Hoe u uw iPhone kunt bedienen met uw hoofd gekanteld

hoe-je-iphone-besturen-met-een-kantel-van-je-hoofd foto

De iPhone en iPad hebben een coole toegankelijkheidsfunctie waarmee je het apparaat daadwerkelijk kunt bedienen door je hoofd te kantelen. Dit is natuurlijk handig als u uw handen en armen beperkt kunt gebruiken, maar het is ook geweldig voor mensen die hun handen nat of vies maken en hun waardevolle elektronica niet willen aanraken.

Vandaag laten we u zien hoe u de functie voor het kantelen van het hoofd instelt en leggen we uit hoe u dit voor u kunt laten werken.hoe-je-iphone-besturen-met-een-kantelen-van-je-hoofd foto

Open om te beginnen eerst de Instellingen op uw apparaat en tik op Algemeen.

hoe-je-iphone-besturen-met-een-kantelen-van-je-hoofd foto 3

Tik nu in de Algemene instellingen op Toegankelijkheid.

hoe-je-iphone-besturen-met-een-kantelen-van-je-hoofd foto 4

Tik in de Toegankelijkheidsinstellingen op Schakelbediening.

hoe-je-iphone-besturen-met-een-kantel-van-je-hoofd foto 5

Voordat we Switch Control inschakelen, laten we eerst onze switches definiëren. Tik op de optie Switches om door te gaan.

hoe-je-iphone-besturen-met-een-kantelen-van-je-hoofd foto 6

Tik in het scherm Schakelaars op Nieuwe schakelaar toevoegen.

hoe-je-iphone-besturen-met-een-kantelen-van-je-hoofd foto 7

Nu ga je de camera als je bron kiezen.

hoe-je-iphone-besturen-met-een-kantel-van-je-hoofd foto 8

Wanneer u de schakelbediening inschakelt, scant de camera continu uw gezicht totdat het uw hoofdbeweging detecteert. Om die beweging te definiëren, moet je een richting kiezen, links of rechts.

hoe-je-iphone-besturen-met-een-kantelen-van-je-hoofd foto 9

Nu moet u een actie kiezen uit de aangeboden opties. Voor onze eerste kanteling van het hoofd gaan we Tap kiezen, zodat wanneer het systeem iets selecteert dat we willen, we ons hoofd kunnen kantelen en openen.

Je zou ook zoiets als Siri kunnen selecteren, om de stemassistent te activeren zonder hem aan te raken. Je kunt hiervoor ook Hey Siri gebruiken, maar dat kan soms onbetrouwbaar zijn.

hoe-je-iphone-besturen-met-een-kantelen-van-je-hoofd foto 10

Nadat u één hoofdbeweging hebt gedefinieerd, kunt u de andere instellen. We hebben de onze ingesteld met Select aan de linkerkant en Tik aan de rechterkant. Op deze manier kunnen we, terwijl het apparaat door de selecties op het scherm scrolt, dingen kiezen die we willen beïnvloeden, of we kunnen dingen gewoon direct tikken.

De optie Kop kantelen selecteren geeft u een interactief menu op het scherm met verdere acties. Wanneer het menu de gewenste optie weergeeft, kantelt u eenvoudig uw hoofd opnieuw om deze te selecteren.

hoe-je-iphone-besturen-met-een-kantelen-van-je-hoofd foto 11

Vergeet niet om Schakelbediening in te schakelen (het scherm wordt blauw omkaderd) wanneer u uw hoofdbewegingen hebt gedefinieerd, anders werkt het niet. U kunt dit doen door terug te keren naar het scherm Schakelbediening en op de knop te tikken.

hoe-je-iphone-besturen-met-een-kantelen-van-je-hoofd foto 12

Je kunt spelen met de Switch Control-optie en de gevoeligheid van je hoofdkantelingen aanpassen, hoe snel het systeem door items op het scherm bladert, enzovoort

hoe-je-iphone-besturen-met-een-kantelen-van-je-hoofd foto 13

Als je het niet goed doet, herinnert Switch Control je eraan met een waarschuwing.

hoe-je-iphone-besturen-met-een-kantelen-van-je-hoofd foto 14

Het zal wat oefening vergen, maar het duurt niet lang voordat je je iPhone of iPad behoorlijk efficiënt kunt bedienen door je hoofd naar de ene of de andere kant te kantelen. Als je merkt dat het niet werkt zoals je wilt, kun je gewoon veranderen wat elke kanteling van het hoofd doet totdat je het precies goed hebt.

Hoofdkantels zijn niet de enige coole toegankelijkheidsfunctie die iOS bevat. Er zijn bijvoorbeeld nogal wat coole snelkoppelingen die u kunt openen wanneer u driemaal op uw Home-knop klikt. Je kunt het ook zo instellen dat oproepen automatisch worden doorgestuurd naar de luidspreker van je apparaat, wat best handig is voor mensen die hun telefoon niet graag tegen hun hoofd houden.

GERELATEERDE ARTIKELEN hoe-je-iphone-besturen-met-een-kantelen-van-je-hoofd foto 15Gebruik een drievoudige klik op uw iPhone voor deze handige snelkoppelingen Hoe u uw iPhone-oproepen automatisch naar de luidspreker kunt leiden

Dus als je je telefoon niet met je handen kunt of wilt bedienen, dan is hier nog een coole manier om dat te omzeilen. Wees niet verbaasd als mensen je raar aankijken, omdat je constant je hoofd naar links en rechts kantelt!

Meer verhalen

De achtergrond van het inlogscherm wijzigen op Windows 10

Met Windows 10 kunt u de achtergrond van het vergrendelscherm wijzigen, maar de achtergrond van het inlogscherm heeft altijd de standaard Windows 10-achtergrond. Gebruik deze tweaks en u kunt elke gewenste afbeelding of kleur als achtergrond instellen.

Hoe te zien wie op een computer heeft ingelogd en wanneer?

Heb je ooit willen controleren wie er op je computer inlogt en wanneer? Op Professional-edities van Windows kunt u aanmeldingscontrole inschakelen om Windows te laten bijhouden welke gebruikersaccounts zich aanmelden en wanneer.

De firewall van uw Mac is standaard uitgeschakeld: moet u deze inschakelen?

Mac OS X wordt geleverd met een ingebouwde firewall, maar deze is standaard niet ingeschakeld. De Windows-firewall is standaard ingeschakeld sinds wormen zoals Blaster al die kwetsbare Windows XP-systemen hebben geïnfecteerd, dus wat geeft het?

Geek Trivia: Panspermia is de theorie dat het leven op aarde is gestort?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u Intel XMP kunt inschakelen om uw RAM met de geadverteerde snelheden te laten werken

Als je je eigen pc hebt gebouwd en snel RAM hebt gekocht, is de kans groot dat RAM niet echt op de geadverteerde timing werkt. RAM werkt altijd met lagere snelheden, tenzij u de timing handmatig afstemt of Intel's XMP inschakelt.

Geek Trivia: In tijdreisverhalen staat iets dat meerdere keren voorkomt bekend als A?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Zes manieren waarop de Amazon Echo de perfecte keukengenoot is

Een van de beste plaatsen om een ​​Amazon Echo in je huis te hebben, is in de keuken, aangezien veel mensen een groot deel van de tijd in dat gebied doorbrengen met ontbijten, avondeten bereiden, afwassen en meer. Hier zijn enkele geweldige manieren om het meeste uit je Amazon Echo te halen terwijl je in de keuken bent.

Je Nest Thermostat terugzetten naar de fabrieksinstellingen en verwijderen

Als je je Nest Thermostat vervangt of gaat verhuizen en hem mee wilt nemen naar je nieuwe plek, kun je deze als volgt terugzetten op de fabrieksinstellingen en de installatie ongedaan maken.

Geek Trivia: Videogames gebruiken vaak welke van deze technieken om de illusie van 3D-ruimte te creëren?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe te migreren van Internet Explorer of Edge naar Chrome (en waarom dat zou moeten)

De Chrome-webbrowser van Google wordt nu op grotere schaal gebruikt dan Microsoft's Internet Explorer en Edge samen. Als u nog niet bent overgeschakeld naar Chrome, is dit de reden waarom u dit misschien wilt doen - en hoe u snel kunt overschakelen.