameraad McGrabby of Email O'Pantsuit zal zijn. Kan zijn! (Het is een geweldige rodeltocht, nietwaar?!)

Als je op zoek bent naar een zilveren randje om je aan vast te klampen, troost je dan misschien dat deze verkiezing een keerpunt kan betekenen voor de wurggreep van de kabelmaatschappijen op live-tv. Aan het begin van deze langdurige invasieve zoektocht naar een constitutioneel proces, voelde Big Cable zich gerechtvaardigd om betaalmuren te plaatsen voor partijdebatten (d.w.z. public affairs-programma's die voor iedereen gratis zouden moeten zijn). Maar ondanks vernietigende kritiek veranderden ze uiteindelijk van toon.Snel vooruit naar vanavond en alle Amerikanen - ongeacht de verstrengeling van kabelmaatschappijen - zullen de verslaggeving van de verkiezingsresultaten live kunnen bekijken op de manier die zij geschikt achten. Amerika is weer geweldig!

Je hebt nog steeds de mogelijkheid om de uitzendingen of kabelnieuwsnetwerken op alle gebruikelijke OTA-manieren te bekijken. Maar als je het online wilt streamen, of het nu via je pc, telefoon, tablet of streamingapparaat is, heb je talloze opties. Hier zijn slechts enkele platforms met berichtgeving van gevestigde nieuwsteams die we op het moment van schrijven kunnen bevestigen:


YouTube

YouTube heeft onlangs aangekondigd dat zes opinie-entiteiten gratis streaming-verslaggeving zullen aanbieden op de verkiezingsavond die begint om 19.00 uur. ET: NBC News, PBS, MTV, Bloomberg, Telemundo en The Young Turks.


Twitter

Terwijl Twitter zijn reputatie als het sociale netwerk dat niet kan worden gekocht bevestigt, heeft het onlangs een echte duw in de richting van live video gemaakt. Het gedachte-hoest-imperium heeft alle presidentiële debatten van dit jaar gestreamd via een samenwerking met Bloomberg, maar voor de verkiezingsavond zal het naast BuzzFeed live verslaggeving bieden.

Ik kan zeggen dat ik Twitter-streams van sommige NFL-games en van de recente debatten vanaf mijn telefoon heb bekeken en ze waren behoorlijk. De uitzending van de verkiezingsnacht begint om 18.00 uur. ET, zegt de Wall Street Journal; je krijgt waarschijnlijk een prompt op het moment van je tijdlijn om te beginnen met kijken, zoals Twitter doet met zijn andere live-evenementen.


CNN

CNN vereist geen login voor betaaltelevisie op de verkiezingsavond. Kijk gratis vanaf 16.00 uur op CNN.com en de bijbehorende iOS- en Android-apps. tot 4 uur ET, op welk punt het netwerk al zijn verkiezingsexperts op een kleine boot zal verzamelen en ze de zee op zal sturen (of zoiets). Van 9.00-18.00 uur ET, ondertussen zal CNN ook elk uur Facebook Live-uitzendingen hosten op CNN en CNN Politics.


CBSN

Een van de merken die het meest agressief is geweest met betrekking tot het nieuwe digitale paradigma, is CBS. Het netwerk heeft een redelijk fatsoenlijk 24-uurs digitaal nieuwskanaal gecreëerd, CBSN, dat beschikbaar is via internet en via verschillende OTT-streamingplatforms (bijvoorbeeld gameconsoles, Roku, Apple TV, enz.). Het wordt allemaal door advertenties ondersteund; geen betaalmuren nodig. CBSN herhaalt veel CBS News-programma's, maar biedt ook wat originele berichtgeving. Ze zijn een betrouwbare bron voor snoersnijders die op zoek zijn naar nationale berichtgeving.


anderen

  • Op de verkiezingsavond zenden een aantal mediakanalen uit via Facebook Live, waaronder ABC News, dat tijdens de debatten enige oefening kreeg.
  • Naast de YouTube-stream, zal de livestream van NewsHour van PBS ook beschikbaar zijn via zijn Facebook- en Ustream-accounts.
  • De dekking van Bloomberg TV zal ook rechtstreeks beschikbaar zijn op zijn website of via zijn officiële Roku-app.
  • The New York Times laat tot 9 november zijn betaalmuur vallen; het zal ook live verkiezingsverslaggeving streamen op zijn Facebook-pagina vanaf 16.30 uur. ET.
  • The Washington Post zal vanaf 19.00 uur live verslag doen op Facebook. ET.
  • En nog een laatste beetje goed nieuws (?), als het echt mis gaat, heb je niet eens een tv of apparaat nodig om verslag te doen - het zal waarschijnlijk buiten je raam gebeuren. Goddank, Amerika. Zucht.

Ontspan Hoe u de resultaten van de presidentsverkiezingen online kunt bekijken

Obama lacht om Trump voor het verliezen van zijn Twitter-privileges

Technisch onjuist: in een toespraak in Florida grinnikt de president om een ​​bericht van de New York Times dat de Republikeinse kandidaat niet mag tweeten.

Hoe u de resultaten van de presidentsverkiezingen kunt bekijken vanaf uw laptop, telefoon of streamer

Geen kabel? Geen probleem. Hier leest u hoe u de resultaten van de presidentsverkiezingen kunt krijgen met alleen uw computer of telefoon.

WikiLeaks 'spirit cooking' tweet zet Twitter aan het koken

Social Cues: Ook trending op sociale media op vrijdag zijn de 'Hamilton'-mixtape en de nieuwste doodle van Google.

Mark Cuban: Ik verlies liever elke cent dan Trump als president

Ervoor zorgen dat Trump het presidentschap niet wint, kan hem wat fans kosten. En dat vindt hij prima.