Uw Belkin WeMo Switch bedienen vanaf het startscherm

hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen

Je lampen, schakelaars en andere smarthome-producten bedienen vanaf je telefoon is echt gaaf, maar het kan lastig zijn om een ​​app te openen om iets aan of uit te zetten. Hier leest u hoe u dingen een beetje sneller en gemakkelijker kunt maken en uw Belkin WeMo Switch rechtstreeks vanaf het startscherm op uw Android-apparaat of vanuit het Berichtencentrum op uw iPhone of iPad kunt bedienen.

Een handvol mobiele apps heeft native widgets die u aan uw startscherm of Berichtencentrum kunt toevoegen, zodat u sneller en gemakkelijker kunt doen wat u moet doen. Er zijn echter nog steeds veel apps die geen eigen widgets hebben, waaronder veel smarthome-apps die echt van een dergelijke functie kunnen profiteren. De WeMo-app is er een van.Gelukkig is niet alle hoop verloren, en met de hulp van de DO Button-app van IFTTT (wat staat voor If This Then That), kun je het een stuk eenvoudiger maken om je Belkin WeMo Switch aan en uit te zetten zonder zelfs maar de WeMo-app.

GERELATEERDE ARTIKELEN hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 2Hoe u uw favoriete apps kunt automatiseren met IFTTT hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 4Hoe u IFTTT-snelkoppelingen aan uw telefoon kunt toevoegen met de DO Button-app

Stap één: maak uw DO-knop

Bekijk voordat we beginnen onze handleiding over het instellen van de DO Button-app, die je door het proces van aanmelden voor een account, het verbinden van kanalen en het maken van knoppen leidt. Kom daarna hier terug om te leren hoe u uw WeMo Switch-sneltoets kunt maken.

Nadat je de app hebt gedownload en een account hebt aangemaakt, tik je op 'Een recept toevoegen' in de rechterbenedenhoek.

hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 5

Tik op het +-pictogram.

hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 6

Tik op het zoekpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 7

Typ WeMo en er verschijnt een lijst met opties waaruit u kunt kiezen. Selecteer Toggle a WeMo Switch, of als je de Insight Switch hebt, tik op Toggle Insight Switch aan/uit.

hoe-uw-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 8

Tik op Toevoegen, waarna u wordt gevraagd verbinding te maken met het Belkin WeMo-kanaal en de DO Button-app toegang te geven tot uw WeMo Switch.

hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 9

Om dit te doen, moet u de pincode van uw WeMo Switch invoeren, die u kunt krijgen vanuit de WeMo-app.

hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 10

Open de WeMo-app en ga naar de instellingen. Selecteer vervolgens Verbinden met IFTTT.

hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 11

De pincode wordt op het volgende scherm weergegeven.

hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 12

Als u de pincode ingedrukt houdt, wordt deze gemarkeerd en kunt u deze naar uw klembord kopiëren door bovenaan op de knop Kopiëren te tikken.

hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 13

Ga terug naar de DO Button-app en plak de pincode in. Tik op Verbinden en je bent helemaal klaar. Tik op Gereed om door te gaan.

hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 14

Van daaruit kunt u uw WeMo Switch uit de lijst selecteren en vervolgens op Toevoegen tikken.

hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 15

Uw WeMo Switch wordt nu weergegeven als een knop in de DO Button-app.

hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 16

Stap twee: maak uw widget

Nu moeten we een widget aan je startscherm toevoegen. Dit proces is een beetje anders op iOS en Android.

Op Android

Android-gebruikers hebben een beetje een voorsprong, omdat je de widget rechtstreeks aan het startscherm kunt toevoegen. Verlaat de app en ga naar je startscherm. Houd op het scherm ingedrukt en selecteer vervolgens Widgets.

hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 17

Scroll naar beneden en selecteer een van de DO Button-widgets door deze naar je startscherm te slepen en neer te zetten.

hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 18

Vanaf daar kun je op de widget tikken om de WeMo Switch onmiddellijk in of uit te schakelen zonder de WeMo-app te hoeven gebruiken.

hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 19

Op iPhone en iPad

Op iOS kun je geen widgets toevoegen aan het startscherm, maar deze toevoegen aan het Berichtencentrum. Dus zodra u de knop in de DO Button-app hebt gemaakt, verlaat u de app en volgt u de onderstaande instructies.

Veeg vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om het Berichtencentrum te openen. Ga naar het gedeelte Vandaag als je daar nog niet bent.

hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 20

Scroll naar beneden en tik op Bewerken.

hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 21

Zoek in de lijst de DO-knop en tik op het kleine groene + pictogram ernaast.

hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 22

Scrol terug naar boven en de widget staat nu in de lijst met actieve widgets. U kunt het verplaatsingspictogram aan de rechterkant ingedrukt houden om te wijzigen waar u de widget wilt plaatsen. De standaardlocatie bevindt zich onderaan.

hoe-je-belkin-wemo-switch-van-het-home-scherm-foto te bedienen 23

Vanaf daar bevindt de DO Button-widget zich in het Berichtencentrum, je kunt je WeMo Switch direct vanaf daar bedienen zonder zelfs de WeMo-app zelf te openen.

Het is niet zo handig als de widget direct op het startscherm te hebben, zoals Android, maar het is de op één na beste optie in iOS.

Meer verhalen

Vergeet Bing: Google overal gebruiken op uw iPhone, iPad en Mac

Apple heeft Google verwoed van hun besturingssystemen verwijderd. Siri en Spotlight zoeken standaard met Bing en er gaan geruchten dat ze Yahoo! of Bing de standaardzoekmachine in Safari hierna.

De Top 25 How-To Geek-artikelen van 2012

Wij bij How-To Geek waarderen al onze lezers en hopen dat je nieuwe en interessante dingen hebt geleerd van onze vele artikelen. We hebben de top 25 artikelen verzameld die in 2012 op How-To Geek zijn gepubliceerd.

Hoe komen spammers aan uw e-mailadres?

Spam lijkt binnen te komen in elk e-mailaccount dat we gebruiken, hoe voorzichtig we ook zijn. Hoe komen spammers aan al onze e-mailadressen? En kunnen we iets doen om ons e-mailadres te verbergen voor spammers?

GRUB2 101: Toegang krijgen tot en gebruik maken van de Boot Loader van uw Linux-distributie

Ubuntu en praktisch elke andere Linux-distributie gebruiken de GRUB2-bootloader. Tenzij je meerdere besturingssystemen hebt geïnstalleerd, is deze bootloader normaal gesproken verborgen, maar hij biedt opties die je soms nodig hebt.

26 Nuttige dingen die u met Siri kunt doen

Siri is vooral bekend als de zogenaamde digitale persoonlijke assistent van Apple die beschikbaar is op iOS-apparaten zoals iPhone en iPad. Sommigen denken misschien dat Siri alleen goed is om dingen op te zoeken, maar het kan nog veel meer doen.

Streamingservices toevoegen aan uw Sonos-speler

Toen je je nieuwe Sonos-speler kocht, vond je het waarschijnlijk gemakkelijk in te stellen. Het biedt zelfs aan om je muziekmap automatisch te scannen. Wat u zich misschien niet realiseert, is dat u ook verschillende muziekstreamingservices kunt toevoegen.

Het pictogramthema van Android wijzigen met Nova Launcher

Pictogrammen wijzigen in Nova Launcher is een van de gemakkelijkste manieren om uw apparaat echt van u te maken. Alles, van het opzetten van een volledig pictogramthema om dingen overzichtelijk en beknopt te maken, tot het eenvoudig veranderen van dat ene pictogram dat je gewoon niet leuk vindt, is ongelooflijk eenvoudig in Nova. En het beste van alles is dat deze functie beschikbaar is in

Webpagina's van uw smartphone of tablet naar Evernote verzenden

Evernote is een geweldige tool om alle informatie die je belangrijk vindt op één plek te verzamelen. Op de desktop kun je webpagina's naar Evernote knippen met behulp van de browserextensie van de app, maar wat als je op je telefoon aan het browsen bent? Het is eigenlijk nog eenvoudiger.

Tijdslimieten instellen voor een normaal account in Windows 10

Ouderlijk toezicht in Windows 10 is behoorlijk solide, maar om ze te gebruiken, moet je het hele gezin instellen met Microsoft-accounts en je moet specifieke kinderaccounts voor je kinderen maken. Als u liever gewone lokale accounts gebruikt, kunt u nog steeds tijdslimieten instellen voor hoe lang een niet-administratief account

Een Windows Desktop-app converteren naar een universele Windows-app

Met de Jubileumupdate van Windows 10 maakt Microsoft het voor ontwikkelaars mogelijk om traditionele Windows-desktopapplicaties om te zetten naar Universal Windows Platform (UWP)-applicaties. Maar iedereen kan dit met elke app doen, niet alleen ontwikkelaars.