E-mailberichten archiveren in Outlook 2013

hoe-te-archiveren-e-mail-berichten-in-outlook-2013 foto 1

Er is ons altijd verteld dat het een goed idee is om een ​​back-up van onze gegevens te maken. Welnu, datzelfde concept kan zich ook uitstrekken tot e-mail. Misschien wilt u uw e-mail zo nu en dan archiveren, bijvoorbeeld maandelijks, driemaandelijks of zelfs jaarlijks.

We laten u zien hoe u e-mail archiveert in Outlook 2013 en deze eenvoudig beschikbaar maakt in het programma. Uw e-mail wordt opgeslagen in een PST-bestand. Om e-mail te archiveren, verplaatsen we de e-mail naar een archief PST-bestand.OPMERKING: wanneer u uw e-mail archiveert in een ander PST-bestand, wordt alle e-mail die u wilt archiveren naar het archiefbestand verplaatst en is niet langer beschikbaar in het hoofd-pst-bestand.

Om te beginnen met het archiveren van uw e-mail, klikt u op het tabblad Bestand op het lint.

hoe-te-archiveren-e-mail-berichten-in-outlook-2013 foto 2

Klik in het scherm Accountinformatie op de knop Cleanup Tool naast Mailbox Cleanup.

hoe-te-archiveren-e-mail-berichten-in-outlook-2013 foto 3

Selecteer Archief... in het vervolgkeuzemenu.

hoe-te-archiveren-e-mail-berichten-in-outlook-2013 foto 4

Het dialoogvenster Archief wordt weergegeven. Selecteer Deze map en alle submappen archiveren en selecteer een map om te archiveren. Als je al je e-mail wilt archiveren, selecteer je bovenaan het knooppunt met je e-mailadres.

Klik op de vervolgkeuzelijst Archiveer items die ouder zijn dan om de laatste datum te selecteren waarop items moeten worden gearchiveerd. Er verschijnt een kalender. Selecteer een datum in de huidige maand door op de datum te klikken of scroll naar een andere maand om een ​​datum te selecteren. Alle items die ouder zijn dan de geselecteerde datum worden gearchiveerd.

Als u items wilt archiveren die niet zijn ingesteld om automatisch te archiveren met AutoArchiveren, schakelt u het selectievakje Items opnemen met AutoArchiveren aangevinkt in.

OPMERKING: AutoArchiveren in Outlook 2013 werkt op dezelfde manier als in Outlook 2010.

Klik op de knop Bladeren als u de locatie waar het archiefbestand wordt opgeslagen en de naam van het archiefbestand wilt wijzigen. Klik op OK wanneer u uw selecties hebt gemaakt.

hoe-te-archiveren-e-mail-berichten-in-outlook-2013 foto 5

Het gearchiveerde PST-bestand wordt opgeslagen op de gekozen locatie.

hoe-te-archiveren-e-mail-berichten-in-outlook-2013 foto 6

Merk op dat alle e-mailberichten die u hebt gearchiveerd, niet meer beschikbaar zijn in het PST-hoofdbestand. Het gearchiveerde PST-bestand zou automatisch beschikbaar moeten komen in Outlook. Als dit echter niet het geval is, klikt u op het tabblad Bestand.

hoe-te-archiveren-e-mail-berichten-in-outlook-2013 foto 7

Klik in het blauwe paneel aan de linkerkant van het scherm Accountinformatie op Openen en exporteren.

hoe-te-archiveren-e-mail-berichten-in-outlook-2013 foto 8

Klik in het scherm Openen op Outlook-gegevensbestand openen.

hoe-te-archiveren-e-mail-berichten-in-outlook-2013 foto 9

Het dialoogvenster Outlook-gegevensbestand openen wordt geopend. Navigeer naar de locatie waar u het gearchiveerde PST-bestand hebt opgeslagen, selecteer het en klik op OK.

hoe-te-archiveren-e-mail-berichten-in-outlook-2013 foto 10

In het linkerdeelvenster van het hoofdvenster van Outlook Mail wordt een sectie met de naam Archieven weergegeven en zijn de e-mails die u hebt gearchiveerd beschikbaar.

hoe-te-archiveren-e-mail-berichten-in-outlook-2013 foto 11

Door e-mail te archiveren, kunt u uw e-mails overzichtelijk houden, waardoor u oudere e-mails gemakkelijker kunt terugvinden en uw inbox en mappen overzichtelijk kunt houden.

Meer verhalen

Windows Apps/Games uitvoeren op een Mac met Wineskin

Wine dient als een brug tussen op Windows en Unix gebaseerde systemen. Hoewel er talloze manieren zijn om Windows-applicaties op een Mac te laten draaien, is dit de klassieke en handigste route. Het creëert een wrapper, waarmee u apps van binnenuit kunt uitvoeren. Hier leest u hoe u Windows-apps op een Mac kunt uitvoeren

Is HKLM een alias voor HKEY_LOCAL_MACHINE?

Soms zie je bij het werken met Windows allerlei namen, afkortingen en identifiers zoals HKLM en HKEY_LOCAL_MACHINE bijvoorbeeld. Is HKLM gewoon een alias voor HKEY_LOCAL_MACHINE of zijn er 'verschillen' tussen de twee? De SuperUser Q&A-post van vandaag bevat de antwoorden op een nieuwsgierige

Hoe u uw Google Chromecast kunt aanpassen met persoonlijke achtergronden en meer

De Chromecast ondersteunt eindelijk een functie waar gebruikers al tijden om vragen: aangepaste achtergrond. Lees verder terwijl we u laten zien hoe u aangepaste achtergronden kunt toevoegen aan het opstartscherm van uw Chromecast en hoe u weer, nieuws, satellietbeelden en meer kunt inschakelen.

Geek Trivia: Sci-Fi Classic Dune is gepubliceerd door een uitgever die gespecialiseerd is in?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Instellingen Snelkoppelingswidgets toevoegen aan het startscherm in Android

U hebt waarschijnlijk enkele instellingen die u regelmatig gebruikt. In plaats van elke keer naar de app Instellingen op de statusbalk te gaan, kunt u snelkoppelingswidgets maken naar specifieke locaties in de app Instellingen voor toegang met één klik.

Geek Trivia: Mark Hamill deed auditie voor Luke Skywalker in opdracht van de acteur achter welk horrorfilmpersonage?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe Python op Windows te installeren

Als u op zoek bent naar een eenvoudige applicatie om te leren programmeren of als u een ervaren software-auteur bent, kunt u profiteren van het gebruik van de zeer veelzijdige en functionele programmeertool Python.

Een app verwijderen uit de lijst met recente apps in Android

Met het scherm Recente apps kunt u snel terugkeren naar recent gebruikte apps. Het is vergelijkbaar met de Alt + Tab-functie in Windows. Als u op de Home- of Back-knop op uw apparaat drukt, wordt de app niet volledig gestopt. Het draait nog steeds op de achtergrond.

Aangepaste Chrome Web App-snelkoppelingen maken voor uw favoriete websites

Google pusht nu in Chrome verpakte apps, maar veel Chrome-apps zijn nog steeds snelkoppelingen naar websites. U kunt uw eigen aangepaste web-apps maken die als snelkoppelingen fungeren als de gewenste website niet beschikbaar is in de Chrome Web Store.

Geek School: leer hoe u Windows kunt automatiseren met PowerShell

In deze editie van Geek School helpen we je de krachtige PowerShell-scripttaal te begrijpen die rechtstreeks in Windows is ingebouwd en die buitengewoon handig is om te kennen in een IT-omgeving.