Hoe Apple Music te annuleren

Sinds de lancering in juni 2015 is Apple Music uitgegroeid tot een populaire streamingdienst onder Apple-liefhebbers.

Voor $ 9,99 per maand voor een individueel account en $ 14,99 voor een gezinsabonnement (van maximaal zes personen), kun je met Apple Music meer dan 30 miljoen nummers streamen, on-demand samengestelde radiostations bekijken met je favoriete muziek, luisteren naar gemaakte afspeellijsten door muziekexperts, en stem af op het 24-7 Beats 1-radiostation om deuntjes te horen die zijn geselecteerd door dj's van over de hele wereld.U kunt ook naar Apple Music luisteren via uw Windows-pc, Mac, iOS-apparaat of Android-apparaat. En u kunt de service drie maanden gratis uitproberen (hier leest u hoe u automatische verlenging stopt).

Dat klinkt cool, maar wat als het niet alles is wat je wilde? Misschien is het te duur, of luister je niet genoeg om de kosten te rechtvaardigen. Misschien heeft een andere muziekstreamingservice je hart gestolen. Wat de reden ook is, je wilt je lidmaatschap opzeggen. Nou, je kunt afscheid nemen van Apple Music op een iOS-apparaat of via iTunes op je pc. Hier is hoe.


Annuleer Apple Music via uw iOS-apparaat

Start uw iPhone, iPad of iPod touch op. Tik op Instellingen > iTunes & App Store. Tik op uw Apple ID en vervolgens op Apple ID bekijken. Op dit moment wordt u mogelijk gevraagd om in te loggen of de Touch ID-vingerafdruksensor te gebruiken om uw account te verifiëren.

Scrol naar de onderkant van de pagina Accountinstellingen en tik op Abonnementen. Tik in het Apple Music-lidmaatschapsscherm op de knop om het abonnement op te zeggen. Bevestig de annulering.

Uw abonnement is niet meer! Nou, nu nog niet. Uw abonnement houdt feitelijk op te bestaan ​​aan het einde van uw huidige betalingscyclus. Je wordt dus de volledige cyclus van 30 dagen in rekening gebracht en je Apple Music-account blijft nog wat langer in leven. Je kunt er ook voor kiezen om je opnieuw te abonneren als je van gedachten verandert, maar je nieuwe abonnement gaat in aan het begin van de volgende betalingscyclus.

Annuleer Apple Music via iTunes op uw pc

Start iTunes om uw abonnement via uw computer op te zeggen. Klik op het menu Account > Mijn account bekijken.

Voer uw Apple ID-wachtwoord in om uw accountgegevens te bekijken. Scrol naar de onderkant van uw accountpagina. Klik naast de instelling voor Abonnementen op de koppeling Beheren.

Klik op de pagina Abonnement bewerken op de knop om Abonnement op te zeggen.

Er verschijnt een bericht waarin u wordt gevraagd te bevestigen dat u uw abonnement wilt opzeggen. Klik op de knop Bevestigen.

Uw abonnement is nu kaput, maar met hetzelfde scenario als hierboven beschreven. Uw abonnement stopt aan het einde van uw huidige betalingscyclus. Er worden nog steeds de volledige 30 dagen in rekening gebracht gedurende welke tijd Apple Music nog steeds toegankelijk is. Klik op de knop Gereed om uw Apple Music-abonnementspagina te sluiten en terug te keren naar uw accountinformatiepagina. U kunt iTunes nu sluiten.


Kijk voor meer op:

  • Hoe Amazon Prime te annuleren
  • Artikelen retourneren en annuleren die u per ongeluk op Amazon hebt gekocht
  • Hoe u uw harde schijf kunt wissen
  • Hoe u uw naam kunt wijzigen, omgaan op sociale media

Aanbevolen verhalen

Rapport: Apple plant grote Mac Pro-vernieuwing

Phil Schiller zei dat de technologiegigant uit Cupertino 'in het proces is van ... de Mac Pro volledig te heroverwegen'.

Van $ 0 tot miljonair: hoe 6 ondernemers failliet gingen en vervolgens succesvol werden

Toen ze het dieptepunt bereikten, veranderden ze rampspoed en volharding in miljoenen.

Roland-oprichter en muzieklegende Ikutaro Kakehashi overleden

Digitaal geluid zou niet hetzelfde zijn zonder hem.

Hoe Amazon Prime te annuleren

Je hebt besloten dat het tijd is om de stekker uit je Prime-account te trekken. Maar hoe doe je dat?