Administratieve hulpmiddelen toevoegen aan het startmenu in Windows 7

Als u een systeembeheerder of hoofdgebruiker bent, heeft u misschien nogal wat toegang tot Systeembeheer. Vandaag laten we u zien hoe u ze sneller kunt openen door ze toe te voegen aan het Startmenu.

Meestal moet u naar het Configuratiescherm navigeren om toegang te krijgen tot Systeembeheer. Dit kan tijdrovend en vervelend zijn voor beheerders en hoofdgebruikers.

hoe-toe-add-administratieve-tools-aan-start-menu-in-windows-7 foto 1Administratieve hulpmiddelen toevoegen aan het startmenu

Klik eerst met de rechtermuisknop op het menu Start en selecteer Eigenschappen.

hoe-toe-add-administratieve-tools-aan-start-menu-in-windows-7 foto 2

Klik in de Taakbalk en het Start Menu Eigenschappen scherm op Aanpassen.

hoe-toe-add-administratieve-tools-aan-start-menu-in-windows-7 foto 3

Scroll naar beneden Systeembeheertools en selecteer Weergeven in het menu Alle programma's en het menu Start.

hoe-toe-add-administratieve-tools-aan-start-menu-in-windows-7 foto 4

Klik op Ok om de wijzigingen te accepteren en de overige schermen te sluiten. Wanneer u nu op het menu Start klikt, ziet u Systeembeheer en kunt u de verschillende instellingen en functies die daar zijn opgenomen selecteren.

hoe-toe-add-administratieve-tools-aan-start-menu-in-windows-7 foto 5

Als u een snelkoppeling naar Systeembeheer op het bureaublad wilt plaatsen, kunt u met de rechtermuisknop klikken op de knop Systeembeheer die we zojuist aan het menu Start hebben toegevoegd en naar het bureaublad slepen, of het Configuratiescherm openen en hetzelfde doen.

hoe-toe-add-administratieve-tools-aan-start-menu-in-windows-7 foto 6

Met deze eenvoudige aanpassingen krijgt u sneller toegang tot bronnen in het gedeelte Systeembeheer.

Meer verhalen

Maak een back-up van uw browser met de nieuwe FavBackup

Als je het leuk vond om de eerdere releases van FavBackup te gebruiken, dan zul je zeker blij zijn met de extra functies die zijn toegevoegd. Doe met ons mee terwijl we de nieuwste versie van dichterbij bekijken.

Tekstopmaak in Firefox op de gemakkelijke manier verwijderen

Ben je het zat om vanuit Firefox tekst in Kladblok te moeten plakken om de opmaak te verwijderen voordat je het ergens anders kunt gebruiken? Zie hoe eenvoudig het is om alle opmaak te verwijderen met de extensie Tekst zonder opmaak kopiëren.

Verwijder ongeschikte reacties van YouTube

Moe van al het afval en de godslastering in de reacties op YouTube? Nu kun je dingen opruimen met de YouTube Comment Snob-extensie voor Firefox.

Wat is mDNSResponder.exe / Bonjour en hoe kan ik het verwijderen of verwijderen?

U leest dit artikel ongetwijfeld omdat u hebt gemerkt dat het mDNSResponder.exe-proces wordt uitgevoerd in Taakbeheer, u zich niet herinnert dat u het hebt geïnstalleerd en dat het niet wordt weergegeven in Programma's toevoegen/verwijderen in het Configuratiescherm. Dus wat is het en hoe komen we er vanaf?

Snelle aanpassingen aan de gebruikersinterface van Firefox

Bent u op zoek naar een manier om uw herlaad- en stopknoppen te combineren of wilt u misschien de nieuwe tabbladknop op de tabbladbalk wijzigen? Dan wil je misschien eens kijken naar deze twee snelle en gemakkelijke UI-tweaks voor je Firefox-browser.

Week in Geek: de vele links en dergelijke edities

Deze week hebben we wat software weggegeven, een heleboel nieuwe dingen geleerd en zelfs wat Friday Fun gehad. Dus nu is het tijd voor onze wekelijkse afsluiting met veel links en dergelijke om van te genieten.

Directorylijsten afdrukken of exporteren naar MS Word & Excel

Het afdrukken van de inhoud in Windows-mappen kan soms ingewikkeld en verwarrend zijn. Vandaag kijken we naar Directory List & Print, een gratis hulpprogramma waarmee u de klus op een zeer eenvoudige manier kunt volbrengen.

Krijg een zijbalk in Opera-stijl panelen in Firefox

Vind je de Panels Sidebar in Opera leuk en wil je dezelfde functionaliteit ook in Firefox? Dat kan nu met de All-in-One Sidebar-extensie.

Vrijdagpret: Kinetikz

Er is weer een vrijdag aangebroken en het is tijd om je TPS-rapporten neer te leggen en een leuke flashgame op bedrijfstijd te spelen. Vandaag bekijken we Kinetikz, wat leuk, uitdagend en ontspannend tegelijk is.

Een draaitabel maken in Excel 2007

Als u een grote spreadsheet met tonnen gegevens heeft, is het een goed idee om een ​​draaitabel te maken om gegevens eenvoudig en gemakkelijker te analyseren. Vandaag bekijken we hoe u een eenvoudige draaitabel kunt maken om grote hoeveelheden gegevens beter te organiseren om specifieke gebieden te identificeren.