Apps toevoegen aan de favorietenlijst van Windows 7 Explorer

hoe-apps-toevoegen-aan-de-windows-7-explorer-favorieten-lijst foto 1

Besteedt u veel tijd aan het gebruik van Windows Verkenner? Zou het niet handig zijn als u uw favoriete programma rechtstreeks vanuit het Verkenner-venster zou kunnen starten? Er is een eenvoudige manier om applicaties toe te voegen aan uw favorietenlijst in Verkenner.

We hebben u eerder laten zien hoe u uw eigen mappen aan de favorietenlijst kunt toevoegen voor snelle toegang tot veelgebruikte bestanden. Als u echter probeert een toepassing naar de lijst met favorieten te slepen, wordt er een bericht weergegeven waarin staat dat de koppeling niet in de favorieten kan worden geplaatst. U kunt deze beperking echter omzeilen.Om een ​​programma aan de favorietenlijst toe te voegen, opent u Windows Verkenner en typt u %userprofile%Links of C:Users[gebruikersnaam]Links in de adresbalk en drukt u op Enter. Vervang [gebruikersnaam] door de gebruikersnaam van uw account, zoals hieronder weergegeven.

hoe-apps-toevoegen-aan-de-windows-7-explorer-favorieten-lijst foto 2

Sleep een programmasnelkoppeling van het menu Start, het bureaublad of een andere locatie naar de map Koppelingen. U kunt ook snelkoppelingen kopiëren en in de map Koppelingen plakken.

hoe-apps-toevoegen-aan-de-windows-7-explorer-favorieten-lijst foto 3

De programmakoppelingen zijn direct beschikbaar in de lijst Favorieten in het linkerdeelvenster van het Verkenner-venster. Klik gewoon op een link in de lijst om dat programma te starten.

hoe-apps-toevoegen-aan-de-windows-7-explorer-favorieten-lijst foto 4

U kunt de koppelingen slepen en neerzetten in de lijst Favorieten in het linkerdeelvenster (niet in de map Koppelingen in het rechterdeelvenster) om ze opnieuw te ordenen.

hoe-apps-toevoegen-aan-de-windows-7-explorer-favorieten-lijst foto 5

U kunt de lijst met favorieten ook alfabetisch op naam sorteren. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op Favorieten in het linkerdeelvenster en selecteer Sorteren op naam in het pop-upmenu.

hoe-apps-toevoegen-aan-de-windows-7-explorer-favorieten-lijst foto 6

Om aangepaste programmakoppelingen uit de lijst met favorieten te verwijderen, verwijdert u eenvoudig de juiste snelkoppelingen uit de map Koppelingen. Als u per ongeluk de snelkoppelingen Bureaublad, Downloads of Recente plaatsen verwijdert, kunt u deze eenvoudig herstellen door nogmaals met de rechtermuisknop op de kop Favorieten te klikken en Favoriete koppelingen herstellen te selecteren.

Meer verhalen

Een extern GPS-apparaat gebruiken met uw iPad of iPhone

Als je een iPad met alleen Wi-Fi hebt gekocht en je wilt nu dat je er GPS mee kunt gebruiken, dan is dit de gids voor jou. Volg mee om uw iPad aan te sluiten op een externe GPS-eenheid en/of een smartphone met GPS-functionaliteit.

On Air verandert de opslag van uw Android-telefoon in een Wi-Fi-schijf

On Air is een gratis Android-applicatie die de opslag van je Android-telefoon verandert in een Wi-Fi-toegankelijke schijf voor eenvoudige bestandsoverdracht, synchronisatie en meer.

Desktopplezier: Steampunk-aanpassingsset

Steampunk-romans, films en role-playing games zijn geweldige instellingen om je fantasie de vrije loop te laten als je denkt of droomt hoe de dingen in een alternatieve tijdlijn kunnen zijn geweest. Nu kun je deze wondere wereld van avontuur uit het Victoriaanse tijdperk naar je desktop brengen met onze Steampunk Customization-set.

Hoe u uw computer kunt plannen om op specifieke tijden wakker te worden met DD-WRT

Als u uw thuiscomputers niet altijd aan de gang houdt, kunt u ze op afstand inschakelen met Wake-on-LAN. Handmatig dingen doen is lastig, maar je kunt computers plannen om elke dag automatisch wakker te worden met DD-WRT.

Wanneer moet u uw thumb drive op de juiste manier uitwerpen?

Wanneer verwijder je een apparaat veilig? Sommige gebruikers zijn voorzichtig met de wind en rukken elk apparaat uit, terwijl anderen elke keer religieuze rituelen uitvoeren. Hier zijn enkele tips en richtlijnen voor het veilig verwijderen van schijven.

Vraag het HTG: bestandssynchronisatie in één richting, ontbrekende opstartmanagers en iTunes-naar-Android-synchronisatie

Een keer per week duiken we in onze reader-mailbag en beantwoorden we uw prangende technische vragen. Vandaag kijken we naar eenrichtingssynchronisatie van bestanden, ontbrekende opstartmanagers en hoe u uw iTunes-verzameling kunt synchroniseren met uw Android-telefoon.

DSLR-controller maakt op Android gebaseerde Canon-camerabediening mogelijk

DSLR-controller is een veelzijdige afstandsbedieningstool voor Canon DSLR-camera's die totale controle over de camera in de palm van je hand geeft.

SendToReader stuurt webpagina's en Google Reader-artikelen naar je Kindle

Als je een artikel online leest en het liever comfortabeler en op een later tijdstip op je Kindle leest, zal SendToReader het artikel opmaken en rechtstreeks naar je Kindle verzenden.

Hoe de donkere schaduwen te repareren die geweldige foto's verpesten

Heb je ooit een van die foto's gemaakt die geweldig is, behalve een aantal schaduwen die het beeld verpesten? Hier leest u hoe u die opname kunt redden en de details in een paar snelle seconden uit die schaduwen kunt halen.

Week in Geek: Scareware lucratiever dan virussen

Deze week hebben we geleerd hoe je de opstarttijd van een Linux-pc kunt halveren met E4rat, een Windows-meldingssysteem voor gebeurtenissenlogboeken maken, ontdekken hoe je verbonden blijft als je niet thuis bent, een gratis actiepakket downloaden met de beste HTG Photoshop-effecten, plezier hebben gehad onze desktops versieren met een Google+