Hoe u uw standaardprinter automatisch kunt wijzigen op basis van uw locatie

hoe u automatisch uw standaardprinter wijzigt op basis van uw locatie foto

Windows 7 heeft een heleboel geweldige functies, waarvan de meeste echt voor de hand liggend zijn, maar er zijn ook enkele geweldige functies verborgen waarvan je misschien niet eens weet dat ze bestaan. Een daarvan is dat Windows 7 uw standaardprinter automatisch kan wijzigen op basis van het netwerk waarmee u bent verbonden.

Het normale gebruik is natuurlijk om van printer te wisselen, afhankelijk van of u thuis of op het werk bent, maar deze functie is vooral handig als u een van de vele print-naar-PDF-oplossingen gebruikt. terwijl u met geen enkel netwerk bent verbonden.Let op: dit werkt niet voor de Home-editie van Windows 7, en uiteraard geldt dit alleen voor laptop-pc's, aangezien niemand een desktop met zich meedraagt ​​van locatie naar locatie.

Automatisch van standaardprinter wisselen

Ga naar het paneel Apparaten en printers en klik vervolgens op een van de printers, waardoor meer knoppen op de werkbalk worden geactiveerd. Nu kunt u de knop Standaardprinters beheren selecteren.

hoe u automatisch uw standaardprinter kunt wijzigen op basis van uw locatie foto 2

Hier kunt u het keuzerondje wijzigen in Mijn standaardprinter wijzigen wanneer ik van netwerk verander.

hoe u automatisch uw standaardprinter kunt wijzigen op basis van uw locatie foto 3

En nu kunt u een netwerk selecteren in de eerste vervolgkeuzelijst en vervolgens de printer selecteren die u aan dat netwerk wilt toewijzen in de vervolgkeuzelijst. De handige truc is om het item Geen netwerk in de vervolgkeuzelijst te selecteren voor elk moment dat je niet verbonden bent - dit is wat ik gebruik om mijn print-to-PDF als standaard toe te wijzen wanneer ik offline ben.

hoe u automatisch uw standaardprinter kunt wijzigen op basis van uw locatie foto 4

Op dit punt kun je zien dat ik mijn thuiskantoornetwerk heb ingesteld om naar onze printer af te drukken, en wanneer ik offline ben, is de standaardinstelling om in plaats daarvan naar PDF af te drukken.

hoe u automatisch uw standaardprinter kunt wijzigen op basis van uw locatie foto 5

Niet dat ik echt heel vaak print.

De standaardprinter gebruiken

U hoeft echt niets te doen: de standaardprinter schakelt heen en weer, afhankelijk van het netwerk. In deze schermafbeelding ben ik bijvoorbeeld niet verbonden met een netwerk en mijn standaardprinter is nu ingesteld op doPDF.

hoe u automatisch uw standaardprinter kunt wijzigen op basis van uw locatie foto 6

En als ik nu verbinding maak met mijn thuisnetwerk...

hoe u automatisch uw standaardprinter kunt wijzigen op basis van uw locatie foto 7

De standaardprinter verandert onmiddellijk.

hoe u automatisch uw standaardprinter wijzigt op basis van uw locatie foto 8

Zeer nuttig!

Meer verhalen

Bekijk en download uw eigen gratis exemplaar van het kwartaalmagazine van Google

Als je van alles houdt met Google, dan is hier een item dat je zeker voor je verzameling wilt hebben. Google is onlangs begonnen met een publicatie gericht op het onderwerp data voor hun partners en adverteerders genaamd Think Quart...

DIY-verlichtingstrigger maakt foto's wanneer het licht verandert

Het is een uitdaging om prachtige foto's van bliksem in actie te maken. Deze doe-het-zelf-trigger gebruikt de verlichting zelf als een foto-trigger, zodat je je foto nooit zult missen.

Beginner: een virtuele machine maken in Windows 7 met behulp van Virtual PC

Microsoft Virtual PC is een gratis applicatie waarmee u uw eigen virtuele machines kunt maken binnen uw huidige besturingssysteem, zodat u software kunt testen of eenvoudig een nieuwe omgeving kunt leren kennen. Hier leest u hoe u aan de slag kunt gaan.

Sendoid biedt directe en veilige P2P-bestandsoverdracht

Sendoid is een client voor het delen van bestanden die is ontworpen om bestanden snel tussen browsers en desktops te verplaatsen zonder dat configuratie of firewall-aanpassingen nodig zijn.

Bureaubladplezier: WALL-E-aanpassingsset

Of het nu op aarde was of in de verre uithoeken van de ruimte, WALL-E's nooit opgeven houding hielp hem door het ene avontuur na het andere. Nu kun je zijn kosmische avonturen mee naar huis nemen op je desktop met onze WALL-E Customization-set.

Crossfade gebruiken in Audacity voor naadloze overgangen tussen audiotracks

Plotseling van track wisselen in je audio-/videoprojecten kan erg schokkend zijn voor het publiek. Crossfades kunnen helpen om natuurlijk klinkende overgangen tussen audiotracks te maken, en je kunt er echt van profiteren als je een beetje weet hoe geluid werkt.

Hoe u volledige albumhoezen voor uw muziekbibliotheek kunt krijgen

Als het op muziek aankomt, is albumhoezen een groot deel van het plezier. Maar wat als je honderden albums hebt zonder albumhoezen? Lees verder om te zien hoe u voor elk de juiste kunst kunt vinden.

Vraag How-To Geek: gegevens redden door uw harde schijf te bevriezen, achtergronden te wisselen en tekstberichten te e-mailen

U heeft vragen en wij hebben antwoorden. Deze week bekijken we het opslaan van gegevens op basis van vriezers, het verwisselen van je achtergrond en het e-mailen van sms-berichten.

8-bits lettertypen voegen retro flair toe aan moderne computers

Als u op zoek bent naar het juiste lettertype voor uw retro-computerproject, kan deze verzameling 8-bits systeemlettertypen uit de jaren 70 en 80 u helpen.

Hoe Ubuntu Linux eruit te laten zien als Mac OS X

We hebben je al laten zien hoe je je Ubuntu-installatie kunt aanpassen en het op Windows 7 kunt laten lijken, en nu zijn we terug om je te laten zien hoe je van Linux in slechts een paar minuten een Mac OS X-lookalike kunt maken.